Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Salutare la toata lumea!
Am intrat din scurt, sa va spun ca au inceput sa ii apara bubite pe corp lui Eduard de ieri, iar azi au inceput sa i se extinda pe gat pana in spatele urechiuselor. Cred ca are pojarel, din ce am mai citit de ici de colo.Oricum , maine tre sa ma duc cu el la control si o sa vada pediatra ce si cum.Aseara nu avea asa multe, asa ca i-am facut baita, ceea ce e interzis, din cate am aflatToata noaptea a matait, s-a tavalit si nu si-a gasit locul...saracul de el...Acum, sper sa fie pojarel, nu altceva...Alergie la Zinnat nu cred sa fie, ca ar fi facut-o dupa primele administrari,si, din auzite, la alergii, eruptiile sunt pe suprafete mari. La Eduard, bubitele sunt cat un varf de creion, putin de tot ies in relief si sunt una langa alta...Of, Doamne-ajuta sa ii treaca cu bine!

Multumesc fetelor pentru urari:Andira(si multa sanatate si pupici si voua!),erina,Dayanara,Honeybaby,Stanucel,Nafi!!!Multa sanatate tuturor!

Oana, pupam Ericutzu, sa se faca bine!Nici Eduard nu mai vrea sa manance,ne bazam exclusiv pe tatzi si sticluta cu apa(nu vrea ceai, de nici o culoare!)

Atat, deocamdata,apropo, chiar acum mi-a venit ideea, oare eu am avut boala asta cand am fost mica?!
Ca ......asa am "muscat-o" cand a facut Sam varsat de vant...Eu am cules de undeva de prin spital virusul(fusesem internata cu el), am facut varsat de vant-dar a fost ceva de groaza-si la catava timp dupa aia, l-am contaminat si pe saracutul...

Iar bat campii, scuzeeeeeeeeeee

Multa sanatate tuturor, pupici de asemenea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Samaria 99,99% e alergie la antibiotic. Exact asa am patit si noi si tot asa arata. Mergi la dr, noua ne-a dat AERIUS si deja mai are doar pe gat un pic. A mai patit si o prietena. Ma indoiesc ca la toate 3 e o intamplare sa apara in timpul administrarii antibioticelor.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

SAMARIA multa sanatate micutului tau, e bine ca e doar rubeola, asta trece repede, in 3 zile nu mai are bubite si dupa o saptamana nu mai e nici contagios.
Totusi e atipic un pic, rubeola se face doar cu subfebrilitate, sau febra undeva la 38, nu am auzit de cazuri de rubeola la 40 grade!
Dar, cine stie ce mutatii la virusii astia mai apar in timp!

STANUCEL eu am de gand sa-i pastrez mesele de lapte de dimineata si seara pentru mult timp.
Nici Albert nu mai mananca lapte dupa ce mananca solide!
Si e grasun, are pe la 9 kg, dar mie imi place, adica nu e gras, e doar dolofan!
In afara de mesele de dimineata si seara de lapte, el mai mananca pe la orele 16 inca 120 ml de lapte.
Iar la mesele de solide mananca putin, 100-150ml, asta in zilele bune!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cam ca albert mananca silvana....si greutate la fel

samaria, foarte multi copii fac alergie la antibiotic manifestata cum spui tu, si majoritatea o fac dupa ce termina tratamentul sau in ultimele zile

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Samaria - e posibil sa fie alergie la antibiotic. Defapt mai mult o intoleranta. Depinde fff mult de cantitatea de antibiotic ca la orice alergie de altel. Cel putin la mine asa e . LA prima pastila nu am nimic, la pastila 3 cateva bube la pastila 5 sunt la spital.

child se poate si cu febra mare. Eu am avut febra 40 timp de 3 zile in rest nu aveam mai nimic motiv asa ca ma duceam la scoala.

Stanucel gras nu neaparat si sanatos. Las-o asa cum vrea ea.
Maya mananca la 8 un bibe de 200-240 lapte .
la 12 - 100-120 ml fructe plus 100 lapte
la 16 legume cu carne 120-160 plus 100 lapte,
la 20 - cam 160-200 lapte si cand o pun pe cantar nu misca nimic
Luna asta a luat 400 g .

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Dragi mamici, va multumim pt urarile pentru 8 luni implinite . uram si noi LA multe lunite sarbatoritilor de astazi: Alexandru de Dianami, Vlad Alexandru de catus76_ro, Alex Cristian de Cristinicuta si Adelina de Stanucel sa creasca mari, sanatosi si voiosi!

Samaria imi pare rau sa aud de asa problemute, sanatate multa puiului si multa putere pentru tine!

Nafi o la la ce de mese aveti voi acolo, ce s-ar mai bucura si Robin=sacul-fara-fund. e bine ca e papacios si are si arderi bune ca prea gras nu e.

Child cum mai e Albert, sper ca se simte mai bine.
o tai la o sedinta dar mai citesc.

am pus cateva poze din vacanta pe contul comun. O sa intru dupa-masa sa vad toate pozele si filmuletele noi. Pupici tuturor!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Samaria 99,99% e alergie la antibiotic. Exact asa am patit si noi si tot asa arata. Mergi la dr, noua ne-a dat AERIUS si deja mai are doar pe gat un pic. A mai patit si o prietena. Ma indoiesc ca la toate 3 e o intamplare sa apara in timpul administrarii antibioticelor.

Nu neaparat! Ar putea fi roseola infantum (febra de 3 zile - baby measles) care nu exista pe vremea noastra sau cel putin eu nu auzisem de ea de la maica-mea. Dar e o boala usoara.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sanatate multa tuturor celor bolnavi! Sper sa se reafca repede!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Sanatate multa tutror iepurasilor cu alergii sau bolnaviori din alte motive si mamicilor !

La multe lunici iepurasilor : Alexandru de Dianami , Vlad Alexandru de catus76_ro , Alex Cristian de cristinicuta, Adelina de Stanucel !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna!
Am vazut poze frumoase cu fetitele Andirei, sunt niste scumpe, si mie mi s-a parut ca cele mari seamana foarte bine, daca nu as fi stiut, as fi zis ca sunt gemene.
Am vazut-o si pe Maya, eleganta si zambitoare, ca de obicei.
Freedelia, super pozele tale, ai niste copii tare scumpi. Am fost impresionata sa vad ce multe si diverse activitati aveti. Sigur nu ai cand sa te plictisesti!
Samaria, multa sanatate lui Eduard, sa treaca repede bubitele.
Autoema, chiar povesteam fetelor asta vara ca Mara se speria foarte tare de cocos, la tara. Noi mergem saptamanal, chiar eram curioasa cand se va obisnui cu el, dar nu a mai fost cazul. Saraca mamaia, de grija sa nu mai planga fetita, a taiat cocosul.
Ami, mi-a placut foarte mult semnatura ta: In asteptarea mosului. Abia astept luna decembrie!
Merg sa vad si pozele de pe contul comun.

Mergi la inceput