Prietene la bine si la greu - 75

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Pfoai..Diana, nu zic nic, revin, sper pe la pranz cu 'za project' finished. Pana atunci mai las sa mustaceasca pe aici

Miany e mortal Davidutul tau!!! Blondin, cretuliu si ochi albastri, pfoai..combinatia ideala!!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Atelierul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

sunt si eu prin zona, nu prea happy...ma bucuram ca Sabi nu mai are scaune moi dar uite ca toata noaptea am stat la fundul ei, a facut 3 , iar ultimul cu mucilagiu si putin sange , ce sa-i fac? ce sa-i dau?...Raluci voi cum mai sunteti?

Licurici hai ca mai astept o tzara
Floricik nu putem decat sa ne imbarbatam intre noi si sa-i dam inainte cu speranta
Miany ai un baietel tare frumusel
Ionela te apreciez tare mult ...ai avut curaj sa urci Ceahlaul cu Mihnea dupa tine...bravo!

fug, ne auzim mai incolo

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neazta,

Ancutz si la noi la fel

Azinoapte ne-am plimbat iar cu masina dar de data asta la spital, caca cu sange, vai de noi cu Grigore ALexandrescu, am plecat boi ne-am intors vite obosite. cica o enterocolota acuta cu faringita acuta, dat un pomelnic de medicamente printre care si antibiotic bineinteles, asa fara analize.

Am vb cu pedi acum mi-a zis unde sa duc coprocultura si afla ea maine rezultatul. asa ca vedem. ma duc la alfred rusescu la spital

cica de la multe scaune moi se irita mucoasa si de aceea poate iesi cu sange, acum om vedea o fi vreu brontovirus daca e rotavirus il interneaza.

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)

pt bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Neata!

Raluci, Ancutza off...prin ce mai treceti si voi, multa sanatate puilor.

Miany, Davidutul tau este superb. Ce carlionti, ce ochi

Ionela, superbe pozele voastre si voi sunteti niste frumosi.

Laura-andreea, stii cumva daca le putem da si quark copiilor (eu i-am dat ricotta pana acum)?

Ramox, imi este dor de postarile tale! Cum mai este Domi?

Si ca sa fie in ton cu ceilalti fulgusori loviti, ieri a cazut si David. Are o lovitura cam urata putin mai jos de obraz. Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca nu s-a lovit intr-un loc mai sensibil...a cazut direct in coltul patului. De cateva zile tot incearca sa mearga, cade, se ridica, si tot asa. Trebuie sa fim cu ochii in patru in perioada asta (cu toate ca era cineva langa el in momentul in care a cazut...nu a putut face nimic).

weekend linistit va doresc, alaturi de fulgusori sanatosi!

------------------------

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Raluci, Ancutzic uof..sa treaca repede repede scaunele astea apoase sa isi revina piticii.
Ancutzic eu zic sa incerci o fuga la spital daca continua cu scaunele apoase si sange.
Dana, ma bucur sa aud de ginerel mergacios, las ca bube si cazaturi o sa tot fieBine ca nu e nimic grav.

Atelierul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

hello

sa stiti ca nu va ignor, dar am avut deloc timp si deloc dispozitie de scris. Iulian a avut vreo 5 nopti grele, v-am spus eu, cand adormea f greu seara, se trezea la 1-2 si apoi la 4-5. La trezirea de la 4-5 nu mai reuseam sa-l adorm. Parea ca doarme si cand il puneam in patut incepea sa planga. A fost cu atat mai greu cu cat tati a stat cu bubele lui de joia trecuta incercand sa evite contactul direct cu copilul, asa ca noptile au fost in exclusivitate ale mele. Acum 3 seri pana la urma i-am dat nurofen ca era evident ca-l supara ceva - gingia la una din maselute este cat un sambure de cireasa, dar maseluta tot nu se arata - si a dormit ceva mai bine. Apoi a avut 2 nopti mai bune si parca mi-am mai revenit si eu putin. In rest am alergat de colo colo, ca o gaina fara cap, nu am apucat sa stau mai deloc, dar am avut alte activitati decat cele obisnuite, adica nu am gatit nimic si nu am batut parcul cu Iulian, ceea ce a fost oarecum o vacanta. De marti dimineata raman iar pe baricade, greu o sa-mi fie sa ma obisnuiesc . Bubele de la varicela s-au uscat si au inceput sa dispara, inafara de 2 zile in care l-au mancat groaznic si de aspectul complet inestetic, tati nu poate spune ca a suferit de mai nimic (inafara de mirolaiala ingrozitoare specifica oricarui mascul pe care il doare un fir par ). Acum mai avem de asteptat vreo 2-3 saptamani sa vedem daca produce si Iulian ceva sau nu.
Cam asta pt moment, iesim si noi din Buc dupa masa asta.
Sa aveti zi frumoasa si multa sanatate puisorilor bolnaviori

