Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (109)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

ralu multumim pt capitol nou si odihna placuta!
doloress imi pare rau sa aud ca ai diabet de sarcina, ai mai trecut prin asta,stii ce inseamna, e greu,dar totul pt bebe
tunde , da e dansez in seara asta, ca de obicei maine dimineata o sa intrebi " stie cineva cine a iesit?".o burtica somnoroasa !

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Doloress, imi pare rau ca asta e un stress in plus pentru tine, tre' sa te educi si sa te abtii. Dar o sa reusesti ca acum sti cum e.
Am o cunostinta care a facut diabet la 2 sarcini, a nascut la termen, normal, bebele nu a crescut prea mult (a avut sub 4kg) si n-a avut nici o problema dupa nastere.
Deci optimism, mananca elea 8 boabe si o sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Dolores cred ca iti este greu, insa iti tin pumnii sa nu poftesti si sa te gandesti la buburuza din burtica ca o sa fie bine, asa ca fericirea o sa fie maxima la intalnirea cu bb.

Pt ca am cam ametit in ultimul timp, mi-am facut niste analize uzuale care le-am trimis dr sa vada ce e cu ele. La prima vedere se pare ca am o anemie....am Hemoglobina 10.... si alte valori aiurea astept sa vad ce zice.

33 sapt. cu bb si Paula-Diana (20.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumesc fetelor de sustinere , primele zile sunt mai naspa. Ca sunt invatata sa mananc cam mult, din pacate. Eu rontai mai mereu, asa sunt de cand ma stiu. Deja e 10 dimineata si mor de foame, pana la 12 nu mai am voie nimic.

Ciudatica - pai carbohidrati cat mai putini - si aici ei baga si fasolele, orezul, cartofii, bineinteles pastele. Deci legume verzi cat mai multe. Fructe - si ele cu masura ca au mult zahar. De exemplu : paine am voie maxim 2 felii pe zi (neagra). Carne - 2 portii pe zi mari cat pumnul meu. Fructe - 3 portii pe zi. Portia difera de la fruct la fruct. De exemplu - afine - pot manca mai multe, sunt denumite chiar insulina naturala, insa pepene - jumate de felie, strugure - 8 boabe, cum mai ziceam. Ideea e ca trebuie sa ma gandesc de 2 ori inainte de a baga ceva in gura si sa masor, sa compar, sa prevad ce o sa mananc mai tarziu, etc. E destul de stressant, insa nu e imposibil.
Dar normal, ce nu fac eu pentru bebita!!

Tunde nu, n-are treaba cu cezariana. Aici cezariana, cum ziceam, se face in mod exceptional. Daca bebele ia prea mult in greutate insa, poate poate conving doctorul ca suntmicuta, am 1.50 m ... dar nu se stie sigur.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 26+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Doloress te pup mami drag, imi pare rau d evestea primita, e drept ca ai mai trecut o data prin asta, dar tot greu e. Te pup!

Mirela www.youtube.com/watch?v=X7mOzWQSnaQ&feature=related" target="_blank">asta e pt tine! si daca te mai simti grasa sau nu stiu cum poate www.youtube.com/watch?v=98X_KYGlQqY&feature=channel" target="_blank">asta ajuta!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Doloressofff...imi pare rau ca treci iar prin asta..dar stii ca nu-i problama mare se rezolva

Angie +28

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Hai mai Doloress, of, iak belea cu diabetul asta, ce enervant este! Pe mine m-au stresat aia o luna atunci de la glucoza aia in urina, n-am mancat 1 luna nimic dulce, cartofi, paine etc. Adevarul e, ca desi dificil, cand te baga astia in sperieti te linistesti urgent! Asa ca, trebuie sa treci peste cu bine!

Bun, mie dupa ce mi-au zis ca e glicozurie de sarcina si nu diabet, am inceput iar sa mananc prostii. Sincer stau si acu cu stress si ma gandesc o fi, n-o fi..of

Dar tie ce ti-a iesit in neregula? Glicemia? Sau si glucoza in urina si altele? La mine de ex. glicemia mereu a fost max. 80, chiar si dupa testul ala de glucoza, insa de ce imi iese glucoza in urina..no ideea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

buna fetele
am si eu o intrebare; cu cate grade e normal sa fie ridicata temperatura mamicii in sarcina? ca la mine temperatura normala inainte sa raman insarcinata era undeva la 35.7 si acu am 37.3; in conditii de fara bebe la bord deja pe la 38 si un pic pe mine ma apucau delirurile; toata ziua am fost ametita si u o stare de greata permanenta plus o durere de cap urata; credeti ca poate fi raceala?

30+Alexandra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Doloress te pup mami drag, imi pare rau d evestea primita, e drept ca ai mai trecut o data prin asta, dar tot greu e. Te pup!

Mirela www.youtube.com/watch?v=X7mOzWQSnaQ&feature=related" target="_blank">asta e pt tine! si daca te mai simti grasa sau nu stiu cum poate www.youtube.com/watch?v=98X_KYGlQqY&feature=channel" target="_blank">asta ajuta!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 30+

+29 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Dolores, ce sa mai spun si eu ... sa te ajute Dumnezeu sa fii bine, sa nu mai treci prin emotiile de la prima sarcina.

28+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput