Prietene la bine si la greu - 75

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monis, cunoastem ce inseamna barbat bolnav..pfoai sufera precum cainii si pt o simpla durere de cap, darmite pt boli 'serioase' cum a avut tati de Santi Si se mai vaicaresc..aoleuuu..sa te tii..Apoi noi ca am indurat atatea sa facem un copil, incepand cu tratamente pentru, in timpul sarcinii, nasterea propriuzisa, si toate alea..Si nu ne mai ridica nimeni statuie. E ceva normal pt noi sa induram durerea, ei...ei sunt asa de 'fragili' ca zici ca se sparg daca ii doare ceva.

Eu is turbata de nervi pe al meu care ma tot comenteaza, mai nou, ca stau si crosetez toata ziua..De asta mi se ridica tensiunea daca se ia discutia de domnii barbati

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Atelierul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Licurici "za project" e betooon!!! eu zic ca ai avea succes (daca as avea o 'rechinasa'i-as comanda acuma una)...cat despre preturi,ce sa zic ?! nu stiu cat e una din asta "plasticata sau din ce or fi"..fa o comparatie si vezi tu..cu asta i-ai inchide gura si 'zmaului' vizavi de crosetat..

ma duc sa incerc sa culc un pui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Licurici imi place enorm kitty. Chiar acum m-am uitat cu nasa lui Iulian la creatia ta si a zis ca ea ar da si 40 de ron pe pisicutza. Eu marturisesc ca nu as da atat , insa deosebirea intre mine si ea este ca eu stiu sa tricotez / crosetez etc, iar ea nu. Deci targetul tau ar trebui sa fie femeile cu 2 maini stangi . Si pretul nu trebuie sa fie f mic ca atunci par dubioase lucrurile... stii cum sunt oamenii (adevarul este ca si eu ma uit chioras la chestiile dubios de ieftine). Si la reclama ar trebui sa precizezi ca sunt facute din bumbac 100%, eventual bumbac netratat chimic etc... de astea de prind acum pe piata. Daca te apuci de blog, te ajut cu placere la design

Miany m-a impresionat foarte tare David ce mult s-a schimbat de cand nu l-am vazut si cat de frumos este . Despre par zic sa nu-ti faci nici o grija, toti prietenii nostri bruneti au poze de cand erau copii si toti erau blonzi atunci. arcada sparta a micutului.

Monica Mariutei la ultima luniversare

Dana spor la pazit Davidelul mergacios si pupam bubita sa treaca iute. Of, cate lovituri or urma abia de acum incolo

Raluci imi place ca te tii pe pozitie desi Remus e necajit. Hai ca sigur se regleaza curand cu putin tratament, va pup cu drag . Ai si un PM .

Ancutza eu i-as face luni dimi o coprocultura sa vezi de e ceva pe acolo. Cred ca maraiala de care zici e legata de sanatate totusi si nu de faptul ca faci tu ceva gresit. Eu sper sa nu si sa veniti curand cu vesti bune

Magda Abia astept sa veniti cu vesti bune de la Mures. Imi pare rau ca nu ai simtit de la inceput ca te-am putea intelege, lucru care este si oarecum adevarat... adica empatie poate simti oricine (sau aproape), insa intelegere numai cei care au avut experiente identice sau asemanatoare... In orice caz, stii ca aici sunt fete numai una si una si te ascultam oricand. Pupam copilul mic si delicat si frumos si sper tare sa se faca bine si sa aiba o copilarie minunata. Chiar, care e prognosticul in cazuri ca ale lui? Multumesc pentru cuvintele frumoase

Diana nu zic nimic nou, dar nu pot sa nu apreciez super tinuta mezinei si frumusetea ei. Are niste ochisori minunati si o mutrita clar pusa pe sotii. Mie imi pare de mai mult timp ca fetele seamana cu tati si Vladut cu tine

Laura_andreea . Ma uit si eu la Iulian cand il pun la masa de pranz si desi ii este foame si deschide gura, cand ia prima lingurita, incepe sa planga si ma intreb ce e gresit... Gustul mancarii... sau ce spui tu din cartea cu pricina... As paria pe gust pt ca borcanele papa cu placere, la fel si masa de dimineata si pe cea de seara, numai la legumele mele fade se lasa cu lacrimi...
Multa sanatate Giuliei si spor in toate

Lyly cum sta Alexul cu racelile lui? si lui bubitz sa treaca!

