Albinutze de Mai-Iunie 2009(94)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luckyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

lucky cind ne pui ceva poze recente cu sara?

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Zic de vreo doua saptamani ca pun niste poze mai recente pe net si tot ma iau cu altele, dar sigur zilele astea.

Irina, mami de Sara Magdalena (19.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Buna ziua

Maria sunt aici in umbra te pup si ma bucur ca nu e nimic grav cu dintisorii e un scumpic

Irina sa fie intr-un ceas bun nunta si sa iasa frumos

Mirela cat de putin mai e nastere usoara si un bebe frumos si sanatos

Carla si eu tot cu nopti ca ale tale ... a spart un canin de sus si acum urmeaza celalalt

Ioana se pare ca bebe 3 e cumintel ... cat despre Sara ufff bine ca nu a fost cu peripetii escaladarea

Cris

Urez si eu "La multi ani!!!" tuturor sarbatoritelor si sa va dea D-zeu tot ce va doriti

Cam atat ... razvan e bine a fost racit vreo 3 zile i-am dat nurofen si oscillo si l-am aspirat si a trecut

De mancat : bibe cu lapte inca noaptea si ziua vreo 2 , lapte cu cereale, ciorbita , ficatei cu paine, gratar de pui, iaurt, fructe dintre care preferat marul, strugurele, suc de morcov si mar este innebunit , bea cu paiul de pe la 1 an si 2 luni i-am aratat eu o zi si dupa a invatat... cam atat

Va pup

PS Irina nasii nostri ne-au platit biserica si mi-au luat voalul si diadema , lantul si bratara si darul la masa

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Uitasem nu vorbeste decat clar: tata, papa, caca si baba in rest pe limba lui ... mama nu spune decat in extrema urgenta respectiv lovituri, ciocniri si nevoie de jucarii

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Am revenit. Nu las fata la program lung fiindca nu doarme dupa-amiaza de la 1 an jumate, plus ca acum e bucuroasa ca ea sta 'putin' la gradi si altii raman mai mult .

Strunfita, in Franta am mers cu avionul si am inchiriat masina acolo. Eu n-as merge pana acolo cu masina, este foarte lung drumul si mi se pare greu cu copiii. Dar, odata ajunsi acolo, noua ne-a prins tare bine sa avem masina, pentru ca am putut merge prin multe locuri mult mai comod. Aveti grija doar cu traficul, in Paris cel putin se conduce haotic, in Bucuresti e parfum. In restul partii de nord a Frantei se conduce ok.
Ioana, Saby nu prea mai plange la gradi, ci se tine lipita de mine si nu ma lasa sa plec, nu vrea sa intre in clasa. Odata intrata, inchid usa si plec, mai stau pe hol sa ascult, dar nu urla.
Dragut clipul, noi am experimentat saritura peste bara de la patut inainte de 1 an, si salteaua este cat de jos posibil. Acum deja se catara pe margine si sta cu fundul acolo, zici ca e maimuta.
Clody, felicitari pentru canin! La noi inca se chinuie sa sparga dar nu a reusit niciunul.

Revin iar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Am pus si eu niste poze noi, pentru cine doreste http://family.webshots.com/album/579093787SiwcHN

Fetelor, pe voi cum va afecteaza treaba asta cu scazutul perioadei de stat cu copiii la 1 an, in loc de 2?

Pe mine ma afecteaza pt ca planuisem sa dau pe sara la gradi la 3 ani si cate luni face in toamna 2012, si daca se aproba legea asta, va insemna ca in februarie 2012 trebuie sa merg la munca si asta inseamna ca trebuie sa vad ce solutii gasesc pentru amandoi copiii. Mai ales ca afacerea mea s-a dus la gara si trebuie sa imi gasesc si loc de munca...

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 26+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna fetele!
in primul rand, multumesc tuturor care si-au adus aminte de ziua mea. nu nominalizez acum, caci sunt restanta la citit vreo 5 pagini si nu vreau sa uit pe cineva. promit ca zilele urmatoare voi multumi fiecareia in parte.

beca, voiam sa-ti multumesc pentru reteta de cartofi cu ciuperci la cuptor. am facut=o aseara (reteta, binenteles ) si iesit super buna. am mancat=o toata si ai mei au fost ff incantati. acu pregatesc cartofi umpluti cu ciuperci, orez. sa vedem ce va iesi.

nu pot sta, casa imi e vraiste, matei e miorlait de numa-numa, cred ca mai sparge vreun canin. pana acum au spart 2, asa ca mai avem de tras. de luni doarme ff prost, de mancat - la fel.
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Noi am papat..azi am avut in meniu tortilla de cartofi si ceapa si fasole scazuta!A papat bine Darius din amandoua!Acum e la nani,mai stau si eu un pic la calc si ma duc langa el!
De obicei are un singur somn pe zi cam de 2-3 ore!Mai sunt zile cand e tare marait si si-a consumat energia si mai cere un nani scurt de 30 de minute pe la 11,dar ffff rar!Si atunci il culc pe la 15-15.30 si se trezeste in jur de 17!

Carla...stiu cum e sa iti lasi copilul plangand la gradi.Darius din a treia zi de gradi deja plangea de cand se trezea dimineata ,ca stia ca il ducem..urla pana acolo si il lasam inecat de lacrimi..tare greu a mai fost!Apoi ne zicea ingrijitoarea ca se linistea si era fericit,se juca,manca,era atent la activitati,nu batea copii,nu ii impingea,era foarte incantata de el,dar noua tare greu sa il ducem!Plus ca a racit foarte des,de la raceli a dat in otita(oricat de bine i-am aspirat nasul)si cum statea acasa cand era bolnavior,facea prea multa pauza si intram intr-un cerc vicios...nu sa acomodat nici cum!Acum cand il intrebam zice ca nu merge la guarde!Sta cu tati acasa!Scumpa foc Larisa cu replicile ei!

Ioana..viata in Spania e destul de grea!Criza financiara inca se simte destul de tare,nu sunt locuri de munca,iar daca muncesti se cam profita de criza!Dar speram inca in vremuri mai bune!
LauraOana..esti la serviciu?Ce mai face Sebastian,ca nu ai mai scris de mult despre el!
Ioana..pai si ati scos cainele?Ce fetita isteata ai!
Lucky...citisem ca nu erai hotarata unde sa lasi fata la camin...si te cred ca nu ai de ales...e tare greu!Ti-au scris fetele bine despre indatoririle nasilor,dar acum depinde si de zona in care se face nunta!
Clodyac..au trecut problemele?Sotul tau tot afara lucreaza?Te lasa Razvan sa dormi noaptea sau tot terorist a ramas?Stai linistita ca va incepe el sa vb si atunci sa te tii...tot mai importanta este "mama"..cand are nevoie de ajutor stie cine il salveaza!
Ioana...m-a emotionat tare poza cu bebe mic...e asa scumpic si dragalas..oare cand au crescut albinutele noastre asa repede?Sara e o adevarata domnisoara..ochisorii ii are superbi..si este tare haioasa in poza cu dintisorii..un adevarat iepuras!Iar cu cerceii tai este mortala!Rebecuta a ramas la fel de ocrotitoare si iubareata cu surioara...Sunt tare dragalase impreuna!Nasoala situatia cu legile lor!
Otilia..gospodina,harnicuta...spor la treaba si pupam Matei maraici ca sa iasa dintisorul ami repede si sa nu il mai supere!

Acum scriu pana va saturati de mine..recuperez timpul pierdut..

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Va citesc de ieri dar nu a reusit sa scriu! Parca toate problemele de sanatate a celor dragi m-au coplesit...
Nici poze nu am mai pus- am cateva..
Maria de doua seri da concert cate 2 ore! Plange si numai in brate vrea! In ritmul asta fac cocoasa! Nu zic ca si Matei a fost marait! Sotul s-a enervat si el si a fost o atmosfera "superba"!
David face progrese la gradi si-i place mult! Aseara mi-a zis de doua ori "e-bec tata" mie, adica ca ma iubeste, cu tot cu pupicurile de rigoare! I-am explicat ca eu sunt mama!
De citit am citit dar nu am dispozitie sa raspund sau sa comentez, asa ca imi cer scuze!
Multumesc de urari, ca ati intrebat de noi!
Parca mi-a mai venit cheful de vorba!
Nepotelul se serbeaza duminica ca se numeste Andrey! Acum fiind treaba cu tatal lui va fi ceva mai mult pentru copii! Vom merge sa-l vedem si pe cumnat si sa-l felicitam si pe finut!
in rest am inceput sa fac listute, incerc sa ma organizez cu ce am de cumparat, cheltuieli, ma gandesc la sarbatori! stiu ca chiar daca nu vor fi multi bani bucuria copiilor va fi mare!
Drept cadouri as vrea www.bebelusulfitzos.ro/produse/157-JUCARII/245-Jucarii-TOMY/1611-TOMY---Steluta-vise-placute---galbena.html" target="_blank">steluta Tomy pentru Maria, Matei o masina de tuns iarba(sau altceva de impins), iar David bakugan si ceas Ben10! Acum sa vedem daca nu se schimba... Au o groaza de jucarii si nu as baga multi bani pe altele! Dar ceva tot trebuie! Plus ca mai primesc dulciuri de la serviciu de la mine si poate si de la sot de la munca cate ceva!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

aveti o viteza la scris...mama mama...

strunfita in cazul asta:sanitari,mulinezi,platii,tetrazona,zebre..si nu mai stiu,se impaca bine intre ele speciile astea
ioana corect,corect ba e moca si rapid
maria mamaaaa ce boierie cu somnul pana la 9:30..ce sa se intample??nimic gravam si eu momentele mele uneori in care nu strica putina linistece dragalas e dariusica cu "pi-pi"
laurao ce mai conteaza o tigara??daca face bine la suflet se merita
ioana mai,dar ce mandra cocheta aisi are moatze..delicat subiect cu indemnizatiile si perioada acordata,dar ca sa fiu sincera,nu ma afecteaza de nici o culoare ca oricum nu-mi mai trebuie un alt terorist,dar fata de celalate viitoare mamici nu mi se pare ok,oare cum se vor descurca cu banutii??dar cine o sa le ajute cand se vor duce la munca??nu de alta dar foarte greu gasesti un loc unde sa lasi copilul asa mic si banii care se cer sunt exagerat de multi
otilia
alynta cu toate supararile si greutatile,cred ca super frumos cu casa plina si mai ales ca vin si sarbatorile o sa fie ceva de vis

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Am mancarea pentru cina la cuptor (astazi avem peste in meniu, nu am mai facut de o vesnicie) si acum as vrea sa fac niste biscuiti care sa nu ingrase

Ceva retete pentru fata aveti? Am la dispozitie faine de secara, faina de kamut, faina integrala de grau... de toate. Inclusiv fructoza, ca am inteles ca este o alternativa mai putin ingrasatoare a zaharului. Reteta imi lipseste...

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 26+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput