Ce salarii mai sunt in ziua de azi??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Exista secretare platite cu 50 de milioane la stat? Asta e o gluma proasta, sper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Deci da, e buna tactica americanilor de a considera banii / salariile un subiect tabu

Ilinca, nu stiu ce altceva sa spun, poate doar ca are vechime multa, mai are cativa ani pana la pensioanare, e si secretar sef. E foarte pasionata de ceea ce face, se agita si baga in tot felul de proiecte etc. Nu am toate detaliile

Sper ca nu am suparat pe nimeni

Ei, nu tu ne-ai suparat...viatza, viatza!!:)))
Dar nu cred ca ai tu toate datele problemei; crezi ca la bugetari conteaza pasiunea si agitatia sau proiectele? Imi vine sa rad...pai de exemplu un profesor aproape de pensie care toata viata lui a fost pasionat de meserie, si-a dat interesul, s-a bagat in tot felul de proiecte...are exact acelasi salariu cu altul cu aceeasi vechime (si grade) care a fost mereu un blazat si-un plictisit si-un pierde-vremea la catedra. Pur si simplu sunt niste grile fixe, din pacate, asta e. Ma gandesc ca asa e si la secretare, cu totul altceva poate conteaza (marimea scolii, implicit volumul de munca? asemenea chestii, cred) deci in niciun caz "pasiunea si agitatia".
Acum cred ca-ti dai seama ca n-are nimeni nimic cu mama ta, sper sa n-o iei personal...dar 1200 de euro ca bugetar intr-o scoala?! Da-mi voie sa-mi zboare lacrimile in toate directiile!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa
Exista secretare platite cu 50 de milioane la stat? Asta e o gluma proasta, sper!

Vai de mine! Cum sa crezi ca Tariceanu face glume proaste? Salariul unei secretare la ROMATSA este fix 50 de milioane de lei: HG 590/13.06.2007, randul 10 din ANEXA.

link: www.legestart.ro/Hotarare-nr-590-din-2007-(MjUyOTc5).htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Io nu stiu ce-i Romatsa aia, eu sunt shocata fiind vorba de o secretara la un liceu; pai nu e un salariu-standard, ca sa zic asa? Ok, conteaza vechimea si ce stiu mai ce, dar chiar sa fie asemenea diferente intre un liceu sau altul, intr-o localitate sau alta? Ca zau ca n-am mai auzit pana acum de asemenea salarii si ma indoiesc din suflet ca secretara de la liceul nostru castiga "peste 1200 de euro", desi e si ea aproape de pensie si pasionata si agitata Cred ca altul e shpilul in povestea lui rall, nu-mi dau seama care, dar ceva nu e in regula sau a luat-o lumea chiar mai razna decat observasem eu

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Sa facem totusi diferenta intre salariu si venit.
Eu nu cred ca salariul secretarei respective este de peste 1200 euro. Cu atat mai mult cu cat sigur nu se plateste pe statul de plata in euro.
Dar ca sa ma conviiiing, ma asez prima la coada... sa ii preiau postul cand iese la pensie.
Cine se aseaza dupa mine???!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

nu comentez salariul doamnei,poate are si o alta functie si ridica 2 salarii de bugetar(statistician,etc ce mai au liceele)
dar trebuie sa raspundem la intrebare
nemernica,lucrez in sistem de multinationala,sunt sef agentie comerciala si ridic max 1900 ron (cu tot cu ore suplimentare sambata si duminica)+ bonuri 180 ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_1973 spune:

Buna! Sincer, eu nu cred povestea cu salariu de peste 1200 euro pt. o secretara! Eu sunt profesor titular, 12 ani vechime, gradul II, am spor de dirigentie, 3 ore suplimentare pe saptamana si un copil in intretinere...si am luat salariul pe luna octombrie fix 1060 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Ma simt nevoita sa revin cu detalii, desi nu as mai fi vrut:
- nu este platita in euro, este platita in lei;
- o parte din bani vin de la cursurile de perfectionare, care banuiesc ca sunt particulare deci o parte din salariu nu e.. de la stat;
- 5000 lei (cred) ca e venitul, nu banii in mana;
- nu are mai multe functii (in afara de cea de secretar sef).

Cam atat. Am spus de la inceput ca nu am detalii exacte
Mama e la cules de macese (pe la tzara), daca mai e ceva nelamurit, intreb sursa direct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edip spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitty_1973

Buna! Sincer, eu nu cred povestea cu salariu de peste 1200 euro pt. o secretara! Eu sunt profesor titular, 12 ani vechime, gradul II, am spor de dirigentie, 3 ore suplimentare pe saptamana si un copil in intretinere...si am luat salariul pe luna octombrie fix 1060 lei.

mama de copil nazdravan

ce legatura are profesia si salariu cu copilul in intretinere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Deci da, e buna tactica americanilor de a considera banii / salariile un subiect tabu

Ilinca, nu stiu ce altceva sa spun, poate doar ca are vechime multa, mai are cativa ani pana la pensioanare, e si secretar sef. E foarte pasionata de ceea ce face, se agita si baga in tot felul de proiecte etc. Nu am toate detaliile

Sper ca nu am suparat pe nimeni

liceul e in Romania? daca nu, sigur ai vrut sa spui lei, nu euro.

stiu nemtii astia ce stiu, ca sunt discreti si nu stie stanga de dreapta care ce salar primeste.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput