Strumfi de iulie-august 2007 (202)
Raspunsuri - Pagina 17
musso17 spune:
neatza
dana,mihnea e bine,dupa nici 4 zile de gradi iar muci verzi,iar tratament,maine mergem la control si ma bate gandul sa-l tina toata luna decembrie acasa,probabil ca nu e refacut iar sistemul lui imunitar e slabit..saru'mana de intrebare.
oare ce-o face elisa???
vivela,te pup asa ca esti tare prezenta avand in vedere ca ai si doi puiuti..si noi ne-am saturat de "oooo tutels" o sa i-l iau si eu pe kemi asta,l-am vazut la chiosc insa am inceput sa-i iau colectia de craciun,abia astept "singur acasa" ca mi-e drag de el.
ioanaiub spune:
buna dimineata
vrea cineva ploaie?
... la noi ploua de doua zile, asteptam zapada, ca am vazut ca in germania a nins, asa ca in cateva zile cred ca vine si la noi, ca asa e curentul
parca era mai bine cand era soare
noi suntem bine, ceva mucisori zilele trecute, parca azi dimineata nu mai prea aveau ![]()
copiii asteapta mini-vacanta de 1 decembrie, ne-am luat 2 zile de concediu in 2 si 3 decembrie si mergem la Victoria
, cred ca acolo o sa vina si Mos Nicolae ![]()
Mara se joaca zilnic "de-a gradinita", face prezenta, ea e mama si eu sunt copilul si ma lasa la gradinita, ca ea trebuie sa mearga la servici, ca daca nu o pune absenta
, canta prin casa si recita poezii
... i-a scris scrisoare mosului, vrea sa primeasca 2 iepurasi (de plus)
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
CarlaV spune:
Anto, am gresit, se vede ca nu dormisem. In Sicilia am vazut doar partea de la nord la sud-est, nu sud-vest, cum scrisesem inainte.
Vivela, nu merge sa-i dau Sabinei jucarie sau carte/cd la gradinita, am incercat... Azi a fost si mai greu sa o las, nu a urlat, insa s-a tinut lipita de mine continuu, si colac peste pupaza, era educatoarea cea noua. Sa vad la pranz cum a facut.
Ieri au cantarit-o si masurat-o, are 14kg si 105cm.
Timi07 spune:
Am rasfoit un pic ultimele pagini si vad ca sunt in pas cu ultimele tendinte: cu cat mai putin somn cu atat mai bine. Mda ne dau caninii si nimeni nu prea doarme la noi....
Carla&Michy sa va fie de bine excursiile.
Vivela ea total David!!!!
Ce filmulete romanesti pt copii imi recomanzi? PAna acum al descarcat Fata babei si fata mosneagului, Punguta cu doi bani, Capra cu trei iezi si mai vreo doua si nu sunt prea multumita de animatie dar ma bucur ca mai aude Soph povesti in lb romana (de citit nu ma lasa sa-i citesc decat in engleza).
Si acum partea mai amuzanta a postarii:
Ieri dimineata facea sotul flotari sa se invioreze (cum am mai zis suntem la portie redusa de somn) si Saya statea langa el.Cum se ridica sotul cum zbaaang, ii tragea Saya o palma peste cap, nu i-a luat mult pana sa se invioreze; flotarile combinate cu palmele peste cap sunt foarte eficiente si unde mai pui ca a tras si-o portie zdravana de ras ![]()
Azi dimineata Sophie(zici ca-s de la buletinul hidrologic):
-Daddy you are Georgie! Georgie means piggy! (sa zica merci ca nu l-a facut porc batran).
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Timi07 spune:
Ah si azi iar fac galeti de cafa si ceai vrede, vrea cineva?
Vio ce mai faci? ce mai coci?
Anto 
Luna vad ca v-ati invartit de inca o zi libera la anu'...
la toata lumea
ioanaiub spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Timi07 Ah si azi iar fac galeti de cafa si ceai vrede, vrea cineva? Vio ce mai faci? ce mai coci? Anto ![]() si la toata lumea.Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009) |
multumim

eu am trecut la ceai de lamaie
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
Timi07 spune:
Ioana n-am lamaie dar aduc miere sa facem unul dulce acrisor ![]()
Azi e cam frig la lucru (de oboseala il simt simai rau) asa ca am inceput cu cafa, apoi ceai de menta, ceai de musetel imi fac iar un ceai dar verde de data asta si dupa pranz mai o cafa....
Mi-e seful plecat azi asa ca mai trag cu ochiul pe net...
ddanagh spune:
Timi mi-am inchipuit scena cu Saya si taticu si m-a bufnit rasul.
Sa se stie cine-i seful.
Vivela fiindca ai zis tu ca-i fain CD-ul cu Kemi i l-am luat si eu acum. Era singura colectie pe care am sarit-o (pana acum, bag seama) ca nu mai am loc prin casa. Pana anul trecut nu gaseai nimic pe la chioscuri si acum colectii peste colectii, nici nu mai sti pe care sa le colectioni. Nu am apucat sa-l pun ca a adormit pe Scoby DOO. Mie personal nu-mi place deloc desenul asta insa ea se uita ca de, doar se uita verisorul mai mare pe care il adora, si ce face el e bine
.
Musso asa a fost si Dariuca anul trecut, din boala in boala am dus-o toata iarna si primavara. Am stat acasa pentru refacere, toata luna lui decembrie si martie. Anul asta nu imi vine sa cred ca e deja de 5 saptamani la gradi fara antibiotic. Muci si tuse are insa nu a inaintat spre altele. Deci, fii barbata, asa-i primul an de colectivitate, va fi mult mai bine la anul.
Noua ne-a dat astazi poezia pentru mos. Sincer nu prea imi place, o fetita care il asteapta pe mos sa-i dea o papusa mare, sanatoasa ca papusei ei i s-au rupt picioarele
. Nu i se potriveste deloc Dariei, in primul rand ca ei nu-i prea plac papusile, nu prea se joaca cu ele, si doi, fiindca chiar mi se par nasoale rau papusile carora le cade capul, le ies mainile, picioarele
. Urata imagine.
Maine vreau sa o rog pe doamna sa i-o schimbe, sper sa fie intelegatoare si nu fixista.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
stefania_97 spune:
Fetelor la noi a nins azi noapte si e asa de frumos afara, totul alb si luminos.
Maine o duc pe Catarina la teatru. Abia astept :)
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
ddanagh spune:
la noi e iarasi soare ca primavara, zici ca vine Pastele, nu Craciunul. Daca nu ne-ar umple astia cutiile postale cu pliante pline de jucarii, pliante si globulete chinezesti pentru brad nu as avea niciun gand ca ar trebui sa cumparam brad cat de curand.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)