Strumfi de iulie-august 2007 (202)
Raspunsuri - Pagina 4
oaana spune:
Vivela,hai nu fi suparata
.Nu stiu daca te ajuta sau nu
dar si Aaron face la fel,urla minute in sir pentru tot felul de lucruri.De ex,aseara dupa baie, a urlat muuult ca nu-l ridic in brate sa stearga ultimul colt aburit de pe oglinda,bine el voia motiv pentru mofturi.Eu eram foarte ocupata,l-am trimis in casa,unde a continuat cu plansul pana la luat sotul meu ca sa stearga acea oglinda.Alt exemplu,daca se da jos din masina (el vrea sa inchida portiera)si eu uit si inchid portiera,se apuca de urlat si desi o deschid din nou el urla in continuare dupa ce o inchide el,de ce am deschis-o eu caci el trebuia sa o inchida.Oricum te apuca durerile de cap,de multe ori il las la poarta si eu plec in casa,si el plange si plange,si tot asa.Ti-as mai da cateva exemple ,dar apoi te bucuri prea tare![]()

asa sunt ei,m-am intrebat de multe ori ce pot schimba,caci am incercat toate metodele,ajung sa sper ca timpul le rezolva pe toate![]()
Vivela spune:
Oana
, cam asa si la noi.
dar la voi nu vine politia sa va suspecteze ca maltratati copiii. si banuiesc ca nici sotul nu-ti zice ca tu esti de vina ca rasfeti copiii...
Traiesc in Orasul Alandala
oaana spune:
Vivela,cred ca si la noi ar chema politia,dar sunt casele la distanta.Problema la noi e invers,eu il acuz pe sot ca il rasfata.![]()

mychydutza spune:
neatza; vivela, sa rad, sa nu rad? deci pana la urma ai incercat-o si pe asta: ai abuzat copilul. eu raman la parerea mea, ca e o perioada si va trece; si mai cred ca e legata si de aparitia lui damian, ca pana acum parca nu facea asa. probabil e un mod de a atrage atentia NUMAI asupra lui. oricum situatia in sine va ramane in .....albumul de familie. 