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

M-am intristat tare de tot la vestea primita de la Lavi . Stiu exact prin ce treci si ma rog sa suferi cat mai putin si sa-ti indrepti atentia catre puiul tau care are atata nevoie de tine. Te pupam si suntem alaturi de tine .

Diana sunteti o familie atat de frumoasa incat rar poti sa vezi si nu sunt doar vorbe

Licurici sunt tare ce faci tu acolo

Raluci speram sa nu fie rotavirusul, va tinem pumnii

Lili of si voi! sa se faca bine puiul.

Andre Mariuta la fel reactioneaza cu mine, sta numai lipita de mine, daca plec din camera urla si vine dupa mine plangand, dar eu cred ca e doar o perioada si vor trece peste ea curand.

puiutii loviti sa treaca repede!

Facem cinste cu un ceai caldut, un platou de fructe si multe fursecuri pt ca azi sarbatorim si noi ultima luniversare.

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ,fete dragi!!

raluci tin pumnii sa nu fie nevoie de internare si Bubu sa-si revina cat mai curand!!!

ANCUTZICA imi pare rau ca si voi sunteti bolnavioare!! nemtencele!!

licurici sunt in zona..asteapta!!!

monis si noi am avut cateva nopti din astea acu vreo 2-3 saptamani si de atunci e balosul sef (n-a salivat in viata lui atat),maselutzele inca nu au aparut,desi gingia e inflamata..acu doarme bine (o singura smiorcaila pe noapte),poate si ptr. ca a inceput sa umble si doarme mai putin peste zi si cade lat ..nu stiu daca il mai doare sau nu..

dana n. davidutzul accidentat...de acu incolo ne asteapta tot felul de surprize..mai ceva ca inainte si chiar nu vad cum am putea preveni totul; acu sa dea DD sa nu avem parte de accidentari serioase,ca astea mai mici -zic eu- sunt inevitabile la un moment dat..

multumim de aprecieri vizavi de poze (nu sunt cele mai reusite,dar atat am putut descarca-s-a blocat laptopul si nu a vrut sa mai copieze restul);

Licurici eu sper sa i se inchida culoarea parului (si eu am fost blondina pana pe la 2 ani),ca mi-e nu mi-au placut nicicand blonzii ( barbati)..

va ca ma asteapta 1000w sa-i pun in functiune!!! see ya!!

Mergi la inceput

Poftim de vizitati za project

ps. -astept feedback de care o fi, ce credeti, merge sa scot matza la vanzare?
+ propuneri de pret-adicalea cat credeti voi ca ar valora matza

Multam frumos anticipat!

Atelierul meu

Mergi la inceput

Diana, ai fost foarte foarte aproape sa ma ghicesti! Se vede ca suntem mestere cu talente de croitoreala/crosetareala amandoua

Andre, sa stii ca visez sa crosetez si ceva cu specific de Craciun, gen cununita de aia de se atarna pe use la intrare in casa de sarbatori, am o idee deja, dar ....imi trebuie TIMP sa o pun in practica. Si din pacate timpul imi lipseste cu desavarsire
Daca numa pt matza de mai sus am stat 4 zile si am dichisit la ea....Uof...timpul asta nu mai ajunge niciodata
Pup mamica fugarita, ca vaz ca intri la categoria asta grea

Atelierul meu

Mergi la inceput