Ce salarii mai sunt in ziua de azi??

Ce salarii mai sunt in ziua de azi?? | Autor: nemernica

Link direct la acest mesaj

ma gandeam astazi cam ce salarii mai sunt prin piata...pe diverse functii cam cat se mai castga..de ex cam cat are un analist servicii i clienti, un manager de departament cu 2-3 subalterni, cam cat un asistent de departament.?
Voi cam cati bani castigati?
Pt ca in general nu stii atunci cand mergi la un interviu..o fi mult o fi putin...
Pe unii io ii banuiesc si ca mint cand zic..aa io catig 100 milioane, io 40...de aceea sunt curioasa cam ce salarii mai sunt in ziua de azi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia1112 spune:

Salariul meu poate fi muuult diferit (cu plus sau cu minus) fata de cel al unei persoane pe acelasi post in alt oras, la alta firma sau cu alte atributii. De exemplu, am vazut persoane angajate in secretariat cu salarii de la cateva sute de lei pana la o mie de euro sau mai bine. Nu poti compara ce face una cu ce face cealalta, anvergura firmei, aptitudinile lor, experienta, studiile, etc. Deci cand te duci la interviu pui in balanta ce stii tu, ce cer angajatorii de la tine, care sunt conditiile angajarii, care este nivelul salarial minim sa te simti tu confortabil cu serviciul pe care il vei avea.

Ai enumerat cateva posturi, dar reiau: ca si celalate doua, salariul unui manager de departament poate fluctua enormn in functie de raspundere, de profilul firmei, de cat de des esti nevoit sa calatoresti in interes de serviciu, si multe altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Un analist servicii clienti de exemplu poate avea oricat intre 600 ron si 3000 ron. Depinde unde lucreaza, cate ore pe zi lucreaza, ce experienta are si ce limbi straine stie. Un analist servicii clienti care stie limba daneza de exemplu poate castiga de 5 ori mai mult decat unul care stie doar romana spre exemplu. Si mai depinde si de domeniu: telefonie mobila, IT, teleshopping, banking, finance etc.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

In ROmania nu sint firme de recrutare? Intrati acolo si vedeti cit se ofera si inseamna ca asta e piata. Eu aici asa fac. Mai sint si alte metode dar aste e cel mai indemina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Asa e, conteaza mult unde / varsta / specilizari / ce se mai face extra etc. Mama mea e bugetara, secretara la un liceu, si primeste peste 1200 euro. Sunt sigura ca sunt persoane care au mult mai putin, probabil si altele care au mai mult (pe acelasi post, ma refer)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

1200 de euro?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdalena67

1200 de euro?

Da, dar au si clase de seral si niste extra-cursuri in liceu (pentru care scrie diplomele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

wow!
bugetar cu 1200 de euro?
banuiesc ca munceste f mult extra, tot respectul

eu muncesc in sistem privat(bancar), management mediu si nu castig banii astia

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Asa e, conteaza mult unde / varsta / specilizari / ce se mai face extra etc. Mama mea e bugetara, secretara la un liceu, si primeste peste 1200 euro. Sunt sigura ca sunt persoane care au mult mai putin, probabil si altele care au mai mult (pe acelasi post, ma refer)

Pohohohoftiiiim?! Si asta in Romania? Ei, la locul potrivit sunt (intr-un liceu), acum nu-mi ramane decat sa-mi schimb postu'

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Citat:
citat din mesajul lui magdalena67

1200 de euro?

Da, dar au si clase de seral si niste extra-cursuri in liceu (pentru care scrie diplomele)

Scrie diplomele in sanscrita?
Asta ori e o gluma proasta, cu secretara-la liceu-bugetara-care ia 12oo de euro ori lumea asta chiar e cu koukourouku-n sus. Bine ca un profesor cu vechime peste 10 ani si grade si rezultate si blabla n-are nici 1200 de lei. Dar tot ei, profii, sug bugetu' tzarii si trebuie lapidati in piatza publica a forumurilor.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Deci da, e buna tactica americanilor de a considera banii / salariile un subiect tabu

Ilinca, nu stiu ce altceva sa spun, poate doar ca are vechime multa, mai are cativa ani pana la pensioanare, e si secretar sef. E foarte pasionata de ceea ce face, se agita si baga in tot felul de proiecte etc. Nu am toate detaliile

Sper ca nu am suparat pe nimeni

Mergi la inceput