aici a venit frigu............
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" 
Kariris spune:
Salut fetelor!
Ce zi frumoasa! Ne pregatim sa iesim la plimbare. Am terminat tratamentul si Karina pare mai bine dar Iris abia acum a inceput cu mucii. Eu nu le mai duc la gradinita cat o mai fi vremea frumoasa. Prefer sa stau cu ele la Ghermanesti unde e paradis curat pentru ele, tare frumos a iesit
sau aici in Bucuresti.
Credeam ca doar eu trec prin crize de genul: "eu trebuia sa aprind lumina pe casa scarii! si eu trebuia sa chem liftul! iar eu trebuia sa apas pe et. 2! eu trebuia sa-l iau pe Pluto de pe jos! eu trebuia sa trag apa la WC!" si toate astea cu circ de aprox 20 minute, cu plansete si urlete de zici ca chiar le omor! In blocul nostru nu prea locuia nimeni in afara de noi. sunt mai mult firme (care nu mai sunt
) si o singura familie mai locuieste, care e mai mult plecata. Acum au venit inca 2-3 firme care isi desfasoara activitatea aici. Ma astept din clipa in clipa sa-mi vina la usa sau sa cheme politia la ce circ e aici. Le apuca cel putin odata pe zi pe fiecare crizele de nervi fix in dreptul usii de la intrare.
A.... si noi ne plimbam cu rolele pe parchet prin living. Invatam sa patinam. Nu vreti sa stiti cum se aude, ca am un parchet pe care daca scapi o moneda zici ca a cazut un tanc, asa tare se aude!
Asta e! Pana acum au suportat cu stoicism. si ma mai apuca si pe mine urlatul uneori cand una e la un WC si cealalta fix in partea cealalta a apartamentului la celalat WC si striga fiecare dupa mine!
Pentru toate astea sotul meu ma acuza tot pe mine, dar nu ca le-as fi rasfatat, ci pt ca ma port prea urat cu ele. Ca nu ar trebui sa tip deloc la ele si, ar trebui sa le vorbesc frumos tot timpul si cu calm. Dar ce sa fac daca uneori imi vine sa le fac farfurii zburatoare, ca efectiv imi pun creierii pe bigudiuri?!?
I-am spus si eu sa stea cu ele singur doar o saptamana, cu gatit, spalat, activitati cu ele, eventual si tratamente si... dupa aceea mai vorbim, sa vad in ce stare mentala va fi! Si sa mai tina si casa curata, sa mai si calce rufe printre picaturi sa vada si el cum e sa vorbeasca non stop toata ziua ca niste ciocanitori, sa-l solicite tot timpul pe el, sa spele vase cu capul intors la ele, sa isi taie degetele din acelasi motiv ca tre sa stea cu ochii pe ele nu pe ce are de facut...etc. Sa le culce la 11 noapte si ele sa se scoale la 5 dimineata, iar cand adorm la pranz (in zilele cand dorm) sa nu stie pe ce sa mai puna mana in cele 2 ore cat dorm. O viata de invidiat!![]()
musso17 spune:
neatza
vivela
..sa stii ca eu faceam mai urat,o rugam pe "duamna"sa-l calmeze ea sau daca politaii erau tantosi ii puneam pe ei ..mda,daca n-are ce face duamna..starea pe care o incerci e nasoala,stiu ca am patit-o cand mi s-a spus de la gradi niste chestii si m-am simtit de tot..dar mi-a trecut ca asta mi-e copilul..sotul imi imputa ca nu fac prea multe cu el,ca uite cutarica o invata pe fii-sa imnul,ca stie culorile steagului,ca,ca...cainii latra![]()
mychydutza spune:
mda....barbatzii! numa gura e de ei! iote d-aia ma gandesc ca mai bine ma nasteam lesbiana![]()
![]()
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" 
xerxe2005 spune:
Mie mi-a facut Razvan intr-un autobuz plin ochi o criza ca sa nu il iau in brate, sa stea pe scaun, singur.
Ma zgaraia, ma musca, urla si lumea tipa la mine sa il fac sa taca. Nu ma intelegeam deloc cu el, de batut nu puteam sa il bat....m-a bufnit pe mine plansul si am coborat rapid.
Imi face des mofturi din motive de 2 lei, dar acasa il mai ignor, recunosc. In public imi e tare greu.
Te inteleg, Gabi, ce greu ti-a fost.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 13+
Vivela spune:
e, georgi, copilul se calmase de mult, iar politaii erau destul de intelegatori (unul chiar zicea ca are si el acasa o fetita de 3 ani si ca tot asa face, ba mai rau).
ideea eu am prins-o, am felicitat-o pe doamna pt spiritul civic si i-am zis ca intr-un fel ma bucur ca s-a alertat, poate chiar avea nevoie cineva de ajutor. dar ca in cazul asta, e clar ca fusese alarma falsa. si ca - din punctul meu de vedere- mai normal ar fi fost sa vina si ea sa se uite printr-o crapatura a gardului (ca doar trecuse prin fata portii cu cainii la plimbare, ca asa a auzit), sigur ar fi vazut un copil care doar plange isterizat "dezumfl-o" (si nu "au, nu mai da" sau variatii pe tema asta...nu sa continue sa ma acuze aiurea.
poate imi fac eu sange rau degeaba. dar te cam socheaza o faza de-asta, ca numai eu stiu cat de greu imi este uneori - cand imi vine sa il fac avion, de fapt sa ma abtin, sa ma las la nivelul lui si sa raman absolut calma si sa incerc sa discut cu el. si zau, asta s-a intamplat in 99% din cazuri, ca se uita lumea la mine intrebandu-ma de nu-i ard o mama de bataie sa stie cine e seful!
Traiesc in Orasul Alandala
greierash spune:
Neata!
Vivela, mie imi vine si sa rad si sa plang.... Deci si Andrei face la fel, gen, de ce ai inchis usa ca vroiam sa o inchid eu.....etc..si plansete si urlete si nervi, si tot tacamul... Inca nu am ajuns la stadiul sa ne viziteze politia, cu toate ca daca o tinem tot asa, avem toate sansele sa o cheme cineva, DAR in schimb, si am mai zis, EU si numai eu sunt acuzata ca rasfat copilul...
Pupici !!!
greierash mamica de Andrei si
16+
- "Traieste clipa" -