Strumfi de iulie-august 2007 (202)
Raspunsuri - Pagina 10
monicabo spune:
Neata!
Dana, si fetele mele tot cu degetelul in gura au fost, biberon, suzete, nu au vrut... Asteptam poze cu copiii.
Vivela, si mie mi se pare mare suma de 100 ron..stai sa vad cat ne-aor cere si noua, macar bine ca am aflat de suma asta, ca sanu lesin pe acolo...
. Si noi ne jucam de-a cumparaturile...are un portofel de-al meu pe care nu l-am mai folosit si l-a preluat ea, iar banii sunt bonuri de casa, pe post de bancnote![]()
Nma, merci de urari, la noul job e ok, si fiind in familie nu am stresul "aoleu, trebuie sa ma invoiesc (daca se intampla ceva)". Altminteri lucrez de acasa, mai stau si parintii mei cu Ana Maria, ne tot rotim in functie de necesitati... De la anul va fi mult mai usor, cand vor fi amandoua la gradi. Zilele trecute mi-am facut formele de lichidare la vechiul loc, mi-au liat cartea de munca, pe undeva mi-a parut rau ca plec, ma refer la colegi, ca toti au fost ok, dar era situatia de asa natura...oricum, stiu ca am plecat la mai bine (si pt mine si pt copii)
Carla, bine ati revenit pe meleagurile natale! Ma bucur ca v-ati simtit bine! S-a reacomodat Saby la gradinita?
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
stefania_97 spune:
Neata fetele
Dana eu la Catarina am incercat 8 suzete diferite inainte sa accepte ea una. Andre insa nu are atat de mare nevoie sa suga. El mananaca, cand se satura gata nu mai vrea sa stie de san si nii nu plange des.
Accepta suzeta doar cand doarme in carucior in rest nu am nevoie de suzi. Depinde de copil 
Vivela de unde ai facut rost de carte? Foarte destept David. Poate fi nabadaios dar ca e un dulce si un destept nu poate nega nimeni 
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefania_97 Neata fetele ![]() Dana eu la Catarina am incercat 8 suzete diferite inainte sa accepte ea una. Andre insa nu are atat de mare nevoie sa suga. El mananaca, cand se satura gata nu mai vrea sa stie de san si nii nu plange des. Accepta suzeta doar cand doarme in carucior in rest nu am nevoie de suzi. Depinde de copil ![]() Vivela de unde ai facut rost de carte? Foarte destept David. Poate fi nabadaios dar ca e un dulce si un destept nu poate nega nimeni ![]() O romanca in Danemarca Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10 |
am luat-o de pe scribd. am cautat-o mult, nu stiu de ce nu-mi apare la cautarea obisnuita. daca imi dai o adresa de e-mail pe PM, ti-o trimit cu placere
.Traiesc in Orasul Alandala
Vivela spune:
asa, mi-am comandat si etichete pt hainele lui david, ca mereu se cam incurca pe acolo, o sa le aplic pe fata hainelor, ca se pot si dezlipi (am optat pt nume si nr de tel, in caz de urgenta), sper sa fie suficient de vizibile si macar atunci cand dau de haine ale lui david, sa le arunce in dulapul lui.
si am mai comandat niste etichete autoadezive - aia se lauda ca rezista lipite pe orice (mai putin haine) si in masina de spalat vase, si la aburire, si la umezeala, si la sterilizare...
Traiesc in Orasul Alandala
xerxe2005 spune:
Gabi, vreau si eu cartea, te rog,
xerxe2005@yahoo.co.uk
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 15+
stefania_97 spune:
Vivela ti-am trimis PM
Si eu am etichete pt hainele Catarinei. Sunt bune si in cazul in care se pierde. Tot asa numele ei si numarul meu de telefon.![]()
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
lulu77 spune:
si eu vreau cartea, pleaseeeee alinamp77@yahoo.com
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar
Vivela spune:
pana la urma am pus 2 carticele aici (cea de ginott si una despre dezvoltarea inteligentei emotionale, am eu un fix cu asta. nu stiu daca e ok, abia acum am dat de ea):
http://dl.transfer.ro/transfer_ro-18nov-da8b7c8143.zip
Traiesc in Orasul Alandala
ioanaiub spune:
buna dimineata,
Vivela, am comandat si eu etichete, multumesc de pont
(l-am pus la favorite atunci cand ai spus de site-ul respectiv) le-am lipit pe pijamalele pentru gradinita ... inca nu le-am spalat, sa vad daca rezista ... eu am luat doar cu numele
ieri a avut David spectacol cu gradinita, in cadrul "zilelor tineretului" orasului nostru
, am dus-o si pe Mara, n-a prea avut rabdare, adevarul ca sonorizarea era proasta si in sala era un vacarm de nu se auzea ce cantau micutii pe scena
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
Luna1 spune:
salutare. Eu muncesc in draci. Sunt super stresata dar asta e. Partea cea mai pozitiva e magazinul angajatilor unde aduc de toate, chestii care de ex e cutia afectata si nu se mai vinde in magazine, ieri i-am luat adelicioasei cadou de craciun un isel din ala de scris pe el care in magazin e 50 lire la doar 8 lire ca era cutia stricata intr-un colt. Va pup