Prietene la bine si la greu - 75
Raspunsuri - Pagina 9
laurairina13 spune:
Evy, ma bucur mult sa te citesc si sa aud ca pruncul tau deja merge, e bine si ati scapat si de episodul urat de raceala. Apropo cu cine sta ziua cat esti tu la munca?
Uff, asa ma bate si pe mine un gand sa imi caut de lucru, si tare va invidiez ca ati avut unde va intoarce la munca. Ca cu crosetatul meu nu fac eu mare afacere banoasa. Pe zi ce trece vad ca mereu imi scoate in evidenta al meu ca eu sunt buna doar la stat in casa, ca eu tre sa le fac pe toate, ca si asa ce altceva am de facut! El daca sta putin cu fata si ii face figuri imediat se supara ca numai el, ca eu ce fac, stau pe net si crosetez...Ca ce am de facut decat sa fac curat, sa fie de toate in casa facute, mancare, si copil , in rest nu mai am voie nimic, ca deh..ce stiu eu ca in casa el le plateste pe toateCa el e cel care tine casa si cheltuielile si numai el e bun.
Ma enerveaza ca nu cred ca mai apuc de facut nici un copil, o sa imi caut de munca si sa incerc sa ma intorc la munca, sa vada ca pot si eu sa muncesc, nu sunt o intretinuta, buna numai la stat in casa si gospodarit si crescut copil.Scuzati ca m-am revarsat aici..da nu mai pot de nervi, dupa o discutie cu zmau.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Atelierul meu Hello Kitty
Evy30 spune:
Copilul sta cu mama si cu sotul cand nu are treaba . El are afacerea lui si destul de mult timp liber .
noi nu avem probleme de genul asta .Chiar se ocupa mult de bebe si nu se plange .Eu nu prea reusesc caci ma ocup de treburile casei cand vin si apoi sa ii fac papa pt a doua zi , mai reusesc sqa stau cu el maxim 2 ore caci se culca .in weekend in schimb ne rasfatam si ne iubim mult toti trei
Imi pare rau sa aud asa ceva . Si tu muncesti .E o adevarata incercare sa stai cu copilul toata ziua si sa mai tii si casa in acelasi timp .Ar trebui sa iti pupe talpile nu sa iti scoata ochii .
lylyana.ion spune:
Am venit din plimbari,am citit pe repede inainte sa vad vesti de la Raluci asa ca am retinut NIMIC
Ancutzic, la voi cum mai este?
Evy, ma bucur sa te recitesc
Licurici, imi pare rau de discutii, avem si noi ceva de genul dar nu din acelasi motiv...
vazut pisicuta, esti chiar ff talentata
Monis, nu mai suntem raciti, cel putin asa pare, mai tuseste cateodata. de marti ne revedem in parc?
Mariuta pt ultima luniversare
Miany, este superb Davidelul, ce mare a crescut!
Magda, v-ati intors de la control?
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
laurairina13 spune:
Evy, e super ca o ai pe mama ta sa te ajute cu copilul in timpul saptamanii. E varianta ideala Si fain e ca si al tau te ajuta si nu face pe victima ca altii
Lyly, pe unde ati umblat?
Vreau si eu vesti de la Magda de la control, dar si despre Bubu si Sabinuta. Sper sa fie toti bine!
Smaranditza, pe unde mai umbli, ca pe aici nu ai mai dat..
Se vede ca e wee ca e pustiu pe aici, eu daca is certata cu zmau bantui pe net..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Atelierul meu Hello Kitty
lylyana.ion spune:
Licurici, am fost pe la o tzaranoaie la un gratarel si apoi la alta tzaranoaie la strabunicu'
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
Ancutza_Bro spune:
fetelor, multumim de grija, tot ce pot sa spun este ca Sabi a plans dupa-amiaza cam 2 ore incontinuu...pana la urma i-am dat Nurofen...dupa vreo jumatate de ora s-a mai calmat...nu a mai facut kk deloc, astept sa vad cum e urmatorul...ma bag direct la nani ca's varza de obosita
va
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Lidia74 spune:
LICURICI ia spune-i sotului tau nu ar vrea sa luati o bona cu vreo 5 mil pe luna? Si sa va perpeliti toata ziua la servici ca aoleu ce-o fi facand bona cu fii-mea si oare are grija bine de ea?
