Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) **3**
Raspunsuri - Pagina 4
Danuta1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monikus Doris pupam copilasii si pe mamica lor. Sper sa va faceti repede bine. Culmea e ca Rares mananca cam 3-4 ficatei pe saptamana. Acum nu stiu exact ce si cum. O sa luam fier doua luni apoi analize din nou. Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer. |
Monikus, noi acum iesim la plimbare in parc.
Pai daca mananca de 2-3 ori pe sapt. ficatei, cred ca e suficient. Poate trebuie suplimentate altele. Habar nu am.
Si poate ar trebui repetate si analizele astea la alt laborator. Sa nu fie gresite. Eu am patit-o de atatea ori...
Lali_mete spune:
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;
monikus spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009) Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; |
Iesi de acolo cu mainile sus, la vedere altfel trag.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.
monikus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Danuta1979
Monikus, noi acum iesim la plimbare in parc. Pai daca mananca de 2-3 ori pe sapt. ficatei, cred ca e suficient. Poate trebuie suplimentate altele. Habar nu am. Si poate ar trebui repetate si analizele astea la alt laborator. Sa nu fie gresite. Eu am patit-o de atatea ori... Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Deocamdata nu vreau sa il mai intep o data. O sa ii dau doua luni tratament si apoi o sa repet analizele. Oricum nu sunt atat de rele pe cat pare sunt sigura.
Ma duc sa incarc poze.
Lali_mete spune:
,daca ridic o mana,asa, ,mai tragi ?
Revin,acum fac niste colete,mai pe seara is doar a voastra. Mi-ati lipsit tare,sper ca toata lumea e bine .
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;
monikus spune:
Poftiti la poze cu
Rares si prietenii, lui gingasa Sophie si frumuselul Alex.
Ca sa fie una calda una rece, ei bine azi am tras o sperietura de nu se poate. I-a curs sange din gurita si plangea in ultimul hal. Eu banuiesc ca e de la o noua maseluta pt ca dupa ce l-am dat cu Dentinox s-a mai potolit. Si ii curgea foarte multa saliva. Doamne de ar iesi odata si maselele astea pt ca tare rau e sa vezi ca il doare si sa nu il poti ajuta.
monikus spune:
citat din mesajul lui Lali_mete ,daca ridic o mana,asa, ,mai tragi ? Revin,acum fac niste colete,mai pe seara is doar a voastra. Mi-ati lipsit tare,sper ca toata lumea e bine . Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009) Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; |
Daca trimiti si la mine un cotlet poate ma mai gandesc daca trag. Astept sa spui cum mai merge Paul.
Eu apar pe aici din cand in cand, cat imi permite Rares.
Danuta1979 spune:
Foarte frumoasa pozele. Ce pacat ca n-a fost si Alexandra mea acolo...
Imi plac baietii...cum se incrunta ei:)
Si Sophie, ce dragalasa si feminina e ea! La fel ca mami ei
monikus spune:
citat din mesajul lui Danuta1979 Foarte frumoasa pozele. Ce pacat ca n-a fost si Alexandra mea acolo... Imi plac baietii...cum se incrunta ei:) Si Sophie, ce dragalasa si feminina e ea! La fel ca mami ei Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Lasa ca vor mai fi ocazii. Uite eu duminica sper sa ma intalnesc cu Laura78nico in Herastrau daca e frumos. Poate puteti veni si voi.
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
Lasa ca vor mai fi ocazii. Uite eu duminica sper sa ma intalnesc cu Laura78nico in Herastrau daca e frumos. Poate puteti veni si voi. Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer. |
Vin si eu ,viiin sii eeeuuu ,pe mine de ce nu ma luati? Ha? Sunteti suparate pe mine? Maa,am glumit ,da?
Gata,am trimis cotletele , misto posta romana acum,au si un fel de curierat acum,imi scapa cum se cheama,dar iti aduc coletul la usa . Monikus,sigur o sa vina si la tine unul,cred ca saptamana viitoare .
Am vazut pozele cu flacaii frumosi, fetita super-dulce, mamicile superbe,ce sa mai zic,doar pe Lullaby nu am putut s-o vad la fata ! Andra ca de obicei,la fel ca Selen,pare sora fie-sii ,Mpnikus foarte frumusica,nici nu zici ca o tine Rares treaza nopti la rand.
Ce mai voiam sa spun ... aa ,au fost super cele 3 zile state la socri... eu am stat degeaba si socrii au avut grija de Paul,Paul ce a avut treaba cu dulapurile lor, o lingura de lemn si o minge. S-a jucat cu mingea,a invatat sa o arunce catre noi, cu lingura lovea dulapurile, televizorul,pe mami, bunicii, cam tot ce era in jurul lui. S-a jucat cu Pufi ,bichonelul socrilor mei,l-a tras de gingii, s-a chinuit sa- apuce de limba,sa-i bage degetele in ochi,l-a tras de urechi si i-a bagat degetele in urechi si saracul animal nu a zis nimic-nimic. Ba chiar cum il vedea dadea bucuros din coada . Acum l-am lasat pe Paul la socri cica pana sambata,atunci vor sa mi-l aduca inapoi,dar tare imi e ca maine ma urc in microbz si ma duc dupa copil. Deja imi e un dor de mor de el.
Catalina
Laura ma bucur ca incep sa se impace bine copilasii, sa stii ca nu vb singura pe aici, mai citim si noi,ajunge intr-un final ecoul unde trebuie ,sa nu iti iei jucariile si sa pleci,da?
Ioanna ma bucur ca va plimbati prin munti ,vreau poze .
Kemsy uite aici ,s-a discutat pe DC despre tunsul zero,eu personal nu cred ca ajuta la indesit,in rest ce sa zic!
Sora mea mijlocie a fost tunsa zero pana la scoala, si tot un par moale si pufos ca spalat cu balsam de rufe cocolino a avut pana in clasa a V-a. Acum are parul viguros ,ditai coada,dar zic ca e genetic,nicidecum de la tunsul ala atunci. Eu pe Paul l-am tuns sa "scapam de puful de bebelus" ,zic hai sa ii ascult o data si pe socri,mai ales ca nu are ce sa pateasca rau de la tuns,decat sa nu ii mai creasca cret . Pare mai spru parul dupa tuns pentru ca i se taie varful care este ascutit.
Danuta la noi nu tine cu distrasul atentiei,decat rar,cu cine stie ce chestie ciudata aratata. De cele mai multe ori daca il iau in brate si arcuieste si mai tare,chiar mai nou ,daca nu il las sa faca ce vrea se tranteste pe burta ,isi intinde mainile si picioarele si pune si fruntea pe pamant/podea si se smiorcaie. Intrun fel e comic dar tot ma apuca toti nervii aia nervosi atunci si imi vine sa ma iau cu el la cearta ca si cu un om mare [:i]. Dar imi dau seama ca e inca mic,imi dau doua palme imaginare ca am gandt rau si incep sa il dragalesc,poate ii trece .
Kemsy il mai doare gurita pe Loris cu parul ca soarele?