Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) **3**
Raspunsuri - Pagina 10

Ioanna81 spune:
Ioanna81 spune:
 Monikus Eurespal i-am dat si Pivalone in nas 
cat despre cadou noi am zis ca de Mos Nicolae luam fructe si dulciuri ()nu stiu daca voi reusi sa ma tin de cuvant) iar de Mos Craciun vreau sa-i iau de la Ikea o spirala si alte ceva jucarii de lemn. de mult am pus ochii pe ele asa ca acum o sa le cumpar. o sa primeasca si sanie (nu stiu de care inca) Ioana mama lui
Ioana mama lui  Carol Ioan
   Carol Ioan  Trazbātii
 Trazbātii 
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

monikus spune:
monikus spune:
 Fetelor va doresc un weekend placut si plin de soare. Va pup.
 Monica, mami fericita de  RARES ANDREI (16.10.2009)  
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.

Lali_mete spune:
Lali_mete spune:

Lali  mami  de   Paul-Iulian  ( 01.10.2009)
Paul-Iulian  ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor :  Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; 

laura78nico spune:
laura78nico spune:
 Buna seara dragele mele!
Monikus nu am vazut asa ceva insa eu i-am luat Ramonei si acum se mai joaca si Mihaita casute muzicale.Pe Mihaita eu il tin ocupat cu niste animalute dintr-un plastic nu foarte tare, cuburi de construit si o carticica muzicala Piu piu isi cauta mama. Monentan este f interesat de animale.
Ati vazut ce idee geniala are ministrul muncii? Sper din toto sufletul sa nu se puna in practica, ca este jale! 
Ioana sanatate multa... apropo de sirop de tuse eu i-am dat lui Mihaita ultima data si Ramonei prospan(un sirop din frunze de iedera) sau plantusin Ramonei iar ca picaturi in nas ophtamesone parca ii zice este bun si pt nas si pt urechi si pt gura.
   ici la toate si numai bine!
ici la toate si numai bine!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

kemsy spune:
kemsy spune:
 Salutare!
Monikus, felicitari pentru achizitie!!

Masuta in genul ala vreau si eu sa-i iau pentru Mos Craciun (de la Chicco, http://www. ciao.it/Chicco_Tavolo_Elettronico_il_Giardino_delle_Parole1063268 ), iar pentru Mos Nicolae sau Sf Stefan un bord de masina cu volan, cam asa http://www. eurekakids.net/it/giocattolo/chicco/volante-parlanchin/359068488240
Ioanna, sanatate lui Carol!Asa ii zic si eu lui Loris, ca e cel mai destept  . Cand ii zicem "hai la baita", deja pleaca si asteapta sa-i deschidem usa
. Cand ii zicem "hai la baita", deja pleaca si asteapta sa-i deschidem usa  Oricum, am remarcat ca intelege aproape tot ce ii zic
 Oricum, am remarcat ca intelege aproape tot ce ii zic
Noapte buna copii!
Giani 
Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

daciana.ilie spune:
daciana.ilie spune:
 salutare fetilii
dormiti? la ora asta ? :))
eu acusica ma pregatesc de somn; tocmai am vazut "Inception" si sunt un pic contrariata, nush daca i-as da 9 pe imdb ...
fetelor ... mie-mi vine sa ma ascund undeva cand va aud cu raceli, mucosi, medicamente, doctori ... pt ca Darius inca nu mi-a racit si nici nu vreau sa ma gandesc ca o sa trecem si noi prin asa ceva in curand;
ce sa va zic ..vesnica lipsa de timp ... vesnicele enervari 
sa va dau un mic exemplu (ca stiu ca va plictisiti de dimineata si o sa va placa subiectul "soacra mea zice" :)) )... soacra mea are un fix ... ca de ce mai alaptez (Catalina - hai sa le legam si sa le dam drumu' in padure amandorura) .. ca ea a citit ...tocmai de curand si "din nou" ca dupa 9 luni nu mai are rost ..ca laptele nu mai contine nush ce ... asa ca m-am gandit ce m-am gandit si azi cand a fost in vizita am intrebat-o de ce crede ca laptele de vacutza (care e pt vitei) sau laptele praf (care incearca sa reproduca laptele de mamica) ar fi mai bun pt Darius decat laptele meu ...fara prea mare folos ...sugea Darius de zor la un moment dat si ea ii zice cu dragalasenie "rusine ...asa baiat mare si mai vrea tzatza ?!"
so .. ori ma impuscati ori imi faceti rost de un pistol :))
in alta ordine de idei ...tricotez cu mult drag un fular pt Darius ...hihihi 
felicitari Monica pt casutza ..poate ajungem si noi la un gratar la vara in vizita ...invitati desigur :)
sanatate dovleceilor si voua, va pup dragelor
daci
Nici un om nu-ti este dusman, nici un om nu-ti este prieten; toti oamenii sunt maestrii tai spirituali!

monikus spune:
monikus spune:
 Buna dimineata,
KEMSY La multi ani! Sa fii sanatoasa, plina de viata si sa te bucuri de puiutul din viata ta. Sa ai o zi minunata si plina de surprize placute.
Pup toate fetele si ne auzim curand. De obicei in weekend nu prea pot sa scriu pt ca suntem cu toata familia si nu pot sta pe forum. Dar ma gandesc la voi si vin cu vesti proaspete maine.
 Monica, mami fericita de  RARES ANDREI (16.10.2009)  
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.

laura78nico spune:
laura78nico spune:
 Buna fetele!
Kemsy La multi ani cu sanatate si tot ce-ti doresti alaturi de familie!
Eu sunt cu nervii la pamant dupa ce ca abia vineri am terminat tratamentul cu antibiotic Mihaita azi are muci again!

iar Ramo tuseste cu brio.
Va urez week-end placut si multa sanatate!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

laura78nico spune:
laura78nico spune:
 Am uitat sa ma si laud...
Ramona doarme de doua seri fara pampers si singura!

kemsy spune:
kemsy spune:
 Buna seara!!Va invit la petrecere!
Avem muzica, ce stil doriti

Va poftesc si la masa si la un pahar!Avem de toate!!

[center]

Va multumesc pentru urari!
Giani 
Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)