Albinutze de Mai-Iunie 2009(94)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Beca ce harnicuta esti! Pofta buna! Eu sunt suparata pe tine ca nu te-am vazut in poze! Rebeca iti seamana mult! Sara e adorabila! Are niste ochisori.. Bebe oare nu-i seamana lui tati?! Cred ca acesta e tare mandru de fiul sau!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Narcisica, m-am gandit ca e posibil sa se odihneasca fata prea mult ziua, dar cand am lasat-o sa doarma numai o ora la pranz s-a comportat la fel peste noapte. Acum e clar ca s-a obisnuit sa se trezeasca la o anumita ora in noapte si apoi adoarme greu, deja si-a facut rutina .
Lucky, pozele pe site-ul Sabinei sunt la sabina punct geneza punct ro slash poze.
Noi am cununat de curand un cuplu de prieteni care nu au avut pretentii, si-au dorit numai sa ne aiba alaturi. Am platit biserica, lumanarile, buchetele, voalul miresei, fotograful/cameramanul, le-am dat cadou in bani si cadou in produse. Cadourile au fost cam 20 milioane, biserica si lumanarile inca 10, buchetele 2, restul... detalii . N-am facut ca la carte, cu tot tacamul, ei si-au dorit ceva simplu.
Cris, noi de Craciun si Revelion vom sta acasa, in prima zi a Craciunului ne vin parintii in vizita, in a 2-a zi vin finutii, apoi mai mergem si noi prin vizite, dar ca idee stam acasa. Daca tot anul avem (sau am) chef de duca, de Sarbatori ne place sa ramanem la noi in camin . Copiii sigur vor sta cu noi, asa ne place si oricum nu avem alta varianta, si daca am fi plecat tot cu noi mergeau. Voi9 ce faceti? Dati marea pe munte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Ioana, f frumoase pozele, ce balerina e Sara si Rebeca o scumpa. Sara isi suge degetelul? eu ma topesc dupa copilasii care o fac. tu te-ai ascuns. si bebe e un dulce
elena, cris, maria, alynta, clody, lucky, strunfita, otilia
carla, vad ca mi-ai raspuns de 2 ori cu acadelele , am inteles si stiu la ce te referi cu solutia aia de pus pe piele, insa nu e recomandata pt manuta lui :(
n-am prea mult timp, ma'c sa pregatesc curcanul pt maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

si pentru ca mi-au murit laudatorii si doar ce am terminat descarcatul pozelor,va las si eu cu sectorista mamei,mancatoare de creier cu maioneza pe paine si de ficati in sus propriu

http://picasaweb.google.com/104295494406496657483/AmFacut1Anisor#5543174419649501682

revin mai tarziu si cu raspunsurile

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

si sa nu uit..bomba anului:ieri seara il suna pe al meu sot varul lui ca vineri se insoaraacum alerg ca disperata dupa tzol si sa vad cum ma invart de bani

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

BAZAR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui philip
carla, vad ca mi-ai raspuns de 2 ori cu acadelele , am inteles si stiu la ce te referi cu solutia aia de pus pe piele, insa nu e recomandata pt manuta lui :(
Andreea

Scuze, inseamna ca era tanti Roza in vizita pe la cerebelul meu .
Ufff, ma gandeam eu ca, daca se putea cu solutia aceea, o foloseati pana acum... Nu se poate acoperi cu nimic sau sa-i dai cu ceva sa accelerezi cicatrizarea?

Mergi la inceput

Cris, super bomba . Nu poti sa modifici ceva de la alta ocazie, sa faci niste combinatii, ca sa nu mai alergi?
Alynta, iarta-ma ca te intreb, am citit de cateva ori ca sa fi sigura ca nu gresesc, tu esti sigura ca despre fiul cel mare spui ca-ti zice 'u-bec tata'? Sau am incurcat eu borcanele si e vorba de cel mijlociu?

Nu stiu daca v-am zis, dar am 2 vesti bune, scuze daca ma repet, roza...
1 - sambata in 13 a nascut o prietena buna al 2-lea baietel la distanta de 2 ani si 2 saptamani fata de primul. Pe langa minunatia vestii in sine, partea tare abia urmeaza: a nascut natural dupa cezariana intr-un spital de stat din Bucuresti .
2 - ne-am intrebat finutii daca s-au gandit la nume pentru bebe, desi este devreme si inca nu stiu sexul, si au spus ca, daca va fi baiat o sa-l cheme Ciprian si daca va fi fata, Anca, adica numele noastre. Ne-au surprins placut, mai ales ca nu ne gandeam vreodata ca un finut va purta nume de la noi si n-am avut nicio discutie sau pretentie in directia asta.

Mergi la inceput

Carla, super vesti. il dau cu asta:
http://www.scarzone.com/scar-zone.shtml

Mergi la inceput

Cris, cum poti sa numesti terorista elegantica asta de fata ?

v-am spus ca ne mutam pt cel putin 2 ani in Azore? decolam pe 15 ianuarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

andreea unde e Azore? cum a reactionat philip cand a auzit ca trebuie sa schimbe din noua scoala?

maria nu prea am mai povestit de sebastian pt ca nu sunt prea multe de zis insfirsit mai rupe si el ceva cuvinte: "mama" "tata" "apa" "gata" "papa" "wow" "bebe"..cam atit. 2 canini de jos dau sa iasa cam de 2 saptamini dar nu reusesc sa strapunga gingia..inrest cam nimic nou

alynta sebastian cind ma striga "mama" cand ma striga "tata"..defapt pt el cam toti sunt "mama" si bunica, si bunicul, unchiul, matusa etc. pe toti ii striga "mama"

ioana are perfecta dreptate alynta si eu am cautat poze cu tine si minunatia de burtica, dar o ti cam ascunsa

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput