Albinutze de Mai-Iunie 2009(94)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna fetele!!
noi am fost pe afara vreo 2 ore, l-am obosit bine pe crocodil, i-am dat sa pape, a mai primit si o sticla cu lapte si acu doarme. eu ma bag la recuperat.

Mergi la inceput

mihaelutza, ce fetita cuminte ai tu!! felicitari!! intrebai despre imunitate. eu ii dau lui matei 10 picaturi de vitamina c zilnic si de 2 ori pe saptamana oscillococcinum, cate 2 capacele. si ceai de anason. pana acum a functionat.

carla, multumesc de urari. s-a acomodat sabina cu gradi??

flobaby, multumesc. ati descoperit de la ce erau ciupiturile??sanatate multa

philip,

narcisica, multumesc de urari. a trecut raceala??

Mergi la inceput

coraly, multumesc de urari. si matei al meu e tare mieunat de luni. ma dispera cateodata, dar apoi, tot eu ma calmez si ma gandesc ca or sa iasa si caninii astia odata...

relusha, multumesc. ce putin mai ai pana apare si bb 2. cum te simti??

maria, accept urarile pana de craciun . multumesc mult . ce bine ca darius mananca fructe cu cereale! al meu are vreo 2 saptamani, poate 3, de cand le refuza. azi de ex, i-am facut portocala cu branza de vaci, cereale si bicuiti. a luat 2 linguri si atat. si era asa bun....
ati fost la dr, la control??

luckyblue, multumim de urari. te asteptam cat mai des.

bettyR, bine ai revenit. te dadusem la disparuti . te asteptam mai des pe aici, sa ne mai povestesti despre printese.

Mergi la inceput

cris, am crezut ca te-ai suparat pe noi, dar m-am inselat. ce bine... . intebai de craciun si revelion. de craciun vom sta acasa, asa ne place noua (sper sa nu avem musafiri,ca nu mai e la fel de frumos), sa stam langa bradut, sa cantam si sa ne jucam toti 4. de revelion, cred ca vom merge undeva (inca nu stiu unde, nu ne-am hotarat), iar copiii vor sta cu mama. si anul trecut a venit mama la noi si a ramas cu copiii peste noapte.

beca, grija mare cu sara si scarile. si la noi matei e expert in cataratul in 4 labute pe scari. de asta tinem portitele de la scara inchise tot timpul.

nicuratze, multumim de urari.

philip, cate patanii mai aveti si voi... of, of... si putere si rabdare multa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Otilia, cu gradinita Sabinei mergem pe o sarma foarte subtire, mi-e teama sa zic acum ca parca se mai linistesc lucrurile.
Narcisica, multi ani lui Mihnea, l-am admirat in poze.
Andreea, si pe Cezara am admirat-o, avem copii de revista .
Lucky, toate pozele de la Disneyland sunt pe facebook, pe site-ul Sabinei este doar prima parte a lor, cand mai pun altele te anunt. Parerea tuturor persoanelor care m-au auzit ca o duc acolo pe Saby a fost ca este prea mica. Eu am dus-o la fix 3 ani si 3 luni pentru ca mi s-a parut varsta cea mai potrivita, m-am gandit ca numai acum va crede ca s-a intalnit cu Alba ca Zapada, mai tarziu o sa stie ca a vazut oameni imbracati in costumul personajelor, mai dispare din magie. La noi a fost bine ca Saby s-a putut da in toate masinutele, trenuletele, canutele, navele spatiale si alte alea, pentru ca sunt unele zone in care au voie doar copiii de peste 102 cm. As putea povesti luni de zile, intreaba-ma daca vrei sa stii si altceva. Noi vrem sa ne ducem iar cat mai repede, sper sa reusim si anul viitor.
Betty, asa este, nici fetele mele n-au pus gura pe biberon sau suzeta. Pe Sabina am intarcat-o cand eram insarcinata in luna a 6-a, doctorita imi spusese sa o fac inca de la inceputul sarcinii. Am rarit treptat mesele, am ramas cu cea de dimineata si de seara, noaptea nu se trezea, apoi i-am dat dimineata lapte de capra in pahar, care i-a placut mult. Intre timp a scazut mult secretia lactata si din cauza sarcinii si din aportul suplimentar de lichide si am ramas doar cu suptul de seara, pentru ca nu stia sa adoarma altfel. Vreo 2 luni a stat cu sanul in gura seara fara sa mai curga nimic, numai ca sa adoarma, lucru care se intampla in mai putin de 5 minute. Treptat a inceput sa adoarma si fara san, la inceput o data pe saptamana, apoi mai des, pentru ca aveam 'program de fragezit' copila, adica sa o obosim seara atat de tare incat sa adoarma uitand de san. Chestia asta a durat cateva luni. Dupa ce in majoritatea serilor adormea fara san, ma retrageam eu in dormitor si o lasam cu sotul sa o plimbe in brate si sa-i cante pana adormea. Daca urla dupa mine, bagam tzatza si rezolvam fata, daca nu, nu, ei ii era suficient sa puna putin gurita.
Dupa cum vezi, n-am solutii. Sotul ma bate la cap sa o intarc pe Lary acum fiindca este excesiv de lipita de mine, urla dupa mine si daca stau 1m mai departe de ea, vine continuu peste noi noaptea si nu doarme decat in capul meu sau urcata toata pe mine. Eu i-am promis fetei ca o voi lasa sa suga atat cat vrea ea, asa ca ma fac ca ploua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mihneae un dragalas bucalat iar pozele cezarei sunt asa misto, de viata, de zi cu zi, m0-am delectat.
carla, cine esti pe fb? poti sa-mi scrii pe mess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Carla, acum imi amintesc cand ziceai ca sta cu sanul in gura si nu mai ai lapte doar ca sa adoarma, cred ca asa va face si alexandra. Fix asa lipita e si alexandra de mine, tot asa doarme, numai asa a dormit intotdeauna, in sufletul meu, recunosc ca-mi si place .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Carla, si eu sunt de parere ca este mai fain pt copiii mici, ca sunt incantati de personajele pe care le vad, nu le analizeaza la rece, cum ar face un copil mai mare.

Serialbastre, asre Cezara niste ochisori....

Cris, am vazut cateva poze mortale, dar cele in care isi tine soricelul sunt... dementiale.

Narcisica, un bucalat tare dragalas aveti voi! Sa creasca mare si sanatos!

La noi este liniste, Rebeca se joaca la wii, sara prin casa isi face de lucru, mai vine si ma trage de haine ca sa ma duca cine stie pe unde, gura nu-i tace...
Azi am fost iar la endocrinolog, inca Tsh-ul este mic, nu incep niciun tratament.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 26+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!

Nu am prea mult timp de stat la calculici..dar am intrat repede sa va dam vesti de la medic.Are 12,280 kg si 86 de cm,totul ok,creste bine si se dezvolta asemenea!Am facut si vaccinul,a plans dar cum a vazut ca il imbracam a uitat de toate si se conversa cu asistenta!Acum ne arata ca in picior i-a facut "au"
Are si ceva mucisori transparenti dar fara febra deocamdata..nici de la vaccin si nici de la raceala!Aspiram si speram sa scapam usor de data asta!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Noi mergem din una in alta.... Va spuneam ca la soacra mea i-a aparut o tumoare pe un plaman! A operat-o la Bucuresti, extirpandu-i o parte de plaman! Azi a mers la scos fire si a primit rezultatul biopsiei: metastaza(mai pe "romaneste" cancer in ultima faza).. E forte greu pentru ea si pentru noi! Speram sa nu plece prea repede dintre noi si sa nu ii fie foarte rau! Nu va pot explica cam ce e in sufletul sotului meu...

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput