Prietene la bine si la greu - 75

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Dozz, multam de pret. Ca inafara de Monis nu mai spusese nici o fata un pret concret.
Cred ca o sa dezamagesc fetele si o sa spun ca nu vand matzoaia..Pretul la care ma gandisem eu e cel care il spusese nasa lui Santi, deci e clar ca am supraevaluat munca mea de 4 zile, si nici fetele nu isi permit sa dea un sac de bani pe 2 lulele.
Spun asta pentru ca atele ma ajung undeva la 10ron, plus ochii mei beliti vreo 4 zile in cusaturi. E drept ca am lucrat intre timp, cam cate 5 ore pe zi, uneori cu Amalia agatata de picioare si miorlaind, jucandu-se cu ghemele mele de ata si incurcand toate itele, cu zmau in coasta mea intreband cat mai stau in miez de noapte cu ochii in croset. Pentru mine nu e mare bai..prefer sa ramana fiimea cu matza cadou decat sa stau cu ochii impaienjeniti cate 4 zile in croset ca sa raman cu vreo 20ron in buzunar. Cand ma gandesc ca altii pentru o munca de birou gen contabilitate/traduceri/alte asemenea iau banutii astia intr-o jumate de ora...mai bine ma angajez undeva pe meseria mea si aduc si eu bani in casa.
Fetili sa nu va suparati pe mine, da asa sunt de mahnita dupa discutia din seara asta cu zmau, ca nu mai am nici un chef de nimic. Pentru el nimic din ce fac nu e bun, el e cel care munceste si intretine tot.
Va multumesc pentru aprecierile voastre, mereu sunteti atente si dragute

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Atelierul meu Hello Kitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Lavinia m-au intristat foarte tare vestile de la tine . Sper din suflet sa te refaci repede si fizic si psihic . Ai un copilas superb care isi doreste o mamica vesela .Pentru el trebuie sa invingi durerea si sa mergi mai departe .

Licurici imi pare rau de cearta cu sotul tau ,te inteleg asa de bine .Sper sa-i vina mintea la cap si sa te aprecieze asa cum meriti .
Iti spun si eu cu toata sinceritatea ca toate creatiile tale sunt superbe , Kitty este minunata .Sunt sigura ca vei avea succes cand le vei scoate la vanzare . Eu una astept momentul asta

Lyly ma bucur sa vad ca e mai bine Alexut si ochisorul lovit .

Evy ma bucur sa te recitesc .Poate reusesti macar din cand in cand sa ne dai vesti despre voi .
Sa-ti traiasca multi ani sanatos si fericit Puiutul mult dorit !

Raluci sper din suflet sa nu fie nimic serios cu Bubu

Magda asteptam numai vesti une de la tg Mures despre gandacelul tau ochios si frumos

Cuscri cum mai e Sabina?
Acuma vad ca ai scris .E totusi bine ca nu a mai facut kk .Sper sa ramana asa .
Spuneai ca te trage de tricou sa-i dai tzitzi .Lasa fata sa te dezbrace ,ce-i rau in asta ?
Sa va fie de bine iesirea la pub si sa se repete daca v-ati simtit bine .
Sanatate multa!

Miany e minunat blondutul tau !! A crescut tare mult si tare frumos .Sper ca e mai bine ochisorul .

Di ,mami tanara si frumoasa ,am mai spus-o dar o spun din nou : Sunt deosebit de frumosi copiii tai .Te prinde tare bine noul look iar tinuta Teodorei m-a dat gata .Superba ! Si ce mult i-a crescut perisorul

Ionela ce minivacanta frumoasa ati avut ,ce frumosi sunteti cu totii .Doamne ajuta sa se termine cu bine problemele lui tati .

Dana pup obrajorul lui David .Si Iustin are o vanataie in frunte .

Monis sper ca ati avut o iesire frumoasa astazi .Iar Iulian sa faca nani toata noaptea ca sa fii si tu odihnita si mai binedispusa . Nu mai retin daca ai mai zis ,ma intreb oare n-o manca mai bine legumele bucatele ?

RamoXXX imi lipsesti tare mult .As vrea sa stiu ce mai faceti ,cum e Xoricelul. Inca te astept sa revii

Monica si Iustin e toata ziua dupa mine .
frumoasei MAriuta !

Cam atat am retinut .
Noi astazi ne-am plimbat pe la Sinaia ,iar a smotocit Stefi toate pisicile ce i-au iesit in cale .
In rest ,nu avem vesti.

O noapte linistita

Mergi la inceput

Miany da ce ciorba mesteresti tu acolo de fierbe atatea ore? sau e vro gaina de tzara care nu mai fierbe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Licurici .
Mie mi-ar placea mult sa o am pe Kitty facuta de tine si luna viitoare vreau sa te rog sa imi faci si mie cand ai timp una .Daca tu te gandeai la 40 ron sa stii ca eu ma gandeam la 50 . So ,vorbim ,da ?

Mergi la inceput

Stephy sa inteleg ca supararile tale aveau la baza si discutii cum am eu cu zmau pe tema cine munceste cel mai mult pentru casa si a cui rezultate se vad efectiv..off off..
Tare mult imi plac postarile tale, foarte frumos le mai raspunzi la fete

Lidia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

AVALON te rog pune-ne un link cu steamer-ul tau pt aragaz.

Lidia

aaaa, nu e steamer! e oala de inox de gatit la aburi! si sunt foarte multumita de ea... asta e http://www.pentrugatit.ro/index.php?productID=3075&discuss=yes

am fost si eu tentata sa iau un Vetacuisine de la Tefal, chiar facusem cadou unul unor prieteni, dar dupa ce am primit raspunsul pe mail de la cei de la Tefal ca vasele sunt din PC am renuntat...

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Evy, ma bucur mult sa ne dai vesti despre voi! Sa-ti traiasca puiul si sa fie sanatos, un an cu multe progrese, impliniri si satisfactii sa urmeze pentru el!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Mergi la inceput

Laurici, am tras si eu cu ochiul putin la creatiile tale, si sincer iti spun ca m-a impresionat mult de tot ce pot face doua maini dibace! ca sa nu mai zic de simtul tau estetic! Sa stii ca si lui Dragos i-au placut, era in bratele mele cand le vizionam, si scotea tot felul de sunete de exclamare, ca atunci cand sunt desenele lui preferate la tv!
So, si eu abia astept sa le "scoti pe piata"! Nu mai pune la suflet, am impresia ca sotul tau e un tip pragmatic, poate ca de aceea va si completati asa de bine!

Mergi la inceput

Stephy la cat de mahnita sunt, chiar mi-au dat lacrimile vazand cat oferi tu pe matza mea de doi lei.
E drept ca si eu in situatia financiara in care suntem in ultimul timp nu mi-as permite sa dau atatia bani pe pisicuta asta sa o iau pentru fiimea, poate doar cadou pentru alte fetite, cum spunea Dozz.
Si gata, inchei aici discutia cu problemele si matzele mele ca mai am putin si se va intitula capitolu 'matza lu laura', va multumesc inca o data pentru aprecieri.

Mergi la inceput

Ava sa stii ca si mie imi ramasese in cap cat esti de multumita de oala asta, dar vreau sa te intreb cam ce gatesti la ea, inafara de legumele pentru gemenasi. Ca asa mi-as dori si eu una de asta, dar nu stiu sincer ce as putea gati la ea inafara de legume la abur. Adica mi-as dori sa gatesc mancare pt noi astia mari, dar ce?

Mergi la inceput