Prietene la bine si la greu - 75
Raspunsuri - Pagina 5
raluci_b spune:
caca verde mucilaginos
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)
pt bb2
Ancutza_Bro spune:
am revenit, iar am umblat fleaura , azi am dus copilul in Pub (noroc ca nu eram decat noi) si am baut o ciocolata calda cu o prietena...mama denaturata ce sunt
Dozz mamica fugarita, si imi pare tare rau ca te-ai pricopsit cu candida, eu in ultimul trimestru de sarcina luam Lomexin unguent si ovule de Canesten, nu stiu sa-ti spun daca sunt permise in alaptare
Raluci imi pare rau de Bubu ca nu se simte bine...eu i-am facut Sabinei ceaiul de menta si s-a reglat, nu mai face moale... pupam baiatul, sanatate
cred ca la noi starea subfebrila si scaunele moi sunt din cauza unei masele...nu imi vine sa cred ca dupa 4 dinti a spart o maseluta, mi-a plans mititica 3 nopti de sunt tahuie de cap
Licuriciule eu vreau sa-ti cumpar broscoiul, se poate? ofer pret bun si platesc si taxele postale...vb pe PM
Lili offf, si voi cu mucisori? te inteleg cu miorlaiala, si Sabi plange mult si sta numai agatata de mine, ma termina ... are o perioada de cand nu vrea sa stea la nimeni, doar de gatul meu sta...ma oboseste enorm, dar ce sa fac?
va pup si va doresc sanatate
magdaz_ina felicitari pt greutatea lui Rares
Alexa asa imi place sa citesc cum te bucuri de fiecare moment petrecut cu printesa, felicitari pt o domnita delicata si neplangacioasa
Floricik ce jucarie faina si-a gasit Zburli ...felicitari pt primul pas
de noi nu pot sa spun mai mult decat am spus, sunt foarte obosita...miorlaiala asta non-stop ma face sa cred ca ceva am gresit...nu plange, doar miorlaie pe langa mine sa o iau in brate, daca e in brate a tacut...asta ziua, noaptea e plansul adevarat, din ora in ora, ii dau Nurofen ca sa reusesc sa o adorm , altfel nu pot, plange de rupe, mama ei de maseluta ... cam atat...m-am plans destul
auziti, am o intrebare: cum fac daca am ajuns la perioada in care trage de bluza mea ca sa ajunga la tzitzi? ma dezbraca in public
pupi la toata lumea
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Lidia74 spune:
Lavinia draga mea...Tare greu e sa pierzi o sarcina pe care ti-o doresti. . Gandeste-te la copilasul pe care il ai acasa si o sa iti vina mult mai usor. Te imbratisez tare si te pup. Sa bei multe lichide ca o sa iti dea antibiotice.
miany75 spune:
fetele,poate ma ajutati cu un sfat...
am avut un mic accident:David si-a spart arcada (nu i-a curs mult sange ,s-a cam umflat deasupra pleoapei);l-am curatat cu betadine ,am incercat sa-i pun compresa ,dar (normal) nu ma lasa..oare as putea sa-i dau in jur cu niste crema de galbenele,dupa ce adoarme?! are o crapatura (nu stiu cum sa-i zic altfel) cam de 1cm...mi-e asa mila de el,nici nu a plans prea tare,saracutu'...va pup,ms de raspunsuri!!
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floricik Licurici multam ca te gandesti la noi. Zburly e bine, si chiar am un mic CRA-CRA: sta cateva secunde in picioare fara sa se sprijine si a face un pas...doar unu ca apoi cade in fund. |
hihi, vaz ca fetele noastre s-au vorbit, doar ca a mea nu face pasi. Aseara si vad ca si in seara asta a experimentat si mandra mea statul in picioare cateva secunde fara sprijin. Sta la marginea canapelei, ridica manutele in sus si are o expresie asa fericita pe fata, si asa se bucura ca noi o laudam si tot ii zicem bravo, ca repeta figura de 3-4 ori, si e super super incantata cra cra
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Atelierul meu
Dozz spune:
Miany, imi pare tare rau de cazatura. Nu stiu ce sa spun despre unguent, din pacate.
Fetele dragele, multumesc mult de pupici si incurajari
Raluci, bietul Bubu! Sper sa aveti o noapte mai linistita.
laurairina13 spune:
pfuu..am trimis un mesaj si a cazut netu
Ramonik, vazut citit, studiez linkul mai bine duminica cand e pauza de crosetat
Ancutzic, eu zic sa mai astepti pana imi ofertezi broscoiu, ce crosetez acu s-ar putea sa iti ia ochii rau
Te-am facut indeajuns de curioasa??
Miany, uff..Nu stiu ce sa zic cu crema aia, daca il dai s-ar putea sa ii inmoaie pielicica zdrelita, in loc sa usuce sa se treaca mai repede. Tot tamponare cu betadina zic ca ar merge..cat doarme si te lasa. parerea mea e neavizata offcourse
Raluci, hai ca e de la mucisori si caca ala schimbat la culoare. Va pup, sa treaca usor noaptea!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Atelierul meu
DORIS_71 spune:
Lavi imi pare sincer rau, stiu ce inseamna, am trecut si eu printr-o astfel de experienta, ai tot sprijinul nostru, si un pui mititel acasa care are nevoie de mama lui .
GABRIEL
ionelamaria spune:
Seara buna tuturor
Multumesc mult pentru comentariile la pozici. Toata sunt mandra de aprecieri
Gabriel
Lavi, e tare trist ce spui acolo, prin ce treci. Sa dea Domnul sa gasiti puterea sa depasiti situatia asta. Nu stiu prin ce treci dar imi pare cumplit. Sa-ti spun ca esti tanara..... stii si tu si nu cred ca te ajuta. Iti spun doar ca ai acasa un copil superb care are nevoie de tine zambitoare si fericita pentru el. Pentru el te rog sa-ti revii cat de repede poti.Te imbratisez cu drag.
Diana, ca de fiecare data m-am topit dupa tinutele facute de tine. SUPERB! Ce sa spun... tot ce faci e perfect: hainute, copii... daca nu ar fi asa greu in vremurile astea mai ca ti-as spune sa mai faci un bebe. Teo e o dulce
Magdaz, ce ai scris tu acolo e de inteles... da, ca prietene la bine si la greu mai ca te-as certa putin , dar, imi dau seama ca asa ai simtit tu.... si tot datorita titlului capitolului cred ca e cazul sa respectam decizia ta. Ma bucur mult ca ai curaj sa spui ca gata, vrei sa depasesti situatia asta. Asta e bine, inseamna ca veti reusi. Felicitari pentru greutate!
mamicile fugarite
Raluci, , sa se faca repede bine puiul. Am citit pm-ul. Nu am apucat sa raspund. Am intentionat sa spun unei domnisoare studente despre asta, dar nici asta nu apuc
Licurici, am prins din zbor ideea cu proiectelul tau de afacere. Iti tinem pumnii! Talent e cat cuprinde, timp si noroc iti doresc!
Alexa, sa fii in fiecare zi mai fericita!
Lumi, sa dea Dumnezeu ca asa sa mearga treaba si scumpetea mica si capricioasa sa se dea la brazda
Miany, pupam bubuta de pui mic. Nu stiu ce sfat sa-ti dau.... dar cu sau fara ajutor de la tine va trece. Greu e cu asteptatul sa treaca
Scuze pentru cele pe care doar le-am citit.... atat pot si eu.
Duminica taiem un tortulet pentru Mihnea ( nu si motul, ca nasii au bebe mic mic... pe asta il lasam pentru Craciun), asa ca, pe langa "micile" probleme nou iscate se aduga si o casa plina de musafiri... MAI VINE CINEVA? Ca sa stiu pentru cati ma pregatesc
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
raluci_b spune:
miany - eu zic fara unguent la rana, lasa sa se usuce sa prinda coaja
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)
pt bb2