Strumfi de iulie-august 2007 (202)
Raspunsuri - Pagina 16
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefania_97 Eu una vreau cat mai multa cafea. M-a terminat André cu trezirile nocturne, s-a trezit din ora in ora nu vrea suzeta si mi-a terminat sanii.![]() O romanca in Danemarca Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10 |
bun venit in club
aseara imi venea sa plang ca nici macar un dus de 1 min. nu puteam sa fac. intr-un final a adormit, dar greu de tot, dupa 2 ore de tatileala.
i-am indesat si eu o suzeta pe gat, dar nu o vrea. ma tinea cu amandoua mainile de haine si ma tragea spre el si zicea "mo-mo, mo-mo"
si m-am pierdut...Traiesc in Orasul Alandala
stefania_97 spune:
Vivela eu m-am obisnuit sa fac baie cand e el treaz. Il pun in scaunel si il asez in fata usii la baie asa se uita la mine cat fac dus.
André doarme in camera lui si dormea bine cate 3-4 ore dar de cateva zile m-a rupt. Ca imi vine uneori sa ma urc pe pereti. 
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
CarlaV spune:
Vivela, Stefania, ma primiti si pe mine in club? N-am fost atat de rupta de oboseala nici cand am nascut. Daca ma plangeam ca Lary vrea sa doarma numai cu mine pe alaturi, nu stiam ca se poate mai rau, atunci o mufam, adormea, si daca o puneam langa mine dormea. De 3 nopti se trezeste, suge si apoi sta treaza 3-4 ore, doarme numai sugand si cand se desprinde se ridica in fund, in picioare, bantuie prin casa, si mai nou urla. Mi-a facut sanii varza, a adormit intr-un tarziu la 6 jumate si am mai dormit si eu o ora inainte sa o duc pe Saby la gradinita. Care, apropo, a uitat de minunea de ieri si a urlat cand am plecat, dar nu a putut veni dupa mine fiindca educatoarea s-a pus intre ea si usa. Estimez ca maine n-o sa-mi dea drumul de mana deloc si o sa faca scandal mare.
Deci... buna dimineata, natiune! ![]()
mychydutza spune:
hellou.....am trecut doar sa va salut ca am trebi de sfarsit de luna 

dana, as pleca si maine daca macar unul dintre noi ar avea ceva de care sa se agate . si dorul de soacra, ar fi ultimul lucru care m-ar deranja ![]()
![]()
ba din contra......sa n-o vad veci!![]()
vivela, stefania, fiti barbate!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" 
ddanagh spune:
Hai mai fetelor, sincer m-ati facut sa empatizez cu voi, mi-e mila sa va stiu asa.
Eu recunosc ca sunt o norocoasa, Eric doarme de la 23, 24 noaptea pana pe la 6-7 dimineata. Slava Domnului.
Cred ca soacra-mea e "de vina" pentru asta, asa ca sa fiu si eu un pic in clubul lui Michi.![]()
Desi sta la cateva blocuri distanta de noi, vine "sa ma ajute" o data la 3-4 saptamani cate o jumatate de ora cand ma pune sa-i deschid televizorul pe cate o anumita emisiune urmarita, sa nu piarda ceva.
Deci 0 ajutor din partea ei. Cand am venit acasa de la maternitate a venit si mi-a zis de vreo 3 ori ca s-a rugat sa fie cuminte, sa doarma bine. Abia m-am abtinut sa nu ii raspund ca asa crede ea ca-si curata constiinta ca nu ma ajuta, doar doar i-oi zice ca nu am nevoie de ajutor, ca Eric e fantastic, mananca singur, spala, calca, sterge geamuri, praful, nu face pe el, nu plange, nu vrea never in brate, nu, nu....
Anto multumesc, chiar ma simt f fericita si implinita. Eric a intregit in adevaratul sens al cuvantului familia noastra.
Stefania 
Afara tuna ca vara. Ciudata vreme.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
CarlaV spune:
Dana, asa tuna si aici.
Anto, in Sicilia am fost, dar am vazut numai partea de la nord la sud-vest, Messina, Taormina, Catania, riviera Ciclopilor, am urcat pe Etna. Este superba insula, noua italienii in majoritatea lor nu ne-au facut o impresie foarte buna, ci numai cativa. In mod cert, peste tot sunt oameni si oameni, am inteles ca partea de nord este mai 'civilizata' decat restul.
