Strumfi de iulie-august 2007 (202)
Raspunsuri - Pagina 11
CarlaV spune:
Luna, buna treaba cu magazinul angajatilor
. Sigur va fi mai lejer dupa ce te obisnuiesti.
Mychy, mi-a picat fisa ca esti la Brux. Cum e ciocolata acolo, mai ieftina decat pe aici? Stiu ca e delicioasa si ai de ales intre sute de variante, dar cum sunt preturile? (in Sicilia am gasit un magazin al Lindt, erau sute de feluri de ciocolata, bomboane de ciocolata, umbrele, globuri, sticle etc. plus napolitane, crema la tub si la borcan, caramele... yummy, am stat vreo ora sa tot aleg).
Monica, pe Saby nu am dus-o inca la gradinita pentru ca s-a schimbat iar una dintre educatoare, si cea noua este dimineata saptamana aceasta. O voi duce de luni, cand va fi dimineata educatoarea pe care o stie si pe care o place, oricum stau cu inima cat un purice pentru ca a lipsit aproape o luna si deja imi spune ca nu vrea sa mearga.
Vivela, si mie mi se pare mult 200 ron pentru gradinita. Noua ni s-au cerut 250 ron pentru jucarii, mai am de dat 150 pana la 1 dec. Daca se adauga inca 200 pt sarbatori, inseamna ca o sa dau pe gradinita mai mult decat pe masa de Craciun. Bine ca ai scris, sa fiu pregatita, vorba Monicai.
Vivela spune:
aha, deci si voua vi se pare mult 100+100 lei, credeam ca am ramas eu in urma cu ceva, vorba Mioarei.
eu as fi preferat ceva mai subtire, daca mosul de la gradi vine cu un cadou de 100 de lei, ala de acasa ar trebui sa vina cu mai mult...si eu fabrica de tiparit bani n-am (inca)! plus ca nici nu mi se pare prea sanatos sa cheltui atat pe criza asta.
(apropo de mosi, ii zic lui david ca daca e foarte cuminte o sa vina mos nicolae. si eu uitasem ca el nu prea e familiarizat cu notiunea, stie un singur mos - ala craciun. si daca tot m-a luat gura pe dinainte, ii zic si de mos nicolae, deci sunt 2 mosi. si el: "ba nuuuu, sunt 3 mosi! uite (si incepe sa numere pe degete): 1-2-3-4! 4 mosi!!!"
).
Traiesc in Orasul Alandala
ioanaiub spune:
noi inca n-am strans bani pentru sarbatori ... anul trecut, daca tin bine minte, am dat 10 lei si la serbare a venit mosul cu o punga cu ceva dulciuri ... pentru educatoare am strans tot asa, vreo 10 lei si le-am luat cate un set de bijuterii de argint, tot simbolic, pentru ca nu toata lumea are posibilitati
... in plus, copiii mai primesc cadouri de la unii sponsori, la care merg la colindat ![]()
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
karligutza spune:
Buna fetele...
am intrat sa ma mir si eu
de suma imensa
de dat la gradi ca pentru "mos craciun" fie ca vine mosu' la copii sau la personalul didactic (sau putin mai ne-didactic!) avand in vedere ce tratamente aveau de gand sa-i aplice chiar lui David pentru plans parca mai demult... Vivela... poate e un zero in plus! si mie mi se pare exagerat... la noi inca nu s-au vehiculat sume pentru darurile de Craciun, dar sigur nu scapam nici noi de cotizat, eu astept propunerile! eu vreau cu variante a). b). si c).
La voi gata? e batut in cuie? mai atentionati pe ici pe colo ca la alte gradinite sunt alte practici/alte sume! daca o' merge... 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
are mama o fetita... are si un blog! 

_
ALAPTATUL HELPLINE
_
Vivela spune:
la noi s-a zis de la bun inceput ca toti copiii vor primi acelasi cadou, desi ar fi fost frumos sa fie diferit, ca na, fiecare isi doreste altceva. dar este foarte trist ce ne povestea educatoarea ca a patit cu unele grupe mai demult, cand copiii vedeau ca ceilalti aveau pachete mai mari ca ei, poate si jucarii mai frumoase...si concluzionau ca mosul nu-i iubeste pe toti la fel si se lasa cu drame sufletesti la serbare
.
chiar sunt curioasa cum se poarta prin alte parti, ca cica si anu' trecut tot atat s-a cotizat.
Traiesc in Orasul Alandala
monicabo spune:
Parerea mea proprie si personala este ca la serbarile de Craciun de la gradinita sa nu se puna accent pe cadouri, ci sa fie ceva simbolic, bomboane, portocale, o carticica etc,; sa se puna accent pe serbarea in sine, atmosfera, poezii, cantecele spuse de copii... Si sa fie acelasi cadou pt toti copiii, pt a nu exista diferente intre unii copii. Oricum cadoul principal, vine sub bradul de acasa...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
ioanaiub spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicabo Parerea mea proprie si personala este ca la serbarile de Craciun de la gradinita sa nu se puna accent pe cadouri, ci sa fie ceva simbolic, bomboane, portocale, o carticica etc,; sa se puna accent pe serbarea in sine, atmosfera, poezii, cantecele spuse de copii... Si sa fie acelasi cadou pt toti copiii, pt a nu exista diferente intre unii copii. Oricum cadoul principal, vine sub bradul de acasa... |
exact asa se procedeaza la gradinita noastra
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
mychydutza spune:
Intra seful pompierilor in vestiar , cu mainile in buzunare si fara griji, el spune incet, soptit:
- Baieti , pregatiti-va incetisor , fara sa va grabiti , arde cladirea Guvernului...
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" 
monicabo spune:
cu Boc inauntru sau nu?
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
mychydutza spune:
boc inside, of course!![]()
![]()