Aspirante optimiste!Felicitari mihahegarty!!!(605)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu
[/quote]
Doamne ajuta sa ni se indeplineasca aceasta dorinta tuturor aspirantelor !
Am 28 ani, am fost aspiranta cam un an de zile pana sa iasa testul pozitiv. Sarcina a mers bine, totul era in grafic. In saptamana 23 am mers la ecograf, totul era mai mult decat ok cu bebelusul, am mers la munte intr-o scurta vacanta... In saptamana 24 copilasul nostru si-a facut nod la cordon si a murit. Iar eu n-am stiut pentru ca in fiecare zi aveam contractii nedureroase care-mi miscau burtica si credeam ca e bebe... parea putin mai lenes/a, dar am pus pe seama faptului ca probabil se odihneste mai mult sau incepe sa nu mai aiba asa mult loc de miscare. In saptamana 27 am mers la ecograf unde ni s-a spus ca bebelusul era de fapt mort de 3 saptamani si m-au trimis de urgenta la spital. Mi-au provocat avortul... n-am stiut sexul copilului, vroiam sa fie surpriza... 3 saptamani m-am simtit oribil, am avut dureri groaznice de cap si de spate (se pare ca intru in procentajul de 1% al ghinionistelor care patesc asta dupa epi)... iar acum astept cu nerabdare sa fac teste de ovulatie si sa o luam de la inceput
[/quote]

Buna seara fetelor si bine ai venit bob_pixel printre aspirante la bebe. Sedere scurta iti dorim.
Este foarte trist ce ai spus despre tine imi pare ffff rau ca a trebuit sa treci prin asa si ma rog pentru tine sa-ti dea Dumnezeu inca un bebe sanatos si la termen.Mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Eu nu mai vad nici un mesaj de la voi...probabil ca am ramas singurica...ok... si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Bebelumultumesc de cuvintele incurajatoare. Vreau sa ti spun ca azi am simtit ca niste zvacnituri la anumite intervale de timp. Este normal sa simt asa ceva in saptamana a 4a si ceva de sarcina?

Simonaeu locuiesc in Basingstoke, undeva la 45 de mile de londra pe M3 spre Southampton. Pune pe Google Basingstoke si ai sa vezi unde ma aflu. Oricum esti foarte departe de mine. Eu nu am ajuns niciodata in zona aia a londrei, mai degraba am mai ajuns prin romania decat pe acolo.

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui deeva73

miha felicitari si sa duci sarcina pana la capat.

lia de tine imi pare asa de rau, la fel ca si de mine. Am citit si nu vroiam sa cred ca ti se intampla iara. Daca vrei sa plangi am un umar liber.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Deeva multumesc de felicitari.
Uite niste pupici de molipsire

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikado

pupicipentru toate

Miha, am un disc care calculeaza varsta sarcinii, l-am primit cadou impreuna cu o carte d ela un dr. gine, am sa fac poze azi si lepun in album...ieri nu am avut timp

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M

Mikado
Abia astept sa vad discul. Nu mai pot de curiozitate. Multumec mult!!! Multi multi

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Cixinica si

Ce fel de infectie ai draguta?

Sunt alaturi de tine si it doresc insanatosire grabnica si bafta la HSG.

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Buna fetele!
Vai mai fetelor ce veste rea, imi pare rau Lia! Suntem alaturi de tine.
Andreea multumesc mult de incurajare, mamica si cele 2 printese!
Miha multumim pentru de molipsire. Ce test frumos ai!!!!!!
Camcris eu nu stiu sa-ti raspund. sa iasa toate analizele bune. Si eu am avut progesteronul mare in Z21 si le inebunisem pe fete ca sunt insarcinata, la mine nu a fost sa fie, tin pumnii la tine chiar sa fie .
Acum am vazut ca pe 5 a nascut o fosta aspiranta, FELICITARI JOY, SCUZE DE INTARZIERE!

http://lt1f.lilypie.com/c7qKp2.png
Doamne te rugam da-ne si noua un sanatos!

Katysi tie iti doresc unul exact la fel cat mai repede. Pupici multiiiiiii

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Miha si eu sunt rac. Te rog sa nu te mai gandesti la toate prostiile si sa gandesti pozitiv. Mai ales ca sotului nu i s-a dat sanse mari de a avea bebe si totusi tu ai ramas tb sa crezi ca Dumnezeu a vrut sa va dea bebele si ca se va naste cu bine si va fii f. sanatos. Nu te mai gandi la prostii!
Pupici de molipsire mai sunt????????? Vreau si eu unul

toate fetele

http://lt1f.lilypie.com/c7qKp2.png
Doamne te rugam da-ne si noua un sanatos!

Ce frumoase sunt cuvintele tale de imbarbatare Katy. Multumesc mult si sa mi fie rusine ca gandesc atat de negativ. Azi am fost foarte ipohondra, la servici cautam pe google: cum se poate depista o sarcina extrauterina? Ce simptome are? Zii si tu daca nu merit bataie.

De rusine, nici nu mai pot scrie aici, Si crede ma ca am simtit zvacnituri si stateam si ma gandeam de la ce??? Mi a fost frica si pana vinerea viitoare cand ma duc la medic o sa fiu cam speriata la orice ciudatenie.

Totusi eu iti trimit niste si multumesc inca o data de cuvintele bune...Sper sa ma calmez curand cand doctorul imi va zice ca totul e bine.

In legatura cu zodia racului, stiu ca fetele din aceasta zodie sunt foarte sensibile si super atasate de mama. E adevarat?

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

buna seara fetele!!!!
miha am prins si eu pupici de molipsire...si sper sa te urmez cat de curand...

ASPIRANTA LA BEBEL

Kitty

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Buna seara ! Ma inscriu si eu in randul aspirantelor, din pacate :( Acum 6 saptamani am pierdut o sarcina de 27 saptamani. Fizic m-am refacut foarte bine dupa avort, a venit si menstruatia si doctorul ne-a dat unda verde deja. O luam de la capat si speram sa se intample minunea cat mai repede, ca sa ne aline durerea.

Bob Pixel bun venit la aspirante si uite de molipsire ca sa vii repede din nou la odisee. Din ce cauza ai pierdut sarcina la 27 saptamani? Mi se pare extraordinar trist!!!

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput