Cat ati slabit cu disociat pe zile?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

salutare

sa vedeti faza: cum incepe omul sa aiba intentie buna sa se apuce de miscare organizata, de alimentatie mai controlata, cum se iveste si problema de sanatate concretizata in dureri de cap, de burta, de spate, de toate cele, greturi, indispozitii, slabiciuni si DE FIECARE DATA E LA FEL cand incerc sa fac ceva exclusi pt mine!!! ma intreb de ce? nu incerc sa ma eschivez, sa ma ascund dupa deget, sa-mi gasesc scuze, NU, pur si simplu ma defectez cand imi acord importanta in sensul ca ma apuc de jogging, de mers 30 de minute mars fortat, de bicicleta, de meniu ingrijit si pregatit, cu ore, cu tot tacamul...e incredibil, trist, dar adevarat, parca ma tradeaza corpul. Anul trecut ma apucasem tot asa si in 6 zile aveam nevoie de o interventie chirurgicala brusca, pe care nici prin cap nu-mi dadea ca o s-o am si apoi recuperarea, etc etc....Deja ma tem sa ma mai ocup de mine privind felul cum arat si ce mananc. Am si eu 6 kg pe plus (am 1.60 m), de care nu mai scap de 6 ani de cand am nascut si de absolut fiecare data, pe cuvant, mi s-a intamplat ceva cand m-am apucat de un program, si nu vb aici de sport extenuant sau de diete draconice. Nu am facut niciodata nimic iesit din comun, mersul pe bicicleta sau mersul vioi pe strada nu omoara pe nimeni 30 de minute pe zi, nu mi-am pierdut suflul, nu am umblat ametita de foame pe strada, nici in casa si TOTUSI, de ce D-zeu atunci se intampla mereu ceva ce ma deturneaza de la treaba inceputa?

devine chiar frustrant...mai este cineva careia sa i se intample asa ceva? parca as avea alergie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

salutare
ce fac fetele ?
cum merge treaba cu slabitul?
mey eu inca ma tin de dieta,am ajuns la 61kg de la 66 ,deci e de bine,si asta in 12 zile,deci tot inainte cu incredere ca o sa ajung si eu la vreo 53-55kg,cand o sa vad cantarul sub 60 cred ca mai tare trag ca sa ajung la o greutate mai normala;la inceput parca ma cam durea capul,parca as fi mancat si bou ,mi-era pofta de orice,acum deja a devenit ceva normal,nici nu ma mai gandesc la altceva decat ca vreau sa slabesc ,asa ca pana la revelion sper sa le dau jos,mai este destul timp pana atunci,stiu ca de acum o sa dau mai incet dar nu conteaza;
in rest miscare fac la servici ca stau numai in picioare 8 ore si iau magazinul la pas in lung si lat,plus vreo 30-50 de abdomene seara sau ziua depinde;

Dorsilia imi pare rau ptr tine sa aud asa ceva,chiar nu stiu ce sa zic,desi eu am o lozinca,cum ca toate se intampla in viata cu un rost,nu la intamplare,e parerea mea,dar eu zic ca totusi trebuie sa te tii tare,sa nu te lasi;
multa sanatate si poate ai sansa sa termini ce ti-ai propus

POZE

cu fluturasul Andrei (23.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu am avut un we care nu m-a ajutat chiar deloc la slabit, apoi am fost plecata din oras. De maine sunt iar la fructe.

de gemenute Laura Ioana si Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
va admir ambitia pe care o aveti de a slabi,lucru ce imi lipseste mie
si eu cochetez cu idea de a incerca macar 2 saptamani aceasta dieta, poate scap de 4-5 kile
va urmaresc din umbra, dar mai trec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Si eu sunt interesata de dieta asta, nu pentru mine personal pt. soata mea.
As aprecia daca aveti la indemana o lista pe zile si idei de menu, sau imi puteti indica un website, voi de unde va inspirati cand va alegeti ce sa mancati.

Success la slabit dragi doamne.

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Vin si eu cu vesnicele mele 5 kg pe care vreau sa le dau jos. Am sa incep cu trei zile de fructe si legume. Apoi lactate si carne. Sper sa functioneze cat de cat ca vin acusi sarbatorile si stiu ce ma asteapta ... Ar fi bine daca ar scrie fiecare ce mananca, sa ne inspiram una de la alta. Eu mi-am pus niste cartofi la copt pentru maine. Stiu ca nu sunt chiar indicati dar altceva nu am avut inspiratie... Sa vad maine.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Primiti si o balen(rin)a in clubul vostru?

Deci asa ... maine zi de legume si fructe, nu stiu daca o sa rezist 3 zile, insa la 1 ma bag. Mi-am facut o ciorba de legume si mai vreau sa fac ceva dovlecei umpluti cu legume.
Tinta ar fi 5 kg pana la Craciun dupa care inca 5 kg sa ajung la 65.

Pup fetele si spor la slabit

Mergi la inceput

Pentru mine e prima zi. Am mancat dimineata doi kiwi si am baut cafea. Deocamdata mi-e bine, daca pot zice asa, sunt cam indispusa . Mie privatiunile alimentare imi provoaca sentimente de frustrare, nu stiu dom'le care-i faza cu mancarea asta, de ce ne e asa greu sa ne abtinem... Sper sa reusesc si eu sa dau ceva jos. Am la mine, la serviciu, cartofi copti si mere. Habar n-am ce sa mananc acasa. Probabil ceva legume fierte. Am voie oare sa pun deasupra sos de soia/ Ca parca asa goale nu le-as putea manca.

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Neata!
Cristina nu trebuie sa mananci fad, cu mari privatiuni si 'setata' ca tre sa faci foamea. Poti manca o salata de ex. (varza, rosii, castraveti, ardei, orice iti place, amesteacat acolo sau o salata de cruditati din tzelina, morcov, mar) sau fasole pastai, salta de vinete (dar fara maioneza sau cu maioneza vegetala din borcan), fructe de oricare ai pofta (am luat ieri din piata niste pere super-delicioase, sunt clementine, mandarine dulci, mere de care vrei, ananas, pomelo .. o nebunie! ). Sau poti sa gatesti de ex. supa/tocanitza de varza ( pui varza, ceapa, morcov, ardei, lasi sa fiarba bine, mai arunci o mana de marar daca iti place la final, piper si cimbru si pofta mare!). Sau vinete, ciuperci, dovlecei rondele coapte pe gratar, asezonate cu sare si piper. Sau faci frigarui doar din legume (ceapa, ardei, ciuperci, rosii) sau frigarui doar cu fructe (cu asta tentezi si copilul sa manace ffructe cot la cot cu tine).

Cantarul meu azi dimineata arata sub 60kg. Mare minune, ca in we am calcat-o stramb tare (vin fiert, pizza facuta de mine, 2 clatite ... orice numai mancare de dieta nu). De azi am 3 zile de proteine animale. Azi fac peshte, maine ceva carnitza de pui, poimaine eu visez la un gratar pe zapada (daca o sa mai fie zapada)

O zi buna si spor la slabit!

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Laura, multumesc de sugesti... Am sa tin cont. Mi-a mai si trecut indispozitia la gandul ca am sa slabesc. In zilele de legume avem voie linte? Stiu ca fasolea, de exemplu, nu e recomandata, ca si mazarea.

BazarGeneral

Mergi la inceput