Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) **3**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Catalina Carol nu a tras niciodata de mine sa suga. nu mi-a ridicat bluza, nu a tras de bluza sau de sutien. never ever. dupa ce am introdus mancarea solida, la 6 luni, mai sugea dupa mese pana cand a refuzat singur. in timpul zilei adoarme singur. are un singur somn si este toropit de la cata alergatura trage pana atunci. eu doar il mangai un pic pe cap sau ii tin mana la fata. cand se lovea nu l-am pus niciodata la san sau luat in brate. am incercat sa-i distrag atentia. acuma depinde si de gravitatea cazaturii. noaptea el nu se prea trezeste. mai maraie cand ajunge la capatul patului si nu mai are loc. sau cand isi aduce aminte ca exista si o suzeta. cand e amarat in somn sau plange ii dau apa sau isi ia singurel si bea si se calmeaza. si programul de somn e de pe la 22 pana pe la 7.30-8

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ioana si Carol Ioan asteptandu-l pe Mos Craciun Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Ce baiat de comitet e Carol! Ioana, nu vrei sa facem schimb de copii?

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

sa nu crezi ca nu se da si el cu fundul de pamant si nu urla ca lupii la luna cand nu obtine ce vrea acuma sa stii ca eu mai vreau si o fetita dar peste vreo 2-3 ani

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Vroiam sio noi acum sa facem inca un bebe. Dar cu povestea cu indemnizatiile, cu proiectul asta al lui Boc prajit ce prevede atat reducerea perioadei dar mai ales ca cele care trec direct fara luni intercalate de munca din concediu de ingijire copil in concediu de ingrijire copil sa ia doar 600 lei, nu 85% cat e acum....nu ne permitem.

Ideea e ca nu am nici o garantie ca nu trece si proiectul ala criminal si cu 600 lei venitul meu si cu 2 copii nu ne putem permite. Asa ca in sept. merg la munca si mai stau cateva luni/un an si abia apoi vreau sa raman insarcinata.
Asta e, nu avem destui bani acum incat sa facem un bebe fara sa luam in considerare banii din indemnizatie. Dar sigur mai vrem un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Vroiam sio noi acum sa facem inca un bebe. Dar cu povestea cu indemnizatiile, cu proiectul asta al lui Boc prajit ce prevede atat reducerea perioadei dar mai ales ca cele care trec direct fara luni intercalate de munca din concediu de ingijire copil in concediu de ingrijire copil sa ia doar 600 lei, nu 85% cat e acum....nu ne permitem.

Ideea e ca nu am nici o garantie ca nu trece si proiectul ala criminal si cu 600 lei venitul meu si cu 2 copii nu ne putem permite. Asa ca in sept. merg la munca si mai stau cateva luni/un an si abia apoi vreau sa raman insarcinata.
Asta e, nu avem destui bani acum incat sa facem un bebe fara sa luam in considerare banii din indemnizatie. Dar sigur mai vrem un copil.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

uite un topic despre subiectul asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145103

Mergi la inceput

Da, Ioana, asta e pt. prezent. Citind proiectul lui Botis/Boc prajit care include si reducerea la un an, se observa si faptul ca, daca se aplica, nu se va mai lua 85% la trecerea direct din CIC1 in CIC2 cum era pana acum cand efectiv se prelungea, ci o suma fixa de 600. Sunt mai multe modificari acolo decat reducerea la 12 luni.
Ca sa intelegi, la mine diferenta ar fi f consistenta, de la 4000 la 600, asa ca prefer sa intercalez un an de munca decat sa stau un an cu 600. La noi, sotul e cel cu salariul mai mic. Asta e, o sa fie diferenta mai mare intre copii decat doream, dar macar sa pot sa ii cresc cat de cat.

Gata, ma bag la gatit: chiftelute si prajitura desteapta
Maine fac sarmale caci imi trimite mama varza murata:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Am revenit.
Multumesc pentru raspunsuri. Nici Rares nu a fost un mare pasionat de tzitzi, dar nici de mancare asa ca tzitzi e baza in continuare. Se mai intampla sa ma mai traga de tricou, dar de cele mai multe ori eu eram cea care il punea la san sa se linisteasca. De vro saptamana asa a devenit teribil de lipicios, pupacios, ma ia in brate, imi tine fatza cu mainile...si cere tzitzi. Daca e pe jos, imi ridica tricoul, se uita si zice tāta, daca e in brate, se uita pe deasupra si zice la fel. Cand se trezeste se pune cu capul pe pieptul meu si iar cuvantul magic.
O fi anxietatea de separare, nush ce e, dar sta lipit ca o ventuza de mine. Creste si productia cu ocazia asta, ca tot imi doream, dar totusi....
Vestea buna e ca mananca cat de cat si papica, nu mai mult de 150 la o masa, dar pt el e ok. Iar cu greutatea sta super.11, 350kg. Rarmane sa vedem cand o sa avem curajul sa ii facem si nistre analize.

Mergi la inceput

Am terminat chiftelele.
Mai am prajitura.

Si pe mine ma batea gandul sa-i fac niste analize dar mi-e mila de ea saraca...

De vreo sapt. are cearcane. Copiii vostri au cearcane?????? Eu zic ca e de la oboseala caci doarme f prost de cand cu durerile pt. masele dar daca persista cearcanele ne luam inima in dinti si o ducem la analize.

Cu iritatia...i-a trecut aproape de tot, motiv pt. care azi i-am reintrodus fructele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna!
Monikus, uite astea i le-am luat.
www.chicco.ro/produse/anteprescolarul-4/jucarii-34/promotie-masuta-gradina-vorbitoare-12-luni-1143.html" target="_blank">Masuta vorbitoare
www.mikogiocattoli.com/scheda.php?ricerca=1&id_giocattolo=395" target="_blank">Volanul vorbitor
Catalina, noi nu folosim tzitzi cand se loveste sau face urat. Nici el nu e fan inrait, sa vina sa ma traga de bluza sa-i dau. Insa daca ii e somn si il intreb daca vrea tzitzi, se uita la san, apoi la mine, si se enerveaza daca nu-i dau . Noi folosim sanul ca sa dormim, in general .

Ma doare burta, cred ca se anunta ceva activitate. Mi-a ajuns cat am fost...pe alb , de pe 23 decembrie 2008

Mergem la somnic

Giani

Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Am trimis poze pe mail!

Giani

Mergi la inceput

Ia uitati ce minune de prajitura fac.
http://gourmandine.ro/reteta-prajituri/prajitura-desteapta/
Si e simplu e. Adevarul e ca mai am 10 oua in frigider si maine dimineata imi aduce sora mea multe oua proaspete de la tara si vreau sa lichidez stocul vechi intr-un mod placut si gustos.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Am trimis poze pe mail!

Giani

Super pozele! Ce baiat mare are mama:)
Si ce blondut este:)
Sa va traiasca!

Mergi la inceput