Aspirante optimiste!Felicitari mihahegarty!!!(605)
Raspunsuri - Pagina 3
Katy82 spune:
Fetele am tras si eu cu ochiul la odisee, la forumul fetelor care urmeaza sa nasca, sa vezi acolo emotii. Eu deja sincera sa fiu nu mai am asa mari emotii in preajma zilei de CM ca se pare ca liniutele se lasa asteptate. Dar va veni si vremea noastra. Eu sper sa prind o odisee cu cat mai multe foste aspirante. Va urez un week-end placut.
http://lt1f.lilypie.com/c7qKp2.png
Doamne te rugam da-ne si noua un sanatos!
gabyv spune:
buna fetele
azi am fost si eu la medic pt un consult si luna asta am dat jos 3kg, asa ca e super bine, exact cum a zis doctorul:"acum mai trebuie doar sa ramaii insarcinata"
felicity, tare faza cu "german fish" si eu folosesc des expresia originala, dar ghinionul ca ma inteleg perfect
eu o sa-mi schimb termometrul, ca poate nu e prea precis, desi pare bun, nu ca cantarul meu care arata cu 5 kg in plus, de incurajare.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
cixinica spune:
felicity multumesc pentru sustinere dar infectia era acolo si in urma cu un an, m-am uitat pe analize si chiar s-a agravat.
bebelu86 spune:
Cora mai sti ceva de Lia???
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria
kitty-27 spune:
buna seara fetele!!!!
miha am prins si eu pupici de molipsire...si sper sa te urmez cat de curand...
ASPIRANTA LA BEBEL
Bob_Pixel spune:
Buna seara ! Ma inscriu si eu in randul aspirantelor, din pacate :( Acum 6 saptamani am pierdut o sarcina de 27 saptamani. Fizic m-am refacut foarte bine dupa avort, a venit si menstruatia si doctorul ne-a dat unda verde deja. O luam de la capat si speram sa se intample minunea cat mai repede, ca sa ne aline durerea.
mikado spune:
cixinica nu fi supi, despre ce infectie este vorba , cu tratament adecvat va trece si apoi vine si
kity, bebelu, gaby si cine mai este pe aici
miha am pus in albumul tau pe webshots, poze cu discul ala in functie de situatia ta ...am sa fac alte poze ziua, sa fie mult mai vizibile
bob bine ai venit ! si iti doresc sa sati cat mai putin pe aici, sa treci repede la odisee .... imi pare rau ca ai trecut printr-o asemenea experienta ...care a fost cauza?
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M
camcris spune:
Bob_Pixel bine ai venit la noi, sedere cat mai scurta, avem o vorba aici ca fetele noi pleaca primele la odisee asa ca nu trebuie sa-ti pierzi speranta
ce poti sa ne mai zici de tine?
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camcris Bob_Pixel bine ai venit la noi, sedere cat mai scurta, avem o vorba aici ca fetele noi pleaca primele la odisee asa ca nu trebuie sa-ti pierzi speranta ce poti sa ne mai zici de tine? www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
Doamne ajuta sa ni se indeplineasca aceasta dorinta tuturor aspirantelor !
Am 28 ani, am fost aspiranta cam un an de zile pana sa iasa testul pozitiv. Sarcina a mers bine, totul era in grafic. In saptamana 23 am mers la ecograf, totul era mai mult decat ok cu bebelusul, am mers la munte intr-o scurta vacanta... In saptamana 24 copilasul nostru si-a facut nod la cordon si a murit. Iar eu n-am stiut pentru ca in fiecare zi aveam contractii nedureroase care-mi miscau burtica si credeam ca e bebe... parea putin mai lenes/a, dar am pus pe seama faptului ca probabil se odihneste mai mult sau incepe sa nu mai aiba asa mult loc de miscare. In saptamana 27 am mers la ecograf unde ni s-a spus ca bebelusul era de fapt mort de 3 saptamani si m-au trimis de urgenta la spital. Mi-au provocat avortul... n-am stiut sexul copilului, vroiam sa fie surpriza... 3 saptamani m-am simtit oribil, am avut dureri groaznice de cap si de spate (se pare ca intru in procentajul de 1% al ghinionistelor care patesc asta dupa epi)... iar acum astept cu nerabdare sa fac teste de ovulatie si sa o luam de la inceput