Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) **3**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

pentru fetele mele dragi ... va pup pe toate ...sper sa va placa si sa va faca ziua de maine mai buna !

www.youtube.com/watch?v=lTixMDF6_j8" target="_blank">ceva buuun :)

daci

Nici un om nu-ti este dusman, nici un om nu-ti este prieten; toti oamenii sunt maestrii tai spirituali!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Buna dimi!
Daci, multumimim pt. frumoasa melodie.Eu chiar aveam nevoie si d altceva in afara de o cafeaa.
copilul mare mi-a facut febra, iar theo i-am bagat de 2 ori aspiratorul ....Cred ca au zis vecinii ca am innebunit.+.Sunt terminata.Abia astept sotul azi sa merg un pic la tara sa ii mai las si cu mama.De luni vin sa-mi monteze centrala termica pt ca aici nu dau astia caldura.Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi!Gata, sper ca nu v-am plictisit prea tare cu problemele.Numai pot sta, plange ,,miss''.Pupici multi fete dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatza! vrea cineva? Canta frumos Enrique ,iar "Ring my bells" e imposibil dupa parerea mea,sa nu o stie cineva ,sa nu fi auzit de ea.
Va pup,mai am niste trebi si azi,si gata. Maine imi vine copilasul acasa ,imi e asa dor de el ...

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

BUNA dimineata

Doris, Ioana, multa sanatate puilor vostri.
Monikus, felicitari pt. achizitie si pt. indeplinirea visului vostru de a avea o casuta la tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata fetele,

Sa speram ca azi va fi o zi mai frumoasa ca cea de ieri si sa putem sta afara mai mult. Am observat ca Rares e mai fericit afara decat in casa asa ca as sta mult si bine prin parc.

Va multumesc ca va bucurati alaturi de mine de casuta. Deja ne pregatim pt prima plimbare la tara. Vom merge maine dimineata sa facem inaugurarea cu un gratarel. Sper sa fie frumos.

Catalina ce face Rareselul?

Daci superba melodia. Darius ce mai face?

Lali te cred ca iti e tare dor de prichindel. Lasa ca il revezi in curand. Vreau si eu o vaca din aia pt Rares. Oare da lapte rosu?

Doris tare imi pare rau ca nu sunteti bine. Si noi am tras-o iar noaptea trecuta dar asta e. Trec ele toate.

Ioana dupa ce aranjam un pic casuta va invit cu cea mai mare placere. Sunt sigura ca ne-am simti bine la iarba verde. Cat despre Carol, stiam eu ca e un adevarat barbat.

Danuta cum ati dormit?

Laura cum se mai simte Ramona?

Va doresc o zi insorita de toamna si cu prichindei cooperanti si fericiti. Multe tuturor.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetele!

Monikus, Ramonel tusea de dimineata de-mi venea sa mor, dar dupa o lingurita de sirop si una de miere am trimis-o la gradi ca altceva nu are. Acum este afara cu bunicii si cu Mihaita.Plimbare placuta pe afara! Si abia astept sa vina ziua de duminica!

Fetele ma bag un pic la smotru, dar sunt prin zona!

Sa aveti o zi superba!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

helau fetele

ne-am intors de la doctor. suntem oficial raciti. ne-a dat jdemii de siropuri si pufpufuri de nas pe care evident ca nu le-am cumparat pentru ca motaia Carol in masina asa ca o sa mergem dupa beauty sleep-ul dumnealui. a zis sa stam in casa ca daca are nasul infundat si trage aer rece pe gura ne pricopsim cu rosu-n gat! in fine... vom vedea

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

Laura si eu abia astept sa il vad pe Mihaita si pe Ramo. Sper sa-i treaca raceala Ramonei pana atunci. Si sper sa ii treaca si lui Rares ca nu as vrea sa va mai aduc si eu cate un virusel ceva.

Ioana tare imi pare rau ca sunteti raciti si pe tratament. Ce sirop ti-a dat pt tuse ca noi se pare ca vomitam si Paxeladinul si Stodalul si Eurespalul si nu stiu ce sa mai incerc sa-i mai dau. Sanatate multa.

Mergi la inceput

Mai fetelor am si eu o problema. Vreau sa ii cumpar lui Rares o masuta din aia de joaca cu multe chestii pe ea. Nu stiu insa unde sa caut. Ma tot uit pe gugal dar nu gasesc la un pret rezonabil. Poate ati vazut pe undeva. Arata cam asa.

Sar'na pt ajutor de pe acum.

Voi cu ce jucarii le mai umpleti timpul? Mai dati-mi idei. Vine acum si Sf Andrei si Mos Nicolea si Mos Craciun si eu idei ioc.

Mergi la inceput