Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) **3**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Monikus,dar ce cuminte sta copilasul din filmulet la masaj ! Al meu i-ar fi tras cateva picioare deja .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Monikus,dar ce cuminte sta copilasul din filmulet la masaj ! Al meu i-ar fi tras cateva picioare deja .

Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;

Sa stii ca la asta m-am gandit si eu.

Azi m-am chinuit incredibil sa il adorm. Niciodata nu mi-a facut asa ceva. Dar are motive saracutul: de-abia respira si nici tratament nu vrea sa ia. De fapt nu ca nu vrea, ca il inghite saracul dar il vomita instantaneu.

Ma duc in butoi sa nu va mai amarasc si pe voi.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.

Mergi la inceput

Eu zic sa ii dai un sut la butoi,si sa ne spui mereu ce te framanta,poate gasim solutia in final .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Buna fetili!Liniste mare pe aici!
In legatura cu dormitul in patut:Theo adoarme seara si o pun in patuut , cand se trezeste sa bea ceaiul numai adoarme pana nu o pun in pat cu mine.Cica nu stiu sa profite ei.Niste santajisti.
Pupici multi , o noapte linistita cu copii somnorosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetele!
A venit mama si l-a mai luat un pic pe Mihaita. Este tare agitat si cel mai mult vrea in brate si bineinteles plange. Si sta numai cu limba afara, dar sunt fericita ca azi i-am dat pt prima data carnita taiata si nu mixata si nu s-a inecat!

Fug sa culc 2 pitici. Va doresc noapte buna si cat mai linistita!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buna seara!!

Am reusit sa vad si eu pozele. Multumim tare mult, Moni!! Ai fost tare dragutza!!

Fetelor, va multumim mult pt aprecieri.

Imi pare rau ca va chinuiti asa de tare cu dintocii astia mai mari...maselute. Sophie nu s-a manifestat la dintisori, dar nush cum va fi la maselute. Oricum va pupam sa treaca repede!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Va pup pe toate,ma apuc de facut curat in sifonier ,ca-s toate de-a valma. Revin mai tarziu. Las aburinda pe masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata

Noi avem o dimineata mai naspa, mi-a venit si bucuria pe luna asta si ma doare burta, copilul mi-a mancat cu mofturi si nu prea grozav si face numai prostii...

Cred ca o agat in cuier:)))))) Glumesc, desi ideea nu e rea deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Buna dimineata doamnelor

ce mai faceti? am vazut ca sunt dovlecuti bolnaviori. sper ca sunteti mai bine acum.

va pup

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Hola fetele!

Noroc sa saptamana asta e sotz acasa in concediu...si mai fur si eu cateva minute cu voi.

Suntem binisor...de azi noapte si Ramona a inceput sa tuseasca
Imi vine sa morrrrrrr desi stiam ca asa va fi in primul an de gradi.

si o zi buna!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput