Strumfi de iulie-august 2007 (202)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vivela,eu te admir pentru calm,nu stiu daca te incalzeste,de cate ori ma enervez pe mihnea ma gandesc la tine..bravo ca esti asa,eu nu prea pot si apoi imi pare rau,acu cateva seri il stergeam de apa si mi-a dat un pumn in san si am reactionat instinctual si i-am dat o palma la fund,doamne cat de rau mi-a parut si acum ma doare sufletul si deci..as fi vrut si eu sa am un autocontrol mai mare si degeaba ma plang caci el nu va intelege ca mama si-a pierdut cumpatul,bla,bla dar e buna,ma iubeste ...nu vede asa...etapa asta va trece si ei vor fii copii echilibrati,care vor stii de vorba buna si vor gasi in noi prieteni nu sefi sau mai stiu eu ce..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Salutare strumfarie
Monica La multi ani pentru Ana Maria . Ce repede trece timpul. Cum e din nou in campul muncii?
Vivela din exterior e tare haios dar stiu cum e. Am si eu o urlatoare acasa. Noroc ca ne-am mutat si nu se mai sesizeaza nimeni. La mine vecinii (cand eram la bloc) au fost draguti, nu au chemat politia pana nu au verificat de ce urla copilul .
Eu cu sotul am gasit solutia. Pt ca eram crizata (a se citi mult prea nervoasa) dimineata, l-am rugat pe el sa imbrace si hraneasca copiii. Acum eu sunt calma iar el cu nervisori . Noroc ca mai sunt si zile bune.
Alina sanatate multa Elisei .
Kariris multa sanatate si voua. Cum se inteleg fetele cu poneii?
Miky eu uit de toate durerile cand vad solduri .

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Despre noi acum de bine. Alex se simte foarte bine (sincer m-a cam speriat). Azi a mers la scoala.
In weekend am fost in Oradea sa ne vedem nepoatele (a fost si botezul). Sunt asa de dulci asa de mici; au doar o luna . In drum spre casa Andra m-a rugat sa ii fac urgent un bb . Acum bunicii nu isi mai incap in pene cu atatia nepoti (mai au un nepotel de 5 luni, asta la categoria sugari ).
Am ajuns acasa la ora 22 si la vecini ne astepta Pufi noul membru al familiei. E mic, mici, mic si dulce foc. Azi cred ca va veni si pisicuta.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Va multumesc tuturor (nu nominalizez, pt a nu omite pe cineva) pt urarile de ziua Anei Maria!
Ati fost f dragute ca v-ati gandit la noi!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Ana Maria la multi anisori !!!! Monica deja ai doua domnisorici Bafta la noul job si reacomodare usoara printre adulti

Luna multa bafta si tie.

X-ray cum mai e Eli? va

Si acum despre crize:
avem si noi si uneori sunt x2
motive? ce contteaza, tot timpul se gaseste cate unul poate ca uramtoarea va fi pur si simplu de ce am ochii caprui....

Deobicei nu sunt foarte violente si nu se manifesta in public dar sunt si excepti si mai ales micutzica e cea mai cea....
ieri n-avea chef sa-i schimb scutecul asa ca dupa ce am epuizat toate modalitatile pasnice de convingere ce mi-au trecut prin cap am luat-o pe sus la care s-a pus pe urlat, zgariat, muscat vai de capul meu.

Alta derulata in public de Data asta a fost vineri cand am fost la fesivitatea de decernare a diplomelor la tati (sotul si nasul fetelor au terminat niste studii post universitare).
Au stat fetele ce-au stat cuminti si s-au plictisit, cu Soph m-am mai inteles dar Saya m-a stors ca pe o lamaie.
Saya voia sa urce si sa coboare pe scari ceea ce nu era prea intelept asa ca am scos punga cu "bunatati", le-a terminat si iar vrea pe scari. Am lasat-o un pic cand am vazut ca se multumeste sa urce&coboare doar o singura treapta dar fata intinde coarda si vrea sa urce pana sus...o recuperez de cateva ori si de fiecare data cu tipete si urlete de rasuna sala de festivitati.
Irlandezii sunt destul de toleranti cu copiii dar era o muratura mai in fata care se tot intorcea la noi (chiar si cand mai urlau si alti copii, desi nimeni n-a intrecut-o pe Say), am rabdat o data, de doua ori si a 3-a oara am ridicat spranceana la ea si s-a domolit cucoana.

Si ca sa fie showul complet si sa pice tot fetele mele vedetele serii cand a urcat sotul pe scena sa-si io diploma incep amandoua : "daddy, daddyyy, daaadddyyyyy" si mai rastit "dad" ce sa zic toata audienta a izbucnit in ras inclusiv profesorii iar sotul a fost cel mai "special" absolvent care a petrecut cel mai mult timp pe scena.
La final cand toti am mers la cantina la un aperitiv si un pahar de vin sa nu va zic ca au fost profi care au venit sa le vada pe "adorabilelel fetite care l-au strifat pe tatal lor". Deci cum am zis s-au descurcat matzele sa pice in picioare.

cam asa-i la noi.

Am uitat sa zic ca in momentul in care au gatat cu discursurile (mama cat au mai vorbit)si au inceput sa dea diplomele toti copiii inclusiv ale mele au fost f cuminti si au aplaudat absolvenii.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani ana maria!

fetelor crizati necrizati sa fie sanatosi...noi suntem cu pneumonie franca,adenopatie hilara si celalalt plaman suferind si el...de dimineata cu branula,febra a scazut doar cu agocalmin pe vena...la cat de rau arata filmul ea e fresh dupa ce-i scade febra.tzuc-o mama pe ea....acum isi pupa "fluturasul"...

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=27" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Oana , cam asa si la noi.
dar la voi nu vine politia sa va suspecteze ca maltratati copiii. si banuiesc ca nici sotul nu-ti zice ca tu esti de vina ca rasfeti copiii...

Traiesc in Orasul Alandala

Of Vivela, eu te inteleg super bine, am patit-o si noi ieri cu o chestie. Mergeam pe high street si o data o apuca pe Adelise amocu', fuge intr-un magazin, se sprijina in aranjamentul de vitrina al magazinului respectiv si darama toate decoratiile de Craciun. Binenteles ca am luat-o de acolo cu nervi, i-am pus-o lu' tac-so in brate, m-am dus la tanti aia (o batranica) sa imi cer scuze, m-am oferit sa ajut, cica nu, e ok, punem noi la loc totul, dar mamica unde era, de ce nu o supravegheaza mai bine? Acu' ce sa zic, avea si ea dreptate, au trecut multi ani de cand avea ea copil sa stie cum e, iti iei ochii o secunda si atunci ii apuca damblaua. Plus ma iau si eu in balon cu al meu, ca el, desi nu-mi reproseaza mie nimic, el niciodata nu intervine, nu ii zice nimic fie-sii, asteapta doar sa iau eu masuri. Iar cand ia el masuri ia din alea extreme.

Aseara Adelise a aruncat plastelina pe jos, eu am tacut sa vad ce face consortul, el a luat-o de jos si gata. I-am zis "pai bine omule, zi si tu ceva" el cica, ok, direct se infige in fie-sa "treci pe naughty step ca esti pedepsita". Urlete una alta... I-am zis, cand ii faci educatie faci si tu in functie de fapta facuta, nu doream sa o pedepsesti, ci efectiv sa ii zici ca nu e frumos sa arunce plastelina pe jos si sa ii spui ca daca mai face asa i-o iei. In fine...

Eu sunt convinsa ca vecinii mei cred ca abuzam copiii, cand se trezeste Cosmin la 2 noaptea urland, cand urla fie-mea toata ziua de zici ca o tai... aceleasi motive ca si al Oanei ca n-a inchis ea usa la masina, ca n-a facut ea nu stiu ce...

Am momente cand sincer imi vine sa schimb macazul sa bag o educatie din aia cu biciul ca vad ca cu vorba buna nu tine.

Revin, merg sa mai citesc din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Monica la multi ani pentru Ana Maria sa creasca mare si sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

cateva poze http://picasaweb.google.com/mihaela.munteanu/NOV2010#

x-ray, cate belele pe capul vostru! sanatate multa elisei, doamne ajuta sa treaca repede

despre crizele de personalitate, poate ma raportati la protectia copilului, dar eu l-am mai capacit cand sare calul; peste fund, ca am unde! nu am obtinut eu mari rezultate, dar pe moment i-am mai taiat din entuziasm;

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Michy te prinde f bine Bruxellul :)
ce multi semeni cu mama ta, distractie placuta va doresc.

Ai cizme noi? (n-ai dat jos eticheta)

Pupci si vacanta placuta!

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput