Strumfi de iulie-august 2007 (202)
Raspunsuri - Pagina 18
ddanagh spune:
am uitat sa-i zic lui Michi ca am vazut pozele. Am vazut ca v-ati distrat bine, dans si voie buna
. Si mi-a placut mult culoarea la rochita ta si pantofii aia aurii. Mi-ar placea sa-mi gasesc si eu asa, par comozi si eleganti, o combinatie mai rara. Asa ceva mi-ar fi trebuit si mie pentru rochita de la botez.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
mychydutza spune:
..da erau foarte comozi....dar imprumutati de la soramea ![]()
![]()
ca eu am avut unii cu niste toace subtiri ![]()
me asae lene de nu mai pot! si ma incearca si o raceala
ieri dupaamiaz andrei stranuta si mucea la greu. i-am dat niste bobite din alea de ne-a sfatuit alina si seara era ca nou.
xray, ce faceti voi?
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" 
Timi07 spune:
Dana v-am vazut pozele, foarte frumosi copilasi ai 
Michy pe tine unde te pot vedea ca tot scormonesc (am zis ca mi-e seful plecat) si nu gasesc nimic.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
mychydutza spune:
timi, da-mi un mail pe PM si ti le trimit.
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza timi, da-mi un mail pe PM si ti le trimit. d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" ![]() |
am trimis si acum fug in pauza de masa

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
ddanagh spune:
ei michi banuiam eu ca nu-s de pe la noi. Ca eu mi-am cautat mult si bine pentru botez si numai aberatii am gasit.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
Vivela spune:
Dana, brrr, ce poezie...
. daca doamna nu vrea si nu vrea
, invat-o tu pe Daria o poezioara (eu asta caut acum, o poezie draguta, scurta si la obiect
pt david). si doar n-o s-o opreasca doamna din recitat...
am fost eu afara mai devreme, e soare frumos, dar bate (batea) un vant rece de l-am simtit pana in maduva oaselor. credeam ca pot sa stau cu picii la parc, dar ne-am limitat la o plimbare pana la piata sa luam paine si iaurt.
Mychy, ce poze?? baga-mi si mie un link sa te vaz.
Stefania, zapada??
o fi frumos, dar eu zic pas. nu mi-am revenit dupa iarna trecuta, care greu s-a lasat dusa...
Timi, ce dulce e Soph
. DVD-uri in romana...hmm, nu stiu ce sa zic, cred ca ar fi indicate unele care au un dialog simplu si oarecum predictibil. ar fi ok colectia Clubul lui Michey Mouse dublat in romana. sau orice alte desene care ii plac ei, dar sa le cauti dublate in romana (gasesti pe truetorrent o gramada).
gratie lui michy mouse si ai lui a invatat si david in sfarsit culorile (bine, fara fantezisme gen lila, fucsia, turcoaz sau mai stiu si eu...).
si exersam numaratoarea inversa, pe care david o stie, dar se mai poticneste uneori: 4, 3, 2, 1, Parteeeeer!!! (asta ca ne uitam la nr de la lift
).
si desi eu n-am insistat deloc, a invatat si unele litere: respectiv mult utilizata litera in limba romana- Q (e singura pe care o stie foarte bine
) si O (stia si A, dar a uitat-o) si numerele, desi mai incurca 6 cu 9, vede ca-s cam la fel si nu tine minte care cum este. le-o invata el, eu chiar n-am pretentia sa le stie, dar cum vede ceva scris 'ce litera e aia, ce numar e ala...".
picii mei dorm in sfarsit, de fapt damian doarme cam de mult timp, david a adormit acum o juma de ora. eu ma tin cu o cafea.
ps: v-am povestit oare cum il diversifica david pe damian cu pufuleti?
intr-o seara imparteau frateste o punga, eu eram fericita ca david il face pe damian sa rada. cand m-am dus sa vad "fericirea", ala micu' balota in disperare pufuleti de parca numai asta a facut dintotdeauna
.
gata distractia, pana am terminat mesajul s-a trezit damian, era cazul...
pupici
Traiesc in Orasul Alandala
mychydutza spune:
vivela, tare faza cu pufuletii. cu damian o sa ai ajutoare la diversificare
. ai mail.....
cica in ultimile 2 zile au fost 16 cutremure mici in zona Vrancea....brr
dana, stiu cum e cautatul de pantofi
. daca au tocuri joase , cum imi trebuie mie, sunt ca de baba, daca sunt eleganti au niste tocuri, ca le scuip la toti seminte in cap 

mychydutza spune:
luati de va radetzi, da' musai cu sonor! partea funny incepe cam pe la mijloc,....
http://www.youtube.com/watch?v=p3mMJVr_xGQ&feature=related