Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) **3**
Raspunsuri - Pagina 15
Lali_mete spune:
Ioana dar o radiografie sau ecografie nu e de ajuns sa vada de ce e asa umflata? Poate e vre-un os rupt si de acolo umflatura si faptul ca nu poate misca degetele. Of,am mai vazut si cazul cu femeia din Iasi,parca,muscata intr-un sat
.A mai fost un subiect aici pe forum despre caini maidanezi,caini de talie mare fara botnita, stapani care ar trebui sa poarte botnita si tot asa.A ajuns la ZZ pentru ca sunt si oameni cu idei duse la extrem,si care nu stiu sa isi spuna parerea cu respect fata de ceilalti oameni. Mie imi plac cainii,chiar si cei de talie mare,dar mergi frate cu el cu botnita pe strada,indiferent daca e agresiv sau nu,nu poti sti ce il deranjeaza la un om sau la un alt animal. Mai povestisem eu acolo cum mi-a respirat in ceafa si ureche un ditai animalul fara biotnita in autobuz,si cand am rugat posesorul de caine sa il mute in locul pentru carucior ,ca imi e frica de caine si e posibil sa ma muste , mi-a spus stapanul " nu cumva sa il musti tu pe el,ca el nu musca" si a continuat sa isi flencane guma si sa imi rada in nas. Eram inca insarcina la acel eveniment. Am coborat la prima statie pentru ca chiar imi era frica,si stiu ca ei reactioneaza la asta. Si ce reactii au foooost( la acel sub)... Evident eu eram vinovata pentru ca i-am atras atentia/imi era teama de caini/ m-am luat de guma si ochelarii musculosului de fapt...etc.
Lali mami de
Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;
Ioanna81 spune:
din pacate nu avem nivelul nesecar de civilizatie ca sa raspundem unui asemenea subiect, lali. si mie imi plac cainii. animalele, in general. am avut si caini si pisici. DAR daca stii ca ai un caine care este incadrat de politia romana in categoria celor periculosi si mai stii si ca risti puscaria daca acel caine face vreo nefacuta si tu tot il plimbi ca si cum ar fi un caniche inseamna ca esti cel putin inconstient. in seara asta individul se ducea cu mama la veterinar sa-i plateasca catelusului tratamentul si era cu cateaua doar in lesa fara botnita!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ioana si Carol Ioan
asteptandu-l pe Mos Craciun
Trazbātii 
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!
laura78nico spune:
Hola fetele!
Danuta eu cand am avut pb cu Mihaita doc mi-a dat NAppy Rash cream de la himalaya. Cei drept anul trecut se gasea mai greu la farmacii. La noi a facut minuni. Eu il mai ung cu crema de galbenele cu vitamina E este una nemteasca markefele ceva de genul...
Monikus
si multumim mult. Sunt tare mandra de fata mea, mai ales ca am fost ieri la sedinta la gradi si mi-a spus ca nu are pb cu ea... Ramo fiind mai retrasa de felul ei. Si sa nu uit frumoasa semnatura
Lali multimim la fel si voua
Ioana sanatate mamei si ai o semnatura frumoasa o sa incerc si eu ceva...poate
Si eu vreau tort de la Kemsy 
Revin
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
monikus spune:
Hai ca acum la ceas de seara am mai frunzarit eu un pic forumul si am vazut ca erau doo intrebari la care nu am raspuns.
1. Catalina eu nu ii fac nici orez cu lapte, nici paste cu lapte. Daca i-as face le-am baga la robot pt ca Rares al meu sigur le-ar vomita asa intregi pt ca el inca mananca pasat cam tot. Pana s-o insura o manca si el normal. Eu ii dau doar cereale cu lapte si cu fructe sau biscuiti de la milupa.
2. Lali eu il dau la fundulet dupa ce face kk si il sterg mai bine si dupa baita de seara. Daca a facut doar pishulica, nu il mai dau. Ca crema folosesc ce a zis si Laura, o crema de galbenele nemteasca. Nu ii mai repet numele ca m-as incurca la el sigur. Prefer sa il dau pt ca se irita foarte repede in ultima vreme. Probabil de la dinti. Cand e iritat putin bag o tura de Reviken seara si a doua zi nu mai are nimic.
Ma bucur ca va place semnatura mea. Pe mine ma amuza numai gandul de a-l mitui pe mos doar doar voi primi si eu ceva anul asta la ce criza e.
