Strumfi de iulie-august 2007 (202)
Raspunsuri - Pagina 3
stefania_97 spune:
Neata fetele
Monicabo La multi ani fericiti pt Ana Maria 

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
mychydutza spune:
neatza............o cafea? un croissant?![]()
o ploaie? un vant?![]()
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" 
ioanaiub spune:
buna dimineata,
mai bine un strudel cu mere
si soare de primavara-vara ![]()
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
oaana spune:
Sau tarta cu mere si gutui
.
Mihaela,hai inapoi in tara,eu azi am iesit in maieu in curte,atat de cald este![]()
Alina,mamica Elisei,sanatate multa.Voiam sa te intreb despre preparatul acela cu fluidol si humex,sunt siropurile ca atare amestecate,s-au preparate in farmacie?Am cerut la farmacie si farmacista nu stia despre ce e vorba,dar a spus sa intreb ca imi face.Si in sfarsit o sa aduca flixotide

Iosua tuseste pana varsa,Aaron deocamdata a scapat,vedem in continuare.Facem aerosol,o multime de siropuri,etc...
Eu ii vad numai seara,merg la serviciu,apoi la scoala si seara sunt franta,reusesc doar sa le pregatesc totul pentru a doua zi la gradi si pentru la bunica,si cum ma asez in pat se rupe filmul.
oaana spune:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1710927852745&set=a.1710853250880.99142.1224570182
l-am tuns pe Aarom,acum imi pare rau,dar o sa-i creasca iar.
mychydutza spune:
ei, nici nu se cunoaste ca l-ati tuns, ma asteptam la vreo cheliutza dar e inca zulufat
. sanatate lui Iosua! aici sunt 13 grade, nu mai ploua . din cate am inteles si saptamana viitoare e cald la bucuresti dupa care isi reintra toamna in drepturi.exact pe cand ma intorc; va pup
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" 
Vivela spune:
da cineva o cafea intravenos?
din ciclul: uite ca ni s-a intamplat si asta pana la urma: ieri am fost la mosie sa facem un gratar. si david n-a putut sa rateze momentul sa nu faca o criza de personalitate, cu plans si tot tacamul. ma rog, cu pretentii stupide, ca de ce umfla tac-su salteaua si ca s-o desumfle! musai, atunci! normal ca nu ne-am executat, am incercat sa-l convingem ca ce bine e pe saltea, etc. ma rog, n-am reusit, asa ca l-am lasat sa-si faca numarul (respectiv sa stea in cur pe fundatie si sa urle la tac-su "desumfl-o, desumfl-o"
). asta vreo 10 minute.
si ta-nam...ne-am trezit cu politia la poarta, ca o duamna a dat telefon la 112 ca omoram copilul "de vreo ora" 

. s-au uitat aia (2 garcea) la copil sa vada daca e abuzat, l-au intrebat si pe david daca l-a batut tac-su si el cica da
(moment in care chiar imi venea sa-i dau vreo 2 la fund). ma rog, s-au prins aia ca sunt doar bazdaci de drac de copil si ca s-au pus pe drumuri degeaba. dar era cocoana aia suparata si se uita la noi ca la ultimii oameni de-mi venea sa matur cu ea curtea, ca ea si-a crescut copilul cu vorba buna (spre deosebire de mine care il tai cu lama, probabil
) si ca al ei n-a facut asa...nu va zic ce draaaaaaaci am avut. ma rog, dupa aia m-am convins ca individa are o problema, ca aia de la politie incepusera s-o ia peste picior - ca i-a mai deranjat si in alte ocazii aiurea.
dar de aici au inceput certuri intre mine si sot ca EU SUNT DE VINA (normal!) ca rasfat copilul si ca nu-l educ corespunzator...
am asa un gust amar si-mi vine sa fug pe campii...dar nu pe aceleasi campii, ca sunetul se propaga mai usor din lipsa copacilor si mi-e ca vine politia daca incep sa urlu...
.
Traiesc in Orasul Alandala