Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) **3**
Raspunsuri - Pagina 5
Lali_mete spune:
Crissbebeule,voi ce faceti mami? Nu mai zici nimic,nimic?
Eu m-am apucat de smotru in baie ,daca tot is singura acasa,ca sotz e la munca .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;
Lali_mete spune:
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;
doris_79 spune:
Buna seara , fetele!
Am avut o zi goaznica!Theo a fost maraita toata ziua, muci la greu, Andrei tuseste groaznic!Mai nou Theo numai sta la aspirat mucii, cand ma vede cu seringa cu ser...Vai de mine ce tipa.Nici vigantolul nu il mai vrea.Sunt terminata.
Am reusit sa vad si eu pozele.Frumosi rau protagonistii si protagonistele.Eu va pup si va doresc o noapte linistita.
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doris_79 Buna seara , fetele! Am avut o zi goaznica!Theo a fost maraita toata ziua, muci la greu, Andrei tuseste groaznic!Mai nou Theo numai sta la aspirat mucii, cand ma vede cu seringa cu ser...Vai de mine ce tipa.Nici vigantolul nu il mai vrea.Sunt terminata. Am reusit sa vad si eu pozele.Frumosi rau protagonistii si protagonistele.Eu va pup si va doresc o noapte linistita. Mamica fericita de theodora ioana 01.09.2009 si andrei gabriel 23.07.2003 |
Doris tare imi pare rau sa aud cum te chinui si tu si cei mici. Din pacate stiu cum e cu scosul mucilor. Rares si acum la aproape 1 luna de cand i-a trecut raceala tot mai plange cand aude aspiratorul. De nas nu mai zic, ca nu te lasa sa te atingi. Stiu ca e greu tare acum dar fa tot posibilul si da-le tratamentul. Asta chiar daca vor plange de vor rupe pamantul. Vor uita de plans si le va fi mai bine. Nu pot decat sa te imbratisez si sa iti spun ca vor scapa si de raceala.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.
monikus spune:
Lali tare ma bucur ca a fost bine la tara. Sunt sigura ca Paul s-a simtit extraordinar.
Sper sa nu vina coletul cand suntem la plimbare si sa-l ratez.
Eu te astept cu cea mai mare nerabdare la oricare intalnire cu dovlecei frumosi si scumpi. Daca nu... oricum sper sa ma mut macar in weekend mai aproape de tine de la vara. O sa povestesc mai pe larg zilele astea despre ce e vorba.
O noapte linistita tuturor.
kemsy spune:
Buna seara!
Ce poze cu dovlecei frumosi am vazut!!Alex mi se pare ca seamana cu Loris , Sophie ca o domnisoara ce se respecta, foarte eleganta iar Rares frumos ca intotdeauna!
Si Andraiulia e chic tare!!!
lali, ce bine ca ai bunici cui sa-l lasi pe Paulica putin!Hai, lasa lipiciul, mai respira si tu fara
Azi nu am mai avut evenimente ca ieri, la gurita pare sa fie ok.
Zilele urmatoare nu stiu daca mai intru, am musafiri, tai motz, sarbatoresc schimbare prefix.
Noapte buna!!
Giani
Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy Buna seara! Ce poze cu dovlecei frumosi am vazut!!Alex mi se pare ca seamana cu Loris , Sophie ca o domnisoara ce se respecta, foarte eleganta iar Rares frumos ca intotdeauna! Si Andraiulia e chic tare!!! lali, ce bine ca ai bunici cui sa-l lasi pe Paulica putin!Hai, lasa lipiciul, mai respira si tu fara Azi nu am mai avut evenimente ca ieri, la gurita pare sa fie ok. Zilele urmatoare nu stiu daca mai intru, am musafiri, tai motz, sarbatoresc schimbare prefix. Noapte buna!! Giani Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009) |
Ba sa intri,ca noi stam e uscat aici si asteptam beuturici fine si mancaruri deosebite de la dezmotata si schimbareatz de prefix !
Noapte buna!
Lali_mete spune:
neatza!
doris_79 spune:
Buna dimi!
Monikus,.
Lali, si eu imi doresc sa o mai las pe theo la mami dar ea este dependenta de mine.Am lasat-o o zi si toata noaptea nu a dormit facut febra...si a doua zi m-am dus sa o iau. Asa ca eu zic sa stai linistita sa il lasi sa se obisnuiasca si cu alte persoane.
Kemsy, petrecere frumoasa.Pupici pt. sarbatorit si mamica lui.
monikus spune:
Buna dimineata, (desi numai buna nu e)
Deja am doua ture de plans odata cu Rares de dimineata.
Toata noaptea a plans si a vomitat in jet si a facut febra si a suspinat si iar a plans de nu mai stiu de mine.
Ieri la pranz va spuneam ca ii curgea sange din gurita si plangea. Ei bine ieri am mai avut doua episoade de plans isteric. Noaptea asta a fost infricosator. Efectiv nu mai stiam ce sa ii dau sau in ce pozitie sa-l tin.
Ma rog la Dzeu sa iasa mai repede maselele astea ca deja e groaznic. Ma simt atat de inutila, de neputincioasa. Efectiv simt ca nu il pot ajuta cu nimic si el saracutul nu mai poate de durere.
Hai va pup ca iar ne punem pe plans.
O zi buna tuturor.