Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) **3**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

remember us??

am disparut ca magarul in ceata din mai multe motive, principalele fiind lipsa de timp si dispozitie proasta...dar au trecut toate, acum vad ca ma mail lasa mandra mcar 5-10 minute la laptop fara sa se agate de pantalonii mei

au fost si sarbatorile, au trecut, nu prea le-am simtit....suntem bine sanatosi, sper ca si voi la fel, ca nu am citit decat pagina asta, nimic din urma....

am iesit si noi azi afara, dar e cam soare cu dinti, ne-am intors cu mainile si nasurile rosii in rest, fug dupa fii-mea prin casa ca isi scoate sosetele si totosii si umbla in picioarele goale, inclusiv pe gresie cam cu asta ne distram zilnic....

va si sper sa reintru si eu in ritm, sa pot adresa fiecareia cate un cuvintel, ca asa-i frumos

a, si vreau si eu va rog pe PM adresa de mail, sa trimit un link cu poze cand oi avea timp....

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna Selen

Tocmai m-am intors si eu din parc. Da, e soare dar e frigut. Din casa parea mai fain afara.

Stiu cum e cu alergatul dupa copil si cu dezlipitul de el. A mea are acum o perioada cand art sta numai cu capul intre picioarele mele. Cred ca si de la durearea gingiilor dar si din alint. Plus ca se tavaleste efectiv pe jos daca nu ii dau ceva sau daca o iau de la vreun joc sau de la copiii din parc. Isterii, se da cu capul de toate cele etc. In rest e un copil bun, iubitor si f vesel. Noi la istericale le spunem "bazdacii violenti" :)

In schimb incepe sa fie din ce in ce mai constienta de ce e cu ea pe lumea asta. Cand vede catei in parc, in poze sau la TV zice singura "ham", la pisici la fel "pisi". Daca ii spun sa imi dea degetelul sa-l pup, vine cu degetelul intins la pupat. Daca ii spun ca nu are voie, bate din picioare si da din caP A "NU" si daca insist vine si isi baga capul intre picioarele mele rusinata.
Si asa mai departe.

Deci e greu, din ce in ce mai solicitant dar sunt si bucurii pe masura.

Te asteptam mai des.
Nu stiu parola nici eu. Poate mi-o da si mie cineva pe PM impreuna cu adresa de mail.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Fetele adresa de mail comuna este cea de pe prima pagina: dovleceinoi2009@yahoo.com. Parola v-o trimit eu acum ca la poze nu zic nu.

Pupici.

Daca dau o credeti ca vine si la Rares (16.10.2009) cu un de ? Mami Monica zice ca da.

Mergi la inceput

Ce sa va spun, la noi a fost tare frumos afara. Chiar am stat la soare prin parcul de joaca. A fost tare placut. A tras si un pui de somn. Ce sa mai super frumos.

Cat despre figuri...pai stati la rand ca bazdaci se pare ca au toti copilasii de cand cu dintisorii astia.

Laura sa iti traiasca ne potelul. De cand asteptam o pizza si o praji mica. A dat Kemsy cateva dar nu am apucat din toate.

Selen ne bucuram ca Ebru o mai lasa pe mami sa butoneze si sa ne mai spuna una alta despre ea.

Danuta sa stii ca si Rares incepe sa isi arate coltisorii. Sa vezi ce scandal face daca nu il las pe jos cand vrea el. De regula stam cuminti in carucior seara la plimbare dar de vreo saptamana nu se mai poate. Mai mult pe jos si eventual in 4 labe prin noroi. Superb. Daca are ceva in mana si incerci sa ii iei acel ceva... pai sa te tii urlete. Sa nu il lasi la cosurile de gunoi in parc... pai alte urlete. Sa nu il lasi sa se tavaleasca prin nisip... altele. Dar ne facem noi mari si cuminti si sa vezi ca mamicile astea nu or sa fie nici atunci multumite.

Zilele trecute, parca luni a facut un show de zile mari in bucatarie. Nu s-a lasat pana nu a spart 2 boluri de sticla. Atata a tras de toate ca la un moment dat nu mai stiam de care sa tin si pe care sa le adun. Faza e ca nu s-a speriat desi au facut un zgomot infernal dar a plans de a rupt pamantul cand am bagat aspiratorul ca sa adun cioburile de pe hol si din toata bucataria.

