Prietene la bine si la greu - 75

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Miany, Alex si-a zdelit pleoapa in seara asta, cand a cazut cu capul e o masinuta. eu l-am sters cu compresa cu apa rece si atat

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

ms mult de raspunsuri,fete!!!

eu ma refeream la aplicatii pe tesuturile adiacente ,nu direct pe rana..ptr. a reduce inflamatia;una peste alta m-am uitat si pe prospect si cica are efect cicatrizant..momentan am reusit sa il curat cum trebuie si nu arata asa de rau cum parea la prima vedere..sper sa nu ii ramana cicatrice...mai vad maine cum facem..

acu sa va zic cum s-a intamplat...se juca cu tati si a intins manutza sa se prinda de mobila si a pus-o pe langa si buf...noroc ca nu era "in viteza" (de cand si-a dat drumul la pas,adica de 2 saptamani a cam prins viteza si defileaza intruna);in timpul asta eu eram in camera alaturata ,adunam niste haine proaspat spalate...bine ca nu am vazut faza ca m-as fi speriat mai tare...acu sper ca saracutu' sa nu se fi speriat prea tare,ca tati a fost cam varza...

sorry ca m-am intins cu treaba asta..

Mergi la inceput

lyly Alexutzu zdrelit de masinutza; ms si tie

licurici incet-incet descopera si rechinasa 'frumusetea' pozitiei bipede;asa mutrita avea si david cand a inceput sa stea singurel in picioare si ulterior cand a inceput sa mearga singur..acum merge cu mainile pe sus si tot gesticuleaza si "vorbeste in legea lui",asta daca nu cumva apuca ceva telecomanda,telefon sau altceva in mana ptr. echilibru...imi vine sa-l mananc,cand vad ce fericit e de realizarea lui!!!

ionela sa va fie de bine iesirea la munte si sa terminati cat mai repede cu 'sedintele' la tribunal; petrecere frumoasa la taierea tortuletului!!!

Alexa nu ai cum sa nu fii happy la ce minunatie de printesa ai tu acolo ,care e si cuminte foc pe deasupra!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Miany camd Zbuciumix a cazut si si-a crapat aracada, l-au dus la Grigore si i-au pus 2 capse. Pielea era un pic crapata. ACum, nu se mai vede nimic. Nici nu zici ca a avut arcada crapata.

Mie nu-mi lipseste din frigider o cutiuta de Tamus. Este foarte bun si pt genunchi zdreliti, si orice fel de cazaturi. Mai ales cand e aplicata rece, calmeaza si durerea. Se gaseste la plafar si costa in jur de 5-6 lei cutia mica. Este 100% naturala.
http://www.armonianaturii.ro/Unguentul-TAMUS.html*articleID_559-articol

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Oh, fete dragi multumim de aprecieri .

Licurici eu mor de curiozitate. Ca sa bag si eu acolo la bursa de pariuri as spune ca faci papusele tricotate ptr fetite, cu hainute frumoase. Hm? Sunt pe aproape?
Colantii sunt din satin elastic. Sunt facuti de mine sa fie fixi pe ea, ar fi trebuit ceva material mai elastic (un supraelastic, lycra ceva) ca sa fie mulati si extrem de comozi, asa probabil ca-i simtea pe ea asa cu simtim noi blugii elastici. No asa de o seara 2 ore a mers, n-a protestat deloc.

Dozz, of candida pacatoasa... Eu zic sa-i dai Pimafucinului o sansa, daca nu merge asa, Fluconazolul (Diflucanul) e inclus pe lista pediatrilor americani ptr medic permise in alaptare, uite: http://aappolicy.aappublications.org/cgi/content/full/pediatrics;108/3/776/T6

Raluci pupam Bubu sa revina la sentimente mai bune!

Miany, pupam bubuta! Si eu zic s-o lasi in pace.

Atat sunt in stare la ora asta... Pupilici, noapte linistita!

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Dankutza, nici mie nu-mi lipseste unguentul Tamus, dar eu il folosesc mereu pt spate. De cand am nascut am niste dureri... asta pt ca dorm pe burta.

Ancutza, am crezut ca-s singura cu copil super marait care se tine non-stop de mami. Este f greu, ca nu pot face nimic. Unde sunt eu , e si ea. Ca si la Sabi, cred ca de la maseluta i se trage... pt Sabina, sa treaca durerea.

Felicitari rechinasa pt pozitia bipeda.

pt David si Alex.

Plec sa culc una bucata copil. Sper sa si reusesc.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Card de reduceri la 2 malluri din Bucuresti

http://www.optimocard.ro/

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Seara buna fetelor!
Nu prea sunt fortoasa in seara asta asa ca rapidescu:
Raluci, nu te stresa f mult ca sunt sigura ca este o combinatie de raceala cu dinti (vreau patentare pt expresia asta ). Vezi ca mai poate fi si de la ce a mancat, la Giulia cel putin unul dintre c...este verde, de la amestecurile interesante pe care i le dau citeam undeva ca, consistenta este influentata si de cantitatea de saliva sau M inghitita in perioadele de dinti sau raceala.
Vroiam sa va zic ca pusul unei pernute inalte in perioada de raceala ajuta foarte mult bebelusii si evita multe otite si alte infectii ORL.
Multa sanatate si putere, veti trece si peste asta

Diana, sa-ti traiasca copilasii, trei ingerasi cu chip de oameni si cu ochi superbi. Vestimentatia foarte chic si rafinata ca si talentul si gusturile creatoarei

Monis, hai mai des, ca-ti ducem lipsa

De cand ma tin sa va multumesc din suflet pentru comentariile la poze si sa-mi cer scuze ca eu apuc doar pe apucate sa comentez ceva. Va pup cu drag

Dozz cartea se numeste " le guide pratique de votre enfant de 1 a 3 ans" - sunt tratate diverse teme gen apetitul, somnul, jocurile etc pt copilasii de un an si multe alte aspecte legate de comportamentul si psihologia copilului pana la 3 ani.
Zic doar atat in seara asta: despre apetit sau lipsa acestuia spune ca are legatura cu inceputul unei faze de opozitie si afirmarea de sine si printre primele refuzuri ar fi cel al mancarii. Concluzia autoarei (Anne Bacus o cheama) este de a nu insista cu mancarea solida si de a-l lasa sa manance putinul respectiv sau deloc si a face pauza pana la urmatoarea masa. Deci cam ce sfat a primit si Lumi. In ceea ce priveste refuzul laptelui, considera ca se acopera nevoia de calciu din alte lactate. Cererea prea mare de lapte sa se trateze prin injumatatirea cantitatii date si practic infometarea copilului pt a accepta solidele.

Asta zic si eu rapidescu
Noapte linistita!

poze

Mergi la inceput

pentru doritori,daca vreti sa ma (re)vedeti...iata-ma

Mergi la inceput

acu ca m-am achitat de datorie(aviz lumi,shtephy) ma retrag si eu,dar inainte le multumesc si dankutzei si Dianei ptr.raspunsuri..noapte linistita,fulgime!!

Mergi la inceput