Aspirante optimiste!Felicitari mihahegarty!!!(605)
Raspunsuri - Pagina 5
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihahegarty Bebelumultumesc de cuvintele incurajatoare. Vreau sa ti spun ca azi am simtit ca niste zvacnituri la anumite intervale de timp. Este normal sa simt asa ceva in saptamana a 4a si ceva de sarcina? |
Mie mi s-a spus ca la varsta asta mica de sarcina se simt niste intepaturi, cauzate de embrionul care se implanteaza, deci nu e motiv de ingrijorare. Cred ca e ok sa fii PUTIN ipohondra (eu am fost MULT ), dar gandeste pozitiv si ai grija de voi ! Felicitari, sarcina la termen, frumoasa si usoara !
Am scris pe pagina anterioara motivul... a fost pur si simplu cel mai mare ghinion. Dar nu ma sperii si nu ma opresc din misiunea
annare spune:
neata fetele...sunt prima pe ziua de azi?cum asa?pupici la toate si va invit la un ceai(cafea nu beau,,,nu mi place...n am baut niciodata)....bob pixel bine ai venit si sedere cat mai scurta pe la noi
bebelu86 spune:
Miha e imposibil sa simti ceva asa dvrm. eu primele palpaieli le-am simtit p la 16-17s. si atunci k eram relaxata si tineam mana p burtica.in perioada asta o sa incepi sa te balonezi si de acolo s-ar putea sa ai impresia k e de la bb. dar e imposibil. nu are nici un cm.
cand mergi la medic?
Bob imi pare extrem de rau k ai pierdut o sarcina asa de mare. Sa dea Domnu sa ramai imediat insarcinata si sa iti dea putere sa duci sarcina pana la termen fara nici o probl.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihahegarty In legatura cu zodia racului, stiu ca fetele din aceasta zodie sunt foarte sensibile si super atasate de mama. E adevarat? MHegarty TestPozitiv |
da asa este , cel putin in cazul meu, eu o sun pe mama in fiecare zi, locuim la distanta de 300km asa ca stiu ce face in fiecare zi, pot vorbi orice cu ea, si sensibila deoarece pun totul la suflet desi nu ar trebui, dar nu am cum ma schimba
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Katy82 spune:
Buna fetele! Eu muncesc de zor la proiecte de lectie, luni am inspectie, sper sa scap cu bine.
Bob Pixel bine ai venit pe la noi, imi pare rau de experienta neplacuta. Tin pumnii sa vina bebe si sa stea la mami in burtica 40 de sapt, sa fie sanatos si sa le aduca parintilor doar bucurii. Si eu tot 28 de ani am, dar din pacate in afara de un avort menstrual la 4 sapt. nu am mai obtinut nici o sarcina, noi incercam de un an jum.
Miha net-ul asta poate face si mult rau. Mamele noastre nici nu aveau habar de sarcini extrauterine, de tot felul de teste. Deci incearca sa -ti pastrezi increderea in Dumnezeu ca bebe se va naste cu bine si ca sarcina va decurge ok. Eu inteleg ca o graviduta trece prin diverse stari, dar sa-ti faci griji inutile nu inteleg! Gandeste pozitiv! Eu una sunt intr-adevar f. sensibila iar pe mama o iubesc dar nu intr-un mod exagerat.
http://lt1f.lilypie.com/c7qKp2.png
Doamne te rugam da-ne si noua un sanatos!
Katy82 spune:
Asta cu sunatul zilnic o fac si eu, dar am zis ca e normal, adica nu vreau sa ma cred o neintarcata. Dar cred ca copilul o sa-l iubesc si mai mult, o sa-l pupacesc pana il albesc!
http://lt1f.lilypie.com/c7qKp2.png
Doamne te rugam da-ne si noua un sanatos!
neliaCris spune:
Buna.
Ce mai faceti?
Lorena,vroiam sa iti spun ca m-am bucurat enorm sa aud numai de bine despre tine.La sanatate ma refer,in rest cu serviciul,nu stiu ce sa zic,doresti unul pe specialitatea ta sau orice serviciu'
Ce sa intamplat cu Lia?
Deeva,cum merge cu inseminarea?
Mihaela,felicitari pentru sarcina.Sper ca sotul tau e mai linistit acum?!
Va pup.Despre mine ceva nou?Nimic.Bebe 2 inca nu l-am programat.Stiti cum vine treaba?Vand treci o data printr-o dificultate(cum a fost prima sarcina)CHIAR daca iti mai doresti inca un produs finit(copilasul meu),gandindu-te ca va trbui sa treci iarasi prin aceste etape care 51 la suta nu au fost fr placute,te cam ia frica....sper totusi ca DD sa decida pentru noi
Gaby,spor la slabit si iubarit
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
Joy21 spune:
Cosmy, Katy, va pup cu drag si va multumesc pentru cuvintele frumoase. Am vazut ca ati trecut pe la odiseea ursuletilor. Va intorc gandurile bune si va doresc din inima sa simtit aceeasi bucurie ca si mine cand va veti strange puiul la piept.