Si ca sa vedeti cat de chioampa sunt, am pus niste cremvusti la fiert si m-am apucat sa va scriu. Bineinteles ca mi-am adus aminte de ei cand a inceput sa miroasa si sa dea apa in foc. Nu e nevoie sa va mai spun ca toti sunt franjuri de la atat fiert.
CONCLUZIA: O sa mananc niste franjuri. Bine ca Rares a mancat asa ca nu sunt sanse sa mai ard si mancarea lui.

V-am pupat si o zi excelenta in continuare.

Daca dau o credeti ca vine si la Rares (16.10.2009) cu un de ? Mami Monica zice ca da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Monikus sa-ti treaca supararea de la crenvusti. Apropo vreau si eu parola de la mail.

Selen bine ai revenit

Fetele toti au bazdaci, la noi daca Ramo bu il lasa in pace Mihaita mai nou tipa si se cearta cu ea pe limba lui...show in toata regula.Inca nu am ajuns la faza cu tavalitul, dar o face Ramo si pt el.
si nervii mei sunt de multe ori intinsi la maxim.

fug sa-i culc

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna seara doamnelor

toate bune? ma bucur ca a revenit Selen

noi nu am iesit afara azi pentru ca domnisorul meu a dormit de la 1 la 4 si 10. cred ca trebuie sa-i schimb programmul de masa nu de alta dar a mancat fructe la 10 si pranzul de-abia la 4.15. si ieri mi-a facut la fel asa ca de maine o sa ii dau san cand se trezeste, fructe pe la 9, pranzul pe la 1, iaurt pe la 5 si ceva, lapte de seara pe la 9 si ceva si apoi san di gata . ce ziceti? o fi bine asa?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ioana si Carol Ioan asteptandu-l pe Mos Craciun Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

buna seara doamnelor

toate bune? ma bucur ca a revenit Selen

noi nu am iesit afara azi pentru ca domnisorul meu a dormit de la 1 la 4 si 10. cred ca trebuie sa-i schimb programmul de masa nu de alta dar a mancat fructe la 10 si pranzul de-abia la 4.15. si ieri mi-a facut la fel asa ca de maine o sa ii dau san cand se trezeste, fructe pe la 9, pranzul pe la 1, iaurt pe la 5 si ceva, lapte de seara pe la 9 si ceva si apoi san di gata . ce ziceti? o fi bine asa?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ioana si Carol Ioan asteptandu-l pe Mos Craciun Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Oare o fi bine? Pai se poate sa doarma atat. Il aduc si pe Rares poate se molipseste de la Carol. Macar noaptea sa doarma si el legat atat. Ziua nici nu am pretentii.

In alta ordine de idei eu zic ca e ok sa ii dai fructe la 9 legume la 13 si iaurt la 17. Laptic cum crezi tu si cum vrea el.

Pupici si o seara minunata tuturor.

Mergi la inceput

Cam sufla vantul prin bostanarie.

Rares s-a imprietenit cu masina de spalat. Vreti sa vedeti?

Priviti dovada www.facebook.com/photo.php?fbid=1233318208512&set=a.1177084722710.19543.1695898142" target="_blank"> AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetele!

Ioana eu zic ca este bine...Mihaita mananca dimineata lapte, apoi pe la 9- 9.30 un sendvish la 11-11.30 fructe la 14.30 supa sau ciorbita pe la 18-19 iaurt sau pandispan si apoi seara lapte.

Monikus pt tine si Rares sa doarma si el la noapte.

Noapte buna!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ha ha,ce tare Monikus,inca putin si intra Rares cu totul in masina !
Selen,bine ai revenit,nu-i bai mamico,intri cand poti/vrei/esti dispusa.

toata "bostanaria".
Am pus doua seturi la bazar ,iesite din manutele mele : asta si asta si mai urmeaza cateva .

Vine ,abea astept sa si sa cadouri multe pentru Paul ( 01.10.2009)!

Bazar DC , Ajutor umanitar

Mergi la inceput