Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) **3**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetele mele dragi,

Eu sunt tare incantata ca am reusit azi sa semnam actele pt un teren la vreo 70km de Bucuresti spre Constanta. E si o casa taraneasca din chirpici pe el ceea ce e si mai bine. O sa-mi pot duce copilul la tara de acum cand vreau eu. Numai sa tina vremea cu noi. Asa ca... dau de baut: dar si o cu niste .

Despre Rares va pot spune ca nu a dormit noaptea trecuta mai mult de 4 ore. De noi, nici nu mai zic. Tipa extraordinar de tare. Imi imaginez cat de tare trebuie sa-l doara ca sa faca asa. Doamne ajuta sa fie bine.

Danuta buna ideea cu cuierul dar depinde de cat de rezistent e.

Lali o sa duc butoiul la tara. E bine?

Laura incearca sa iti incarci bateriile cat poti acum. Profita de sotul tau si fa-ti un moft ceva.

Ioana ce mai face Carol? Ati spalat dintisorul cel nou? Daca e frumos duminica, nu vii in Herastrau cu noi?

Danuta azi am citit un articol pus de Nela pe Facebook foarte interesant despre mancarea copiilor. Uite, nu stiu daca l-ai vazut dar o sa dau un copy-paste www.jobdescriptionmommy.com/job-description-mommy/2010/09/meal-ideas-for-toddlers.html" target="_blank">aici.

Criss, te-ai suparat pe noi?

Cata ce mai face Rares?

Selen cum se mai descurca Ebru cu incaltarile?

Doris cum mai sunteti?

Gata. Va pup cu mare drag.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Laura am uitat sa spun ca ii doresc multa sanatate Ramonei. Ai dreptate, asa e la gradi. Am o prietena care tot acum a dus copilul la gradi si din 2 sapt una e bolnav. Dar o sa se mai schimbe situatia cu timpul.

Andra va pup cu mare drag si astept sa ne mai vedem cand mai puteti veni prin zona pe aici.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hola fietili !
Monikus sa pui varza in el ,la murat,da? Uite ,eu am invatat de la cineva ca atunci cand imi e greu sa ma gandesc ca poate cuiva ii este si mai greu decat mie,si nu se plange, si astfel imi iau inima-n dinti si plec mai departe. Te inteleg perfect cand nu mai poti,cand simti ca nu mai poti,desi poti de fiecare data.
Laura, nu i-ai facut o schema de imunizare inainte de inceperea gradinitei? Vad ca tot mai multi doctori recomanda asta,tocmai pentru ca stand acasa si doar iesind in parc,chiar daca zilnic,nu e acelasi lucru cu statul nasuc in nasuc cateva ore pe zi,intr-un spatiu inchis. Fiecare copil are alt sistem imunitar,unii trebuiesc ajutati.
Eu nu imi aduc aminte decat de 4-5 raceli s\zdravene in cei 24 de ani ai mei ,habar nu am daca faceau ai mei ceva special dar ajunsesem sa imi doresc sa fac si eu febra,sa nu pot vorbi de raguseala,sa stau in pat bolnava,dar nuuu,eu parca eram o caprita, toata ziua topaind.
Hai va pup,ca de atata calcat bat campii .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Monikus
Lali i-am dat ceva de imunizare dupa ce a facut o raceala puternica in saptamna a doua de gradi...dar tot mai tusim, tot mai avem mucisori acum sincer e un pic mai bine.
Fug sa ciulc copii.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Monikus, excelent articolul. Foarte util. Merci
Laura, multa sanatate Ramonei. Off...cand ma gandesc ca o sa o trimit si eu pe a mea la gradinita in viitor....Avantaje ((socializare) si dezavataje (virusi). Greu de cantarit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna fetele

n-am spalat dintocul, monikus ca nu deschide gura domnisorul. bineinteles ca venim in parc duminica totul e sa nu vina socrii neanuntati mai fac din astea.

felicitari pentru achizitie ne primesti si pe noi in vizita la vara, nu?

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

vad ca a inceput si Carol sa tuseasca de azi. nu rau dar tuseste. nu a facut febra insa a fost mai somnoros azi. azi noapte cred ca a avut febra ca era cam fierbinte.

aaa, sa va zic una tare! can venim de afara se aseaza in fundulet in hol si trage de ghetute sa le scoata din picioare si azi si-a pus caciulita pe cap atunci cand m-a auzit vorbind cu taica-su despre ea. sunt asa de mandra de el cum stie unde sunt diverse parti ale corpului si obiecte de prin casa. este asa de destept minibarbatelul meu

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Buna seara, d-nelor!Am fix 5 minute de forumeala.
Laura, sanatate multa Ramonei.
Monikus, mai bine suntem.Dar tipam si vrem numai la mami in brate.Nu ca ar avea cu cine altcineva sa steaFelicitari pt. ,,achizitie''.Noi stim sa spalam dinticocii.S avem si pasta smechera adusa de matusa din anglia numai cu lapte.
Multi pupici pt mamici si bebici.O noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Monikus felicitari pt achizitie !

Fetele multumim pt urari sa dorim si voua sanatate multa!
Noapte buna tuturor!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Fietili spuneti drept cate dintre voi si-ar dori o vaca de asta :

?

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;

Mergi la inceput