Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) **3**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Felicitari Lali sunt foarte frumoase. Noapte buna!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

multumesc fetelor, voi incerca maine sa vad cum merge cu program nou de masa. pana atunci va urez o noapte linistita si un somn usor!

aaa, faine bijuurile, Lali. felicitari

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ioana si Carol Ioan asteptandu-l pe Mos Craciun Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Seara buna!!M-ati uitat?
Am fost ocupata zilele astea...abia in seara asta am timp sa recuperez ce ati scris.
Ioana, ce a facut mama ta cu individul??Ce nesimtit ala, cum sa lasi cainele fara botnita??Eu urasc fazele astea, mai ales ca mi-e frica de caini.
lali , m-ai impresionat cu dedicatia.Multumesc.
Monikus,noi ne-am format o rutina. Ne trezim pe la 8, mancam pe la 9 apoi iesim in general la plimbare, la cumparaturi, la prietene, etc. La pranz papa, apoi joaca vreo oraAdica citim saitam in carticele, cateva minute, mergem prin casa, aruncam cerculete, ne jucam cu o masinuta...etc. De fapt se joaca cateva minute cu cate ceva. Dupa joaca, dormim 2-3 ore, impreuna . Ne trezim si luam gustarica, iar joaca, iar mancam, baita si la somn . Cam asta facem noi.
Nu-l las singurel, ca se duce si deschide sertarele, trage de veioze, mi-a stricat deja un telefon, ala fix . La baie inca nu are acces
Si eu sper ca jucariile ce i le-am cumparat deja, pentru mos, sa-l tina ocupat mai mult.

Trimit si revin!

Giani

Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Danuta, imi pare rau ca aveti asa probleme cu iritatia.Noi nu mai folosim crema decat in cazuri rare.
Ioana, ai dat startul la semnaturi de sezon.Trebuie sa o update si eu pe a mea

Monikus, a mai fost bun tortul dupa 2 zile?
Vad ca si laura pofteste. Mai dau unul?Cu nutela?

Noi nu mancam orez cu lapte...doar lapte cu fidea, ocazional. in general astea i le-as da ca si gustare, dar nu mananca mai bine decat iaurtul asa ca mai rarut ca-i mai dragut. Cat despre pasat mancarea, uneori o strivesc la furculita (bananele de ex), mai rad, mai dau la robot sau le las bucatele mai mari (mozzarela, mandarine,etc)
laura78nico, la multi ani nepotelului, sa creasca sanatos si voios!!
selen, bine ai revenit!!Ai primit parola?Ca eu vreau sa o mai vad pe Ebru scufita rosie
ioana, cred ca ma repet, dar am zis sa raspund la intrebarea cu orarul meselor. Noi mancam fructe la 9, la 13 legume cu carnit&co, la 15 bagam ceva tzitzi, la 17 iaurtel cu 2 biscuiti, la 19 iar legume sau branzica cu paine, iar la 20.30 san, inainte de culcare.

Ce tare e Rares in foto!!

Noi suntem bine, am taiat motzul si m-am sarbatorit duminica. O sa trimit link pe mail cu poze. Sunt bucuroasa, cum ziceam, ca i-am luat cadourile lui Loris, am gasit in oferta ceea ce doream

Noapte buna!!!!

Giani

Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna dimineata,

Kemsy am vazut ca ai revenit in forta. Pai zi-ne si noua despre ce cadouri e vb ca sa ne inspiram si noi. Eu am deja o lista de vreo 5 milioane pt jucarii. Sa vedem daca imi iese. O sa pun zilele aste si linkuri la ele.

Noi ne pregatim sa iesim deja afara. Sper sa putem ajunge pana la oftalmolog. Asta ar fi in plan azi. Acum ramane de vazut.

O zi minunata tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!
Intrebare pt Ioanna si Selen: voi alaptati seara si dimineata.In timpul zilei nu cer? Nu se agata de voi zicand tzitzi? Cum adorm ei in timpul zilei? Singurei? Nu sunteti "tentate" cand ii doare ceva sa ii puneti la san si in rest? Nu se trezesc noaptea niciodata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata

Hai ca iti raspund eu cum e cu tzizi la noi.
Seara la culcare, toata noaptea - doarme cu mine, dimineata la trezire, ziua de cateva ori in special cand e nervoasa, plange, dupa cazaturi, cand se freaca de mine si cere alint, cand ridica tricoul lui mami sau cand nu vrea sa adoarma la pranz. Cu exceptia ultimului caz, pe timpul zilei suge 1-2 min si gata, ca nu are rabdare.

Mergi la inceput

neata

kemsy multumesc de intrebare deocamdata nu a facut nimic pentru ca a tot fost cu catelul ei la veterinar pentru perfuzii. acuma este bine si el si mama. azi va depune plangere, cred.

multumesc pentru raspunsul cu mancarea. azi m-a tras dupa el pana la bucatarie si fructele le-a servit la 9 fara un pic. si acum a mancat cu taica-su un pic de paine cu unt si o feliuta de ou fiert.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

Catalina Carol nu a tras niciodata de mine sa suga. nu mi-a ridicat bluza, nu a tras de bluza sau de sutien. never ever. dupa ce am introdus mancarea solida, la 6 luni, mai sugea dupa mese pana cand a refuzat singur. in timpul zilei adoarme singur. are un singur somn si este toropit de la cata alergatura trage pana atunci. eu doar il mangai un pic pe cap sau ii tin mana la fata. cand se lovea nu l-am pus niciodata la san sau luat in brate. am incercat sa-i distrag atentia. acuma depinde si de gravitatea cazaturii. noaptea el nu se prea trezeste. mai maraie cand ajunge la capatul patului si nu mai are loc. sau cand isi aduce aminte ca exista si o suzeta. cand e amarat in somn sau plange ii dau apa sau isi ia singurel si bea si se calmeaza. si programul de somn e de pe la 22 pana pe la 7.30-8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Catalina Carol nu a tras niciodata de mine sa suga. nu mi-a ridicat bluza, nu a tras de bluza sau de sutien. never ever. dupa ce am introdus mancarea solida, la 6 luni, mai sugea dupa mese pana cand a refuzat singur. in timpul zilei adoarme singur. are un singur somn si este toropit de la cata alergatura trage pana atunci. eu doar il mangai un pic pe cap sau ii tin mana la fata. cand se lovea nu l-am pus niciodata la san sau luat in brate. am incercat sa-i distrag atentia. acuma depinde si de gravitatea cazaturii. noaptea el nu se prea trezeste. mai maraie cand ajunge la capatul patului si nu mai are loc. sau cand isi aduce aminte ca exista si o suzeta. cand e amarat in somn sau plange ii dau apa sau isi ia singurel si bea si se calmeaza. si programul de somn e de pe la 22 pana pe la 7.30-8

Ce baiat de comitet e Carol! Ioana, nu vrei sa facem schimb de copii?

Mergi la inceput