Albinutze de Mai-Iunie 2009(94)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Laura , ca pe tine te ratasem prima oara, e o insula in oceanul atlantic, la 2 ore zbor de lisabona si 5 ore de coasta de est a americii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna dimineata,

o calda pentru cine doreste.... eu mi-am savurat lapticul si acuma astept sa faca ochisori si Radoze...

philip, felicitari....din cate am vazut pe net, veniti in Europa.... va apropiati de casa....? un la N sa nu mai faca atatea nazbatii....

carla, felicitari pentru prietena ta, BRAVO ei! sa fie sanatos, cuminte, iar mami sa aibe mult laptic..... iar finuta sa aibe o sarcina usoara in continuare si sa nasca la termen....

cris, e rost de petrecere....? sunt sigura ca le rezolvi tu pe toate, te stiu fata descurcareata....

alynta, la toti, dar mai ales Mariei sa nu mai fie maraici si sa o lase pe mami sa doarma noaptea....La Multi Ani nepotelului si multa sanatate tatalui lui.....

maria, ma bucur mult sa te citesc.... pupici si la Darius, asteptam poze cu el....

clodyac, si te asteptam sa revii cat mai des pe forum...

gata, a dat Radoze trezirea....

restul fetelor si sper sa mai revin azi....

o zi buna sa aveti....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum AMR nici 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata fetele, , perfuzabile cu nes,ceai fructat trabuce si vougue

ioana cu biscuitii nu pot sa te ajut ca nu stiu nici o reteta biscuitzoasa
carla nu dau marea pe munte ca pe 1 ian iau motzul la finutzsper ca pana maine sa-mi vina cole3tul cu ffusta ca vad eu ce fac pentru partea de sustu,dar sunt nume frumoase si e un gest foarte frumos din partea lor
philip calmul ala neobisnuit e pentru poza,realitaea e alta..ce???uauuuuu,drum bun si sa faci repede rost de net sa ne spui cum sunteti
relusha multam de cafelutaoff corse ca le rezolvdoar ca prea multe s-au adunat:maine nunta,sambata sarbatorim sf anrei pe finutz,duminica trebuie sa mergem la un prieten la gratar ca s-a intors in tara....parca prea incarcat programul..

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cris, ce fetita dulce ai tu, nici n-ai zice ca i se aude gurita vreodata mai mult decat trebuie .
Philip, ce bine suna Azore !!! Abia astept sa vad poze.

V-am mai zis ca sunt zombi? Larisa a dormit cu noi toata noaptea, m-am certat cu sotul pe la 3 dimineata din cauza asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata, lume!
In aceasta dimineata, la cafea, am avut program de vizionat poze.
Asa mi-am amintit sa vi le arat si pe ale noastre http://picasaweb.google.com/AndreeaTzui/CEZARAILINCAToamna2010# mai am de pus si azi cateva.

O zi senina!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Concurs Clipe de vara - ser1, ser2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Carla, nasol cu trezitul noaptea, mai nou si alexandra se scoala des si suuuge, nici eu nu stiu de unde mai iese atata lapte. Spune-mi te rog cum ai intarcat-o pe Saby ca parca stiu ca nici ea nu avea biberon sau suzeta, sa inlocuiasca cumva tzatza. Peste tot unde citesc gasesc solutii cu biberon. Si ma gandesc ca nici tu nu ai plecat de acasa ... incep sa ma gandesc ca o sa suga pana la 3 ani cel putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

carla multam,dar nici nu stii ce terorism zace in bucinelel ei de tititzabarbatii astia..
serialbastre sigur nu ii fac abaturi la picioare papucii aia? ,ca sa nu mai zis ca meseriasa e ea la manichiura si la dat cu aspiratorul prin casa

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luckyblue spune:

clody, mersi de raspuns! Pupici lui Razvanel!
Carla, am vazut pozele, sunt super! Mersi si de raspunsul cu nunta! Ce zici, cam de pe la ce varsta (a copilului ) merita o vizita la Disneyland?
cris, super pozele, o bomboana "sectoriciul"! Uitasem sa-ti raspund cu sarbatorile: acasa, cu familia. Distractiile de iarna (ski etc) sunt programate pentru ianuarie, februarie.
Bebe Beca, e superba tiza!
Serialbastre, are Cezara o privire!!! Sa va traiasca frumusica! Initial am crezut ca bebeii sunt papusele
alynta, steluta Tomy a avut si Sara cand a fost bebe si a fost un succes!
philip, nu ma iei si pe mine? La noi a venit iarna si e friiiig

Irina, mami de Sara Magdalena (19.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Cris, legat de papuci ... rabda baba la frumusete.

Luckyblue, cele doua fetite sunt nepotelele si finutele noastre. Au aproape 6 luni deja.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Concurs Clipe de vara - ser1, ser2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Au aparut poze noi asa ca m-am invrednicit si eu, mai ales ca in dimineata aceasta Mihnea a implinit 1 anisor si jumatate

http://www.facebook.com/album.php?aid=27227&id=100001311008003&l=4c98c809b5

Sper sa vedeti pozele, eu am ramas socata de incidentul din vara cand s-au descoperit pedofili abonati la galeriile mamicilor de pe forum (si eu printre ele ) de atunci nu am mai pus poze pe net si am ceva retineri si acum ...sper ca ma intelegeti.

Mergi la inceput