Laura sper ca Ramona e mai bine.
Cat despre subiectul caini si oameni, ei bine unii oameni sunt mai caini decat cainii lor si nu au minte nici cat patrupedele lor care nu merita sa fie tinute in lesa de asa stapani. Nah ca nu m-am putut abtine. Poate mi-o iau de la moderatori. Si asa vroiam eu sa fiu bio ca Ioana.
Ioana multa sanatate mamei si cetelusului.
Va pup si va urez o noapte linistita fara tunete si fulgere si fara copilasi necajiti.
Daca dau o
credeti ca vine
si la Rares (16.10.2009) cu un
de
? Mami Monica zice ca da.
laura78nico spune:
Catalina eu i-am dat o singura data orez cu lapte dar nu l-am pisat si a mancat fara pb.
Eu momentan numai carnita o mai bag in blender ca are destui dinti si masele si cred ca ies si caninii...sa vedeti distractie!
Va urez o noapte linistita si
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
x_ggg spune:
Neata!
Iar am dormit asa bine. De cand ne-am pus clima de aia pe centrala care mentine temperatura constanta dormim super. La 23 de gr. Eu invelita desigur, Rares nu. Azi vad ca e mai senin, iesim indiferent de temperatura.
Tot prost mancam, dar mai conteaza daca dormim...![]()
Lali_mete spune:
Buna dimineatza !
Ce imi place cand vad atata optimism
,furtuna de ieri a alungat norii
? Deci eu ma pregatesc sa merg la tara la sora-mea , m-a sunat de dimi ca ii e dor de mine si de baiat.Asa ca maine merg la ea,ma intorc duminica,dar nu scapati de mine ca am telefon ciumeg mai,si merge forumul pe el 
.
In alta ordine de idei ,azi dau zor sa termin neste cercei micuti,mai de fetite de scoala , ca nu vreau s-o vad pe mezina ca merge cu cercei lungi la scoala oricat de frumosi ar fi ei. Pentru cine nu stie,eu am doua surori mai mici,una de aproape 21 de ani si un de 14 ani si 6 luni. Cea de 21 are o fetita de aproape 5 ani. Nu va mirati,ca ne-am mirat noi destul cand s-a mutat la prieten,el avea 19 ani ,ea putin peste 15
. Acum ne-am obisnuit cu ideea,si cand ne uitam la printesa uitam de tot ce a fost...
Va pup,si revin dupa ce pun o masina la spalat si ii dau sa manance lui Paul,ca noi abea ne-m trezit,si-a papat lapticul si acum asteapta supliment
.
O cafea vreti?
Lali mami de
Paul-Iulian ( 01.10.2009)Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;
monikus spune:
Buna dimineata,
Se pare ca azi a iesit soarele si pe strada noastra (la propriu)
asa ca o sa profitam de vreme si o sa cam stam pe afara.
Cata ma bucur ca sunteti mai bine.
Daci mi-am adus aminte ca vrei sa vii in vizita la mosie
. Dupa ce o aranjam un pic la primavara si mai cumparam niste jucarii pt copii sigur ca da. Cu cea mai mare placere.
De fapt, va astept pe toate cu mare drag cand se va putea.
Lali delicioasa la vedere cafeaua ta. Distractie placuta la sora ta.
Pupici tuturor.
Daca dau o
credeti ca vine
si la Rares (16.10.2009) cu un
de
? Mami Monica zice ca da.
Danuta1979 spune:
Buna dimineata
In primul rand va multumesc inca o data pt. sfaturi. Funduletul fetitei mele arata mult mai bine azi si speram in 2-3 zile sa fie perfect.
Ioana, multa sanatate mamei tale si sper ca mana i s-a desumflat si nu e nimic rupt.
Altfel se vede dimineata cand e soare afara, nu-i asa?
:)
laura78nico spune:
Buna fetele!
Noi suntem binisor cred ca ne mai dau ceva masele sau canini ca nu mai stiu ordinea
Az noapte plangea in somn si i-am dat nurofen si a dormit pana la 8. Acum este pe afara cu buni. Fug la un pic de curatenie si ne mai auzim.
Lali multam de cafea... a fost tare buna. distractie placuta la sorela!
Aa.. sa nu uit dau de baut azi e ziua nepotelului meu(de fapt unul dintre ei ca am trei) asa ca poftiti: