Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) **3**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

OFF, Monikus imi pare tare rau sa aud asta.Si noi o tinem tot un plans, un jelit, toaa ziua mama numai pot.Dar trecem noi si peste asta ca suntem mamici puternice. multi tie si lui Raresel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui doris_79

OFF, Monikus imi pare tare rau sa aud asta.Si noi o tinem tot un plans, un jelit, toaa ziua mama numai pot.Dar trecem noi si peste asta ca suntem mamici puternice. multi tie si lui Raresel.

Mamica fericita de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Ma bucur ca te gasesc mai optimista un pic. Ieri eram si eu dar azi nu mai sunt. Oricum sunt sigura ca totul va fi bine pana la urma.

Kemsy, nu se poate sa nu dai si tu un suc ceva daca tot e asa petrecere mare. Sa stii ca noi tot o sa te sarbatorim aici chiar daca tu o sa ai treaba, multa treaba.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Monikus, o imbratisare mare pt tine si un pupic mare pt. Rares sa treaca durerile. Off, noi inca nu avem masele, se tot freaca la gingiile din spate, dar auzindu-te, nici nu vreau sa ne grabim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna!

Monikus si tie si lui Rares. Stiu cum este sa nu il poti opri din plans, desi Mihaita nu a facut ca Rares!Vazut poze frumoase de la intalnire! Poate da DD si ne vedem duminica!

Lali mami nu plec nicaieri si te inteleg cum este cand lasi copilul cu alte persoane. Stiu pt ca Ramona pleca cu socrii in concediu si desi ma bucuram de perioada numai cu sotz imi era teribil de dor de ea. Dar ii face bine.Te asigur!

Kemsy spor la treaba dar asteptam impresii si poze.Asta pt ca eu tot sunt lenesa si inca nu stiu sa le pun.
Mihaita doar ce a luat o cazatura! Mama lor de cazaturi!

O zi buna va doresc!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Buna !
Mai fetelor nici nu stiti cat de mult urasc eu cazaturile!Dimineata Theo a cazut si si-a facut un cucui....Mie imi e frica de cazaturile astea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Stiu Doris.Mihaita are deja cateva vanatai la activ...pe Teo sa treaca!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Si Paul are cateva cazaturi la activ, una cu varsare de sange,cand a dat cu capul de muchia unui scaun de lemn... Ieri inainte sa plec s-a intins cat e de lung pe asfalt,pentru ca avea bazdaci.Nu a cazut,s-a intins pur si simplu,si-a intins si fata bineinteles,si s-a zgariat la pleoapa superioara dreapta, chiar sub arcada,numai din asta. Pana am plecat se inrosise si prinsese cojita. Deja nu ma mai sperie,m-ar speria daca nu ar reactiona dupa cazatura,daca plange e ok .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
Mai, nu dispar de tot, ma pregatesc pentru masa ce o voi oferi aici!!Trebuie sa ma tocmesc si cu lautarii...am treaba!!
Monikus, imi pare rau pentru ce patesti cu Rares. Dar parca nu mi se pare normal ca o masea sa fie insotita de voma, sange, febra...Ai vorbit cu pediatra?
laura, chiar asa, poze cu voi nu ne arati?Pleaseee!
Doris, pup cucuiul sa treaca repede.

Noi am avut o noapte de pomina. De la 11 la 1 noaptea s-a trezit de vreo 9 ori, pana m-am dat batuta si l-am luat in pat cu noi. Pana dimineata s-a mai trezit de vreo 3 ori...Deci cum doarme in pat, iar in patut nu??Asta e santaj

Hai, va pup!!

Giani

Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy
Asta e santaj

Giani

Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Uite ai pus punctul pe I. Sa stii ca asa e de obicei cu astia mici. La noi nu as putea sa iti zic ca e asa pt ca langa mine nu doarme nici cat doarme in patut. Vrea numai in brate.

Drep sa iti spun, nu am vb cu pediatra. Mai nasol e ca deja are si muci si uite ca dupa ce ii dau orice medicament vomita urat. Am patit-o si la masa de pranz. Acum nu mai am curaj sa ii dau nimic. Bine cel putin ca mananca si are ce sa dea afara.

Lali stii tu de ce.

Danuta, Laura, Doris nu am atatea cate mi-ar trebui pt voi.

Laura Doamne ajuta sa fie frumos si sa ne vedem. Danuta, poate ajungi si tu. Ioanaaaaa nu vii? Daca e frumos bineinteles.

Doris sa stii ca si eu ma sperii cu cazaturile astea dar in acelasi timp stiu ca sunt inevitabile. Vor trece. Trebuie doar sa avem grija sa nu se loveasca in chestii foarte periculoase. Sa nu le lasam la indemana obiecte care i-ar putea rani iremediabil. Mai mult de atat nu ai ce le face. Poate doar sa ii iei in brate si sa incerci sa le alini suferinta cum poti mai bine.

Mergi la inceput

Gasiti pe mailul comun o chestie foarte interesanta. Gimnastica pt copilasi.

Mergi la inceput