Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (109)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Sunshine, mie nu mi s-a modificat temperatura. Am max 36.

28+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

sunt moale ca o leguma si ma doare capul de imi vine sa il smulg de pe umeri; partea nasoala e ca la mine nici nu prea am ce sa iau pt durerile de cap pt ca inainte de sarcina nu imi cedau decat la analgezice foarte tari, care acum imi sunt interzise; si nici pt senzatiile de greata nu stiu ce sa iau; am voie metoclopramid?

30+Alexandra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Tierry pai tocmai ieri am uitat de urina, normal am dus-o la fiecare intlanire cu doctorul, mi-o controla si era OK. Insa ieri am uitat.
Mi-a iesit testul de toleranta la glucoza (glicemie provocata) prost. La analizele de la inceputul sarcinii stateam bine cu glicemia.
Din experienta mea de data trecuta, si urina si glicemia, amandoua ieseau aiurea. Cum m-am pus insa la regim, urina a iesit si ea OK.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 26+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Doloress, hai ca nu mai e mult, tinem pumnii si incurajam.

Nu mai stiu care se temea ca ramane sa nasca fara galerie... Nu uitati ca avem printre buburuze si fluturasul djlaura Odiseea se inchide abia la 1 martie cred eu... Pe urma trebuie sa ne mutam la fluturasi s-o incurajam si pe ea.

Lorich, nu stiu ce ai pus in filmuletul ala, dar de cand am inceput sa ma uit la el, bebelul meu a inceput sa danseze si nu se mai opreste

sunshine_rox s-ar putea sa nu fie nimic grav, in Bucuresti a fost foarte cald in ultimele zile corpul nostru este putin confuz incercand sa faca legatura intre cum ar trebui sa fie si cum e afara. Incearca pentru durerile de cap tratamente mai neconventionale, poate merge - presopunctura pe tample, in zona sinusurilor si pe ceafa (unde coloana se uneste cu craniul)

24+
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello

ralu nu te.ai abtinut tu si hop la eco ... ma bucur ca e totul ok , o sa iasa o buba fff frumoasa ( are cu cine semana )

sunshine_rox eu stiu ca avem voie , mai citeste pe net sau intreaba dr .

dolores imi pare rau ca nu esti ok cu analizele alea , doamne ajuta

mirela imi dau seama ca iti este din ce in ce mai greu , imi este mie care vb aia am un pui in burtica , barem tu cu doi motani , o sa fie bine

ciudatica si iubita bine ai venit sarcina usoara

angie fata plimbareata

noi suntem bine ( ma rog cu durerile specifice sarcinei ).....am pus si noi o noua pozica, ieri am implinit 31 s ..am plecat pe 32 nu imi vine sa cred .

pupicei tuturor

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Miss mj;sa stii ca am dormit una mare dar cu siguranta va voi intreba dimineata cine a plecat .Poate fi si filmul secolului dac me somn me somn..si trebe sa dorm

sunshine rox;seamana simptomele cu cea de migrena..sotul meu de 2 zile sufera de dureri groaznce de cap si greata.-.au spus ca se raceste vremea.Si nu cred sa fie gravid..ca nu i-am facut nimik

Tunde 26 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Miss mj;sa stii ca am dormit una mare dar cu siguranta va voi intreba dimineata cine a plecat .Poate fi si filmul secolului dac me somn me somn..si trebe sa dorm

sunshine rox;seamana simptomele cu cea de migrena..sotul meu de 2 zile sufera de dureri groaznce de cap si greata.-.au spus ca se raceste vremea.Si nu cred sa fie gravid..ca nu i-am facut nimik

eu am antecedente de migrene doar ca nu am ce sa iau; dc stie cineva vreun tratament naturist macar, de incercat acasa ca imi bubuie capul;

30+Alexandra - Maria

Mergi la inceput

fetelor;mi-a schimbat crema la farmacie
Am luat sebamed pt bebelusi.. cu ulei din germeni de grau si migdale..fara parabeni,fara minuni,

Mergi la inceput

Sunshine_rox' e buna infuzia din musetel/busuioc sau ciubotica cucului..3-4 cani pe zii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Sunshine_rox' e buna infuzia din musetel/busuioc sau ciubotica cucului..3-4 cani pe zii

Bunica mea facea frectii la timple cu otet de mere.sau otet normal.

Mergi la inceput