Florick felicitari pentru cra-cra

Ionela daca imi permiti o idee... poate dupa ce va linistiti putin cu tribunale si altele, il duci pe Mihnea sa-i faca cineva cateva poze profi, ca oricat de faine poze faceti (si faceti!), nici una nu-l reflecta atat de frumos cat este el in realitate . Sa va fie de bine excursiile

Alexa pupam fetele frumoase cu cuminti

Lumi cum merge experimentul food? Sper sa fiti mai bine decat zilele trecute

Padi poate descupera Lumi solutia salvatoare si o impartaseste si cu tine. Pofta buna sa aveti si rabdare multa

Andre, Lili, Coque ce faceti, cum va prezentati azi?

pup toate fetele cu drag

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Miany m-a impresionat foarte tare David ce mult s-a schimbat de cand nu l-am vazut si cat de frumos este . Despre par zic sa nu-ti faci nici o grija, toti prietenii nostri bruneti au poze de cand erau copii si toti erau blonzi atunci. arcada sparta a micutului.

Laura_andreea . Ma uit si eu la Iulian cand il pun la masa de pranz si desi ii este foame si deschide gura, cand ia prima lingurita, incepe sa planga si ma intreb ce e gresit... Gustul mancarii... sau ce spui tu din cartea cu pricina... As paria pe gust pt ca borcanele papa cu placere, la fel si masa de dimineata si pe cea de seara, numai la legumele mele fade se lasa cu lacrimi...
Multa sanatate Giuliei si spor in toate

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

toata familia de Santiagi!!! multumesc mult de aprecieri,cat despre par nu e neaparat o grija e asa ..mai mult un gand..asa cum ziceam si eu am fost blondy cat am fost mica..acu ce e important e sa fie sanatos

vizavi de papa,sa stii ca si david face la fel mai mereu...prima lingurita se lasa cu grimase ,apoi se da pe brazda...acu poate puiu'Santi are si un disconfort de la maselutze...noua cand ne-au iesit dinti ne-am confruntat cu refuzuri ba la masa de dimineata,ba la cea de pranz and so on..prietena mea a trecut si ea prin aceeasi faza cu piciul ei..

Mergi la inceput

ma duc sa ma relaxez cu o baie fierbinte..ca m-a palit o durere crunta de coloana si de cap ..de nici nu vad bine tastele...

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Licurici imi place enorm kitty. Chiar acum m-am uitat cu nasa lui Iulian la creatia ta si a zis ca ea ar da si 40 de ron pe pisicutza. Eu marturisesc ca nu as da atat , insa deosebirea intre mine si ea este ca eu stiu sa tricotez / crosetez etc, iar ea nu. Deci targetul tau ar trebui sa fie femeile cu 2 maini stangi . Si pretul nu trebuie sa fie f mic ca atunci par dubioase lucrurile... stii cum sunt oamenii (adevarul este ca si eu ma uit chioras la chestiile dubios de ieftine). Si la reclama ar trebui sa precizezi ca sunt facute din bumbac 100%, eventual bumbac netratat chimic etc... de astea de prind acum pe piata. Daca te apuci de blog, te ajut cu placere la design

Multam frumos, pentru mine conteaza foarte mult parerile voastre oneste, ca de la prietena la prietena, caci asa imi fac o idee daca se merita sa ma apuc de treaba asta sau nu.
Firul cu care crosetez e 100%bumbac dar este mercerizat( deci prelucrat chimic cu soda caustica pentru marirea rezistentei firului, obtinerea unui luciu aparte, marirea capacitatii de absorbtie a apeietc ca orice fir de bumbac care il gasim in haine/jucarii pe piata).
No..bumbac neprelucrat chimic nu cred eu sa gasesc sa crosetez. Plus ca umplutura din interior sa fie maimutoiu umflat este PES, adica sintetic. As putea pune vata sa fie chiar 100%bumbac maimutoii, dar vata se taseaza la spalat, se aduna ghemotoace si nu mai e estetic , se zbarceste rau treaba. Si in mod sigur cine cumpara le va si spala.
Despre pret inca nu comentez, ca vreau sa aflu mai multe pareri, si pe urma zic ce gandesc eu deja.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Atelierul meu Hello Kitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MIANY dulce mai e DAVID al tau. Parca e din desene animate.

