Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) **3**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!!!!
Stiu, nu am mai intrat de ceva timp, nu ma impuscati, dar fi-miu e mare amator de laptop si cu greu l-as putea deschide fara sa se urce pe el.

Cu raceala, e greu tare, noi am fost raciti de 2 ori, de fapt mai mult muci au fost, fara tuse, rosu in gat, putina febra. Pentru muci am mai zis, noi am folosit cu succes Pulmex baby, o crema care se da pe piept si il ajuta sa respire, seara inainte de culcare prinde tare bine si picaturi de eucalipt in umidificator.

Cadouri: chiar ieri am vazut ce va primi Rares de Mos Nicolae. Un bord de masina cu volan, butonase, semafoare, grozav. Nu e de vreo firma anume, e vreo 70 de lei, dupa ce il cumpar o sa va pun poze, sper sa ii placa.

In zilele astea, am un super baietel. A devenit asa de lipicios, imi ia fata cu manutele lui mici si ma pupa, ce mai, simt pe deplin implinirea de mama. Parca si cu somnul e mai bine, doar vreo 4 treziri (ale mele) si trezirea finala in jur de 8 AM.Incepe sa spuna lucruri, mereu ne explica cate ceva in bebeluseasca, sunt "in love" pe bune si definitiv.
Mai avem si momente de dat cu fundul de pamant, urlat de nervi, dar face cate un botic de si atunci mi se pare dulce.

Vedeti cum s-au schimbat emoticonurile din in dupa somn?

Pentru mamicile care alapteaza, Rares mananca cat de cat solide, san mai mananca ziua cam de 2-3 ori asa de alint, seara la culcare obligatoriu si noaptea. Seara, il vad ca trage, dar cred ca nu mai e ce a fost odata, se vede ca e nemultumit de cat gaseste acolo. Cum sa fac sa mai cresc un pic lactatia? Iau Galafor, beau ceai de lactatie, ce sa mai fac? Mai stiti voi vreun remediu? Ca el vrea laptic, se chinuie sa scoata cat poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata

Revenim si noi dupa un weekend aglomerat cu diverse, printre care injuraturi si urari "de sanatate" lui si familiei lui largite celui care ne-a furat oglinda de la masina vineri noapte (trecand si peste alarma masinii). Asa ca sambata da telefoane, scoate multi bani, schimba oglinzile, inscriptioneaza-le ca asa e Romania, nervi, alegatura, bani.... Traim in Romania si hotii se bucura la o oglinda de masina.
In rest cumparaturi, vizite si f putin stat acasa, ca de obicei. sI CAUTAT SOLUTII, telefoane, pt. copil in caz ca ne cheama la munca de la 1 ian. si trebuie lasat copilul undeva cu cineva.

Sanatate copiilor nostri si vesti bune de la Ministerul Muncii va doresc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Buna dimineata

Revenim si noi dupa un weekend aglomerat cu diverse, printre care injuraturi si urari "de sanatate" lui si familiei lui largite celui care ne-a furat oglinda de la masina vineri noapte (trecand si peste alarma masinii). Asa ca sambata da telefoane, scoate multi bani, schimba oglinzile, inscriptioneaza-le ca asa e Romania, nervi, alegatura, bani.... Traim in Romania si hotii se bucura la o oglinda de masina.
In rest cumparaturi, vizite si f putin stat acasa, ca de obicei. sI CAUTAT SOLUTII, telefoane, pt. copil in caz ca ne cheama la munca de la 1 ian. si trebuie lasat copilul undeva cu cineva.

Sanatate copiilor nostri si vesti bune de la Ministerul Muncii va doresc!

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Nu imi mai zi de intors acu la munca.Desi, teoretic, am cu cine sa il las pe Rares, practic, nu ma simt eu pregatita.Nu vreau, acu cand devine amuzant sa ma intorc in mediul nociv din punct de vedere psihic care ma asteapa. Aceleasi urari de bine ca pentru hotz si guvernului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata tuturor,

Vai ce vreme de tot rahatul. Cred ca vremea e de vina pt maraiala lui Rares. Sper sa iasa si soarele ca de dimineata vrea numai in brate si maraie non-stop.

Catalina tare ma bucur ca te vad optimista si mult mai vesela ca zilele trecute. Cat despre lactatie in afara de ceai pt stimularea lactatiei mai stiam doar varianta cu pus mai des la san, varianta care odata cu diversificarea cam cade. Nu stiu cum te-as putea ajuta altfel.

Danuta, tare imi pare rau ca ati avut un wk de pomina. Lasa ca saptamana asta o sa fie mai bine.

Cat despre minunata veste ca vor sa reduca la 1 an concediul de ingrijire al copilului nu pot spune decat ca imi e sila. Nu stiu ce voi face cu Rares in cazul in care chiar se va aplica modificarea asta. Plus ca la mine la munca se da afara pe rupte. Nici nu vreau sa ma gandesc la ce se poate intampla. Ma rog la DD sa nu ii lase pe nemernicii astia sa isi bata joc de noi.