Dozz spune:
Vai, vai, imi pare rau de asa vesti proaste de la Raluci si Ancutza. Sanatate multa!
Ma bucur ca Alex by Lyly e mai bine, vad ca vor relua fetele plimbarile prin parc, ah! cum as mai veni si eu.
Licurici, si mie imi place pisicuta ta. Eu ma gandesc sa nu fie probleme de copyright daca o vinzi sub denumirea Kitty, dar nu ma pricep foarte bine, asa ca mai bine intrebi pe cineva care stie. Eu as da 25-30 de ron pe ea daca as face-o cadou cuiva. Pt ce nu e cadou pt altii am tendinta sa fiu mai strange-punga , dar la cadouri mai putin.
Magdaz_ina, si eu ma bucur ca ai revenit la noi. Mereu ma intrebam cum mai sunteti, retinusem problemele voastre. Si eu am intrat in gasca mai tarziu, cand am simtit ca mi-e bine si ca ma pot integra. Nu imi pare rau deloc! O sa fie bine puiul tau, ai mare incredere!
Eu maine ma vad cu o amica in Kiseleff, asa ca cine are drum pe acolo sa zica, ne vom intalni sigur.
Despre steamere: am cam terminat analiza de piata, am primit si raspunsurile de la producatori. Toate steamer-ele electrice ochite de mine au PC si PP. Toate. Si toti producatorii mi-au explicat cum ca BPA eliberat din PC nu ajunge la cote periculoase pt organism. Iata ce scrie unul din ei:
Bisphhenol A is an industrial chemical used primarily to make Polycarbonate plastic and epoxy resins both of which are used in countless applications. However studies have shown it to be safe, the European Food Safety Authority (EFSA) has released an update that confirms the validity of their recent assessment of Bisphenol A and reaffirms the safety of consumer products such as baby bottles, water bottles and food containers.
The update was conducted to more fully evaluate the capability of adults and infants to metabolize and eliminate Bisphenol A. based on the most recent information on the way that Bisphenol A is processed in the body, EFSA concluded that infants and children have sufficient capacity to convert Bisphenol A to the same biologically inactive metabolites that are efficiently formed in adults.
Iar altul ma trimite aici:
http://www.bisphenol-a.org/human/polyplastics.html
Asadar, in afara de vasul de gatit la aburi luat de Avalon, cel care se utilizeaza pe aragaz, restul toate au si PC. Sunt in dilema: sa iau cu PC sau sa nu iau? Tb sa recunosc ca m-am cam lasat convinsa de ce mi-au spus producatorii, de aceea v-am scris si voua, daca va pricepeti mai bine la subiect si va pare ceva dubios in explicatiile lor, sa imi spuneti va rog. Sarumana!
miany75 spune:
offf,mai Licurici imi pare rau ca te-ai certat cu "zmaul"...indraznesc sa zic ca poate e modul lui de a se descarca de presiunea care atarna pe umerii lui,poate ca are si el o mie de ganduri vizavi de dificultatile voastre financiare (ca ati avut un an greu cu multe cheltuieli absolut necesare,de altfel) si nu vrea sa para depasit de situatie si de responsabilitatile care ii revin...nu e neaparat corect modul asta de abordare,dar na unii barbati atat pot:sa se descarce pe cei mai apropiati lor...sper sa reusiti sa gasiti calea de a impaca si capra si varza..cu mare drag.
ma duc sa-mi termin ciorba pe maine ca de la 18.30 tot fac la ea...