Vivela spune:
Carla, te primim in club, dar bine ar fi sa nu stai prea mult
.
nasol cand urla Saby la gradinita, cunosc senzatia prea bine...ai incercat sa-i dai o jucarie cu ea? sau o carte? eu ii zic lui david: "uite, ia cartea asta sa le-o arati si copiilor si poate va citeste doamna din ea..." . zilele trecute a fost cu Nemo si apoi cu Regele leu, o intampina pe doamna cu: "ia uite ce carte am eu, ne citesti din ea, da?"
si educatoarea era si ea multumita intr-un fel ca avea material didactic si era si copilul linistit. azi s-a dus cu DVD-ul Kemi curiosul, f educativ dvd...
Dana, si damian era la fel pana acum vreo 2 luni. dar acum, ca a mai crescut, probabil ca nici nu-i mai este suficient laptele supt la 3-4 ore si e nevoie de mai mult. si suspectez si ca tot incearca niste dintisori sa iasa, deci doarme mai prost acum, e mai agitat.
per ansamblu nu ma plang prea rau, ca n-am apucat sa ma dezobisnuiesc de la david. bine ca macar david doarme neintors, rar de tot mai are cate o noapte mai proasta cand viseaza urat sau e foarte obosit.
Luna ce o face?
Traiesc in Orasul Alandala
mychydutza spune:
dana, foarte cool soacra ta!

![]()
![]()
![]()
mi-a trimis sormea linkul cu poze de la "nunta"! daca vreti sa vizionati trimiteti-mi mailul pe PM, sa vi-l trimit ca nu vreau sa le pun aici.
si aici a tunat ca vara......s-a intors lumea cu susu'n jos frate!
v-am pupat ...fug acasa
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" 
ddanagh spune:
da chiar ca ati fost fara energie zilele astea, abia o juma de pagina pe ziua de azi.
Musso ma tot tin sa te intreb de cateva zile, cum mai e Mihnea, s-a refacut, ati reinceput gradinita?
Michi iti trimit si eu PM
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
Vivela spune:
neata
da' o cafea nu da nimeni? hai ca fac eu un vagon, sa ajunga la toata lumea...
eu sunt cu amandoi acasa, david s-a trezit pe la 6 jumate cam cu muci, zicea ca-l dor toate, cap, maini, picioare...i-am dat o doza de nurofen, vad ca s-a mai luminat la fata un pic. in mod normal n-ar fi fost interdictie pt gradi, ca n-are febra, dar am zis hai, fie, daca pot sa-l tin acasa, il tin, ca poate n-are chef de lume azi.
eu ieri am fost la dentist, azi ma dor toti dintii, mi-a racait tanti aia niste dinti din fata (pe care aparusera niste santuri, din cauza stresului cica). si ca sa fie tacamul complet, de dimineata mi-a altoit david un cap in gura de am zis ca raman cu dintii in mana... imi venea sa-l zbor pe geam, dar m-a lovit din greseala, asa ca nu se pune.
hai mai scrieti si voi ce faceti, chiar ca e cam liniste pe aici...
va mai scriu eu din vorbele noastre de duh:
- david il alinta pe damian: "mai galusca mica"
(nu e perla, dar asa imi place cum il iubeste ...)
- aseara pregateam masa, david: "mami, si lui damian ii e pofta!" apoi:"sa-si puna pofta-n cui!!" (nu stiu unde a auzit expresia, dar o exerseaza).
- "mami, cand luna e rotunda, se numeste....planeta!".
- "eu sunt istet ca si Kemi (curiosul), pentru ca si el e istet ca mine!"
si mai sunt si altele, dar mai las si pe altii
.
ps: eu zilele astea am tot descarcat cu torenti micile genii
, legendele olimpului, aventurile lui adibou (sunt f educative), cartea cartilor (nu mi-a scapat niciun episod cand dadeau aia la tvr, mi se par dragute si instructive), nemo si altele. asta intr-o cura de dezintoxicare de michey mouse, ca deja incep sa fac alergie la mickunelte.
Traiesc in Orasul Alandala