Va si va doresc o saptamana excelenta in ciuda vremii si vremurilor grele care se anunta.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Buna fetelor

Catalina cat optimism si bucurie se simt din mesajul tau minunat

Eu refuz sa cred ca ma cheama de la 1 ianuarie la serviciu. teoretic am cu cine lasa baiatul practic nu prea am. eu nu sunt pregatita sa las copilul fara mine cateva ore pe zi mama nu cred ca este pregatita sa aiba grija de un copil. plus ca ea este si activa... ma rog, e pensionara dar... long story

in alta ordine de idei aceeasi mama si-a inceput ziua cum nu se poate mai bine... la spital un imbecil de vecin a iesit cu ditamai dulaii afara fara lesa, fara botnita, fara nimic. mama era cu pechinezul ei, unul dintre aia mari i-a rupt efectiv catelul mamei celalalt a rupt-o pe mama la maini. imbecilul notoriu era obligat prin lege sa tina cu botnita si lesa cainele care a muscat-o pe mama fiind un dog argentinian. in fine... sper sa supravietuiasca pechinezul mamei si sper ca mama sa faca plangere la politie impotriva nenorocitului. frate, daca nu esti in stare sa ai caine ia-ti un vierme.

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

Cat despre oglinzile furate Danutei m-a batut si pe mine gandul sa le inscriptionez pe ale mele. m-am gandit ca nu mi le fura ca sunt electrice si ar fi destul de complicat sa le deschida si sa scoata oglinda. DAR poate ar fi mai bine sa le inscriptionez

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

Ioanna, sanatate mamei si pechinezului in mod special.

Eu lucrez in invatamant. Stiu, orar lejer, 18 ore pe saptamana. Dar am o directoare comunista, ce ma are de mult la suflet. Si cum eu predau informatica, ma tot confunda cu secretara ei personala, in primul an i-am scris pana si lucrarea de masterat. Fraiera, stiu, dar nu aveam ceva intre urechi pe atunci. Oricum, mereu sunt tot felul de proiecte, sedinte, cercuri, nu ai cum sa stai doar 18 ore pe saptamana acolo. Plus, baby-sitter ar fi soacra mea, ea e buna asa,dar v-am zis ca are o problema cu alaptatul meu,om vedea.

Rares doarme deja al 2 lea somn pe azi, sper sa nu fie ultimul, ca pana la 9-10 diseara imi iese par alb. Pe vremea asta ce altceva sa faci?

Intreba cineva cum ne petrecem timpul cu cei mici. Noi mergem. Exploram. Casa e mare, pericole o gasca. Luam camerele pe rand. Preferata ramane baia, aruncam tot ce e pe cada inauntru si radem. Daca ceva scapa, il bagam in wc. Mai mergem. Impaturim haine, el le trage pe jos. Mai o jucarie. Se catara pe noptiere si danseaza. Eu il pazesc sa nu cada, fara sa ii ingradesc personalitatea. O tura la bucatarie unde are un sertar jos al lui cu o oala, un capac, o cana, o razatoare. Ne uitam la pestii din acvariu. Si de la capat. Suna bine, nu? Presaram cu prins de degete la usi, dat cu capul de orice, impiedicat de trepte, praguri, covoare, bagat mana in sus-amintitul wc, rasturnat orice bidon de plastic ne apare in cale. Suna cunoscut?

Vomatul in jet de la ce ar putea fi? Nu constant, o data la 3-4 zile, nu din prea mult mancat.Plus ca mereu vad ca ii vine inapoi si inghite asa parca in sec.

Mergi la inceput

asta e o idee mai putin rea decat reducerea perioadei. practic te lasa sa alegi. mi se pare in regula www.realitatea.net/indemnizatie-de-400-de-lei-pentru-mamele-care-revin-mai-repede-la-munca_774767.html" target="_blank">ASA adica sa te lase sa alegi

Mergi la inceput

catalina multumesc. si eu sper sa fie bine

si eu tot in invatamant, cel superior, dar pe parte administrativa. am fugit cat am putut de didactic. nu stiu de ce. ba stiu... stiu ce patesc preparatorii si asistentii care chiar nu au pe nimeni in spate si au ajuns acolo pentru ca au invatat. si eu nu pot sa rabd una ca asta. asa ca am refuzat de fiecare data si am ramas in departamentul meu pe care il si conduc acum. problema e ca ziua de munca incepe la 9 si se termina cand vrea Dumnezeu si nu pot sa-i fac asa ceva copilului meu.si taica-su e jurnalist. nu mai e nevoie sa-ti povestesc cat dureaza o zi de munca la el

Mergi la inceput

Cu 4 milioane la leafa de nimic de acum as ajunge la suma pe care o am stand acasa. Asa ca sa ma puna sa aleg.

Pana una alta, i-am luat lui Rares un amarat de scaun de plastic mititel. Asa tantos sta si se uita la Rihanna! Daca nu sta, e bun de tarait prin casa. Plus carticele din alea pliante cu animale. Ne plac mult mult, mai ales cand face mami ca toate cele. Nu cele care se dau paginile, ci cele tip sarpe, sper sa intelegeti.

Tot scriu pe bucati, cum pot si eu cu puiul. Ioanna, eu iubesc foarte mult animalele, motanul meu are aproape 14 ani si il am de cand era in burtica la mama lui, deci stiu ce inseamna sa te atasezi. Sper sa scape catelusul cu viata, si mama ta sa ia masuri in ceea ce priveste vecinul. Eu si pe cateii aia ii iubesc, pe oamenii care ii cresc agresivi, insa, nu ii pot suferi.

Mergi la inceput