Strumfi de iulie-august 2007 (202)
Raspunsuri - Pagina 19
ddanagh spune:
Timi 
Vivela f tare David. Eu am prins tare drag de el numai din povestirile tale. Felicitari pentru noile notiuni invatate.
Daca nu-mi schimba poezia, chiar cred ca o s-o invat eu alta, altfel parca o vad pe Daria in fata mosului ca-i spune ca ea nu vrea nicio papusa, vrea soricel pe sosea. Asta isi doreste ea, un Zhu Zhu Pets.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
Vivela spune:
MYCHY,am vazut pozele, foarte calumea, se vede pe fetele oamenilor ca au alt tip de viata, sunt mai relaxati, e clar ca-s alta "specie".
da'ia zii, dansul pinguinului ati dansat? ![]()
si cat a mers darul, tot cu strigare? ![]()
Traiesc in Orasul Alandala
ddanagh spune:
1. O fetita discuta cu invatatoarea despre balene.
Aceasta le explicase copiilor ca este fizic imposibil pentru o balena sa inghita un om, deoarece, desi este un mamifer foarte mare, are un gat mic.
Fetita sustinea ca Iona a fost inghitit de o balena.
Nervoasa, invatatoarea a reluat explicatia... este FIZIC IMPOSIBIL!
Micuta a spus:
- Cand o sa ajung in rai, o sa-l intreb pe Iona .
- Si daca Iona s-a dus in iad?
Raspunsul a venit prompt:
- Atunci o sa-l intrebati dumneavoastra.
2. O educatoare observa copii in timp ce deseneaza, oprindu-se din cand in cand sa vada cate o lucrare.
Ajungand langa o fetita care lucra cu mare atentie, o intreba ce deseneaza...
Fetita spuse:
- Il desenez pe Dumnezeu.
Educatoarea raspunse:
- Dar nimeni nu stie cum arata Dumnezeu.
Fara sa se opreasca o secunda, cu privirea tinta la desen, fetita raspunse:
- O sa stie...in cateva minute.
3. Un profesor la Scoala de duminica discuta cele zece porunci cu copii de cinci - sase ani.
Le explica ce inseamna sa "cinstesti pe Mama si pe Tatal tau", apoi ii intreaba:
- Exista vreo porunca facuta special sa ne invete cum sa ne purtam cu fratii si cu surorile noastre?
Fara sovaire, un baietel (cel mai mare dintre frati, in familia lui) raspunse:
- Sa nu ucizi.
4. Intr-o buna zi, o fetita statea langa mama care spala vasele in bucatarie. Dintr-o data observa cele cateva suvite de par carunt, in contrast cu parul negru al mamei.
Se uita fix la mama si o intreaba:
- De ce ai si par alb, mami?
Mama raspunde:
- Ei, bine, de cate ori ma necajesti si ma faci sa plang sau sunt doar suparata, unul din firele mele de par devine alb.
Fetita cade pe ganduri si dupa scurt timp, intreaba:
- Mama, atunci cum se face ca bunica are TOATE firele albe?
5. Copiii fac poze in clasa, iar profesoara incearca sa-i convinga sa comande fiecare o poza de grup.
- Ia ganditi-va ce frumos va fi peste ani, sa spuneti: "Iat-o pe Monica, acum e avocat" sau "El e Mihai, acum este doctor".
Din spate se auzi o vocisoara:
- Si aceasta este profesoara, a murit!
6. O profesoara preda circulatia sanguina. Incercand sa explice cat mai clar, ea spuse:
- Acum, copii, daca stau in cap, sangele - asa cum stiti -, se va duce in cap si o sa ma inrosesc la fata.
- Da, spusera copiii.
- Atunci de ce atunci cand stau normal, sangele nu se duce tot in picioare?
Un mititel raspunse cu convingere:
- Pentru ca picioarele dumneavoastra nu sunt goale pe dinauntru.
7. La ora pranzului, copiii stateau cuminti la coada in cantina scolii elementare. In capul mesei era un cos mare cu mere.
O calugarita scrisese un bilet: "Ia UN SINGUR mar. Domnul e cu ochii pe mere!"
Mai departe, pe linie, erau prajiturile cu ciocolata.
Un copil poznas adaugase o nota: "Ia cate vrei! Domnul e cu ochii PE MERE! "
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza dana, stiu cum e cautatul de pantofi . daca au tocuri joase , cum imi trebuie mie, sunt ca de baba, daca sunt eleganti au niste tocuri, ca le scuip la toti seminte in cap ![]() ![]() d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" ![]() |
merci pt poze, super faina nunta si de calitatea pozelor ce sa mai zic...
nu ma pot abtine sa nu remarc ca sunteti enervant de inalte si de suple si tu si sora-ta
Vivela merci de sugestii..ma gandesc ca poate i-ar place si Veronica daca o gasesc. De astea dublate mi-e teama ca o sa-mi zica sa le pun sa vorbeasca "properly " cum mi-a zis mie cand am incercat sa-i citesc in Ro o poveste care ea o stia in engleza (trebe sa ma documenez ce vede la cresa, rar se intampla sa le puna DVD-uri dar se mai intampla si e o activitate f speciala).
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Vivela spune:
neata
am dus strumful la gradi si acum imi beau cafeaua cu voi
.
Timi, mie personal nu-mi place Veronica, mi se pare prea galagios, calitatea peliculei cam lasa de dorit si e greu de urmarit. cam in acelasi stil e si Maria Mirabela, mie imi place mai mult. si lui David ii place, e singurul film la care a stat cap-coada fara sa clipeasca macar. si cantecelele alea sunt f dragute.
ar mai fi Pacala sau Amintiri din copilarie, am vazut ca sunt de descarcat de pe ghinionist.ro, daca vrei sa vezi cam cum sunt.
ca desene romanesti nu prea sunt, poate cu Mihaela sau Mieunel si Balanel...da' astia nu prea vorbesc
.
eu am mai cautat dar n-am gasit niste desene cu Stie Tot - parca asa ii zicea, eu imi amintesc ca erau foarte dragute, explicau tot felul de lucruri.
aseara ne-am uitat la Adibou - aventuri in corpul uman, simpatice. in sfarsit am gasit un filmulet- printre multe altele - de ce ne dor dintii - in care arata cam ce se intampla in gura, cum se face pasta lipicioasa si vin bacteriile alea mari si urate sa manance
. n-am mai avut opozitie seara la spalatul pe dinti
.
(apropo de asta, intr-o seara ii tot repetam lui david ca ce bine e sa te speli pe dinti, etc. si vede reclama la parodontax - aia in care cade dintele in chiuveta. i-am explicat ca asa cad dintii daca nu te speli pe ei in fiecare zi...l-a cam pus pe ganduri. apoi seara, pe scaunelul lui la operatiunea spalat - vede pe faianta o musculita mica-mica de tot si ma intreaba ce-i aia. si pt ca eram deja exasperata ca el tot zicea ca nu vrea sa se spele si ca nu-i pasa ca-i pica dintii, ii zic: "e o bacterie din gura ta, a iesit tocmai acum cand ziceai tu NU!"
. si il vad cum incepe sa tuseasca ca si cum ar fi vrut sa scape de ceva din gat, a tacut chitic ci a pus mana pe periuta sa frece temeinic.
apropo de asta, stie cineva daca e ok periuta electrica la varsa lor? ca eu de-aia am pt david, daca tot nu freaca el corespunzator si nici pe mine nu ma lasa, macar sa faca periuta cate ceva.
ma duc ca am auzit niste vocalize din dormitor.
pupici
musso17 spune:
neatza
trebuie sa-mi mai instalez si eu niste torenti ca mi-am amintit de atatea filme,poate or sa-i placa si flacaului meu.
vivela,si eu as vrea pentru mihnea o periuta electrica caci al meu se spala daca ma vede pe mine dar cum se spala n-am cuvinte,da in gol sau se axeaza doar pe o parte..dar na,inca n-are dexteritate.
si eu imi beau cafeaua cu voi si ma gandesc ca poate o iesi soarele sa usuce baltoacele si sa merg din nou cu fii-miu in parc,el cu "cauciucurile"(bicicleta) eu cu rolele..frumos tare.
zi buna.
ioanaiub spune:
buna dimineata,
a iesit soarele si la noi, poate se mai incalzeste putin ca de dimineata era doar 1 grad ![]()
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
mychydutza spune:
neatza......me un somn de nu vad bine monitorul
. azi era cat p'aci sa reusesc performanta sa adorm in metrou ![]()
vivela, o, da, pinguinul a fost melodia de top.toata lumea a vrut-o!
si da, darul musai cu strigare
.
acolo se intreaba inainte daca vor cadou sau bani.....sau cecuri de vacanta......
poate aveti chef de un dans asa dis de dimineatza: http://www.youtube.com/watch?v=IpSUY8f6AlA
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" 
Vivela spune:
v-am zis oare ca intr-o zi, mai demult, m-am dus sa-l iau pe david si dintr-o sala alaturata rasuna puternic cantecul pinguinului? dansau fetitele de grupa mijlocie mama-mama
.
initial am zis ca n-am nimerit bine, ca langa gradinita - un pic mai incolo e un local unde se mai organizeaza paranghelii, ma gandeam ca-s prea obosita si am gresit locul. din pacate nu gresisem
.
musso17 spune:
inca una si ma duc![]()
apropo de muzica,fii-miu asculta phoenix,in special "nunta" si "mica tiganiada",e fascinat de tipul cu vioara,nu stiu cum il cheama
.