Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) **3**
Raspunsuri - Pagina 19
monikus spune:
Buna tuturor,
Acum am reusit sa mai intru pe la voi un pic din motive de urlete.
Am fost la oftalmolog cu el pt ca aveam eu o banuiala. Ei bine, banuiala mea s-a adeverit doar ca nu e atat de grav. Are un pic de strabism dar mi-a zis ca nu se intervine pana la 3,5 ani pt ca pana atunci poate sa dispara de la sine. Ce ma intriga pe mine e ca Santorini a fost cu cel mic la dr si i-au pus ochelari pt strabism. E drept ca parca era mai avansat ca la Rares dar totusi....
A plans copilul meu si s-a tavalit pe jos de nervi, de durere nici nu stiu. I-au pus picaturi in ochi, asta prima distractie si apoi tine-l sa se uite intr-un punct. A fost showul de pe lume. Ne chinuiam 4 persoane sa tinem un copil si el nu mai stia cum sa urle mai tare si cu ce sa ne mai loveasca. A fost oribil. Mai rau e ca cica sa venim la control dupa 6 luni ca sa vedem ce si cum a avansat strabismul si pana atunci cate 10 zile pe luna niste vitamine cu complexul de vit.B.
Cam asta a fost ziua de azi. Groaznic. Sper ca maine va fi mai bine.
Nu am apucat sa citesc decat ultimele doua-trei post-uri asa ca mare lucru nu as putea sa raspund. Ma pregatesc sa il scot la aer pt ca iar maraie si efectiv nu stiu ce sa ii mai fac.
Danuta si al meu are cearcane dar m-ar fi mirat daca nu avea la stilul in care doarme.
Kemsy promit sa vad poze si revin cu comentarii cand pot.
O seara placuta tuturor.
Daca dau o
credeti ca vine
si la Rares (16.10.2009) cu un
de
? Mami Monica zice ca da.
x_ggg spune:
Neata!!
La noi ninge cu fulgi mari mari, sunt -2 gr afara, l-am scos pe Rares in curte si se uita , intindea manutza, stramba nasul cand nimerea cate un fulg pe acolo. Abia astept zapada de saniutza.
Danuta1979 spune:
Buna dimineata
Ce frumosss...Abia astept primii fulgi si in Bucuresti. Sunt curioasa cum va reactiona fetita mea, caci iarna trecuta era prea micuta ca sa realizeze ce e aia zapada.
Suntem rupti de oboseala toti trei caci fetita a avut o noapte tare agitata. Si are niste cearcaneee...
Cred ca o sa o trec cu tipete si urlete in patutul ei ca nu se mai poate...Si o sa-i dau Nurofen la culcare ca sa ii treaca durerile de dinti si sa doarma. Greu ies maselele astea, caci are deja vreo 2 sapt de cand se tot pregateste..
Danuta1979 spune:
Monikus, si eu stiu ca la varsta asta diagnosticul de strabism nu e definitiv. Tinem pumnii sa se indrepte ochisorii. Cand ne-am intaLNIT, la modul sincer, eu nu am vazut nimic in neregula la ochisorii lui. Poate are doar momente.
Oricum, eu zic sa mai ceri o opinie. Si chiar ar fi putin strabism, se corecteaza cu siguranta.
Pupici
Dovlecimia spune:
Poftiti la Capitolul 4 - prima ninsoare pe anul asta in Moldova ![]()
Monikus
Dovlecei nastrusnici de septembrie-cotombrie 2009
Ioanna81 spune:
Buna dimineata 
ninge? a venit iarna
anul trecut cand l-am scos pe Carol la zapada se uita cu niste ochi maaaaari anul asta cred ca toata zapada va fi a lui ![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ioana si Carol Ioan
asteptandu-l pe Mos Craciun
Trazbātii 
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!
monikus spune:
Buna dimineata tuturor,
Am facut deja capitol nou dar trebuie sa fie aprobat de moderatori evident asa ca deocamdata mai scriem aici.
O sa pun linkurile care trebuie mai dupa-amiza ca azi avem o zi incarcata si nu stiu cand o sa reusesc. Trebuie sa ajungem si la baby-expo pe la pranz asa ca va dati seama cand ajungem acasa.
Va pup.
OOOO PRIMA NINSOARE. SUPER.
Daca dau o
credeti ca vine
de
? Mami Monica zice ca da.
monikus spune:
Poftiti la Capitolul 4 - Prima ninsoare in Moldova
Daca dau o
credeti ca vine