LAURAIRINA tare misto matza. Imi place ca i-ai facut haine de schimb.

RALUCI sanatate lui BUBU.

Pup toti bebeii care s-au lovit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

MIANY dulce mai e DAVID al tau. Parca e din desene animate.

Lidia

multu;iti doresc sa-ti dea DD unul si mai dulce,ca o meriti!!!

Mergi la inceput

eu sunt prin zona ..ma lupt cu durerea asta crancena (cred ca imediat cedez si iau un antiinflamator ca nu pot face nimik,mi se face rau de durere) si..fug sa vizionez niste poze,daca tot am baietii iesiti la plimbarea de seara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Buna
VA MULTUMESC DIN SUFLET TUTUROR PENTRU URARILE ADRESATE BAIETELUL NOSTRU GABRIEL !!!
Eu una nu am mai intrat pe forum din totala lipsa de timp . Am inceput de luni bune serviciul , vin acasa pe la 3 si jumatate , ma apuc de spalat, calcat, facut curat + avut grija de bebe .
Stiu ca probabil ma considerati neserioasa, dar nu apuc sa scriu si nici sa tin pasul cu multitudinea de mesaje . De la servici nu am acces .Ma bucur ca sunteti active, imi aduc aminte cu drag cand scriam si eu zi de zi si asteptam cu nerabdare sa citesc ce mai scriati . Si chiar imi pare rau ca nu apuc sa citesc macar .Eu mai tin legatura cu Many si mai imi spune cate ceva .
Multumesc mult fetelor care au intrebat de mine .

Many , bafta multa cu noua incercare. Sa va ajute DD si sa aveti o fetita frumoasa foc, sau de ce nu ...o fetita si un baiat .
La fel tuturor mamicilor care mai fac o incercare .

Despre noi .... am trecut prin prima raceala la 10.5 luni ...foarte urata ...extrem de urata ....care a lasat sechele incat si acum mai facem un pic de tratament pt ca mai suiera pe gat . Sper sa reusim sa scapam de aceasta bronsita acuta ,sa nu degenereze .Nu stiu cum a facut-o , dar a tras mult saracutul .Nu am ajuns la spitalizare , caci pediatra ne-a spus ca i-a dat tratamentul complet si la spital mai mult il chinui .Insa o noapte am zis ca mor si inviez , respira sacadat si des ...groaznic . Apoi si-a revenit.

Altceva ...Avem 7 dinti si 2 masele . Merge in picioare singur ,singurel de la 11 luni si 10 zile .Pana atunci mergea numai de manute .
Vorbeste putin ---mama, tata, papa, pa (si arata cu manuta ), da si cam atat . In rest intelege tot, vine cand il chem , isi alege jucariile dupa cumii spun eu ...cutu, pian, chitara etc .
Eu una sunt super fericita . a mi-l tina DD sanatos .
Acum incerc sa il intarc ,caci nu prea mai suge ...si sanul e pe gata ,asa ca nu vreau sa iau pastile si pur si simplu las asa .

Ieri , am petrecut de minune . A fost foare vesel, cuminte , mai putin zambaret ca de obicei...caci se stransese ceva lume si a intervenit rusinea .
A mancat si tort , a alergat toata casa cu baloanele in mana , a cantat si a dansat . Veselie mare . Seara la culcare a cazut frant si azi dimineaa cauta invitatii prin casa ....dar nu mai erau . A trecut la capitolul jucarii ..apropo nu mai am loc nici sa merg prin casa .A primit muuulte cadouri si acm le ia la rand.

Ce sa va mai spun ...FELICIT TOTI COPILASII A CAROR ZI A FOST SAU SE APROPIE . Sa fie sanatosi , sa va bucure viata si sa aibe parte de tot ce e mai bun pe lumea asta .

Mergi la inceput