Cat ati slabit cu disociat pe zile?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Laura, e f. posibil sa ai si tu 1 kg in minus pt ca suntem deja 2 la aceasta dieta cu asa rezultat. Poate asa e cu aceasta dieta. Oricum continuam cat putem.

dulcetica,Laura, cum stati voi cu kg?,adica aveti multe de dat jos? sau pana in 5 kg? Vreau sa stiu daca si la persoanele mai putin grasute sunt rezultate ca si la cele mai rotunjioare.
Cine mai tine dieta? ce rezultate ati avut pana acum?

de gemenute Laura Ioana si Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu am 1.60 m si luni dimineata cantarul meu a aratat 63 kg. Vreau sa ajung la 58 kg in prima faza, dar mi-as dori 55-56 kg (nu am mai avut 55 kg de aproape 10 ani, in general osciland de la 57 la 60 kg).

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

mey eu am plecat de la 66 kg,am 1,58cm,ceea ce era destul de mult,dar am reusit sa dau jos 4 kg pana acum,pana azi adica,mai precis de joi pana azi;si sincer nu vreau sa ma opresc pana nu ajung la vreo 55-56 macar,nu mai zic mai putin;
am avantajul ca slabesc repede dar pe urma trebuie sa ma mentin ca altfel pun la loc imediat daca nu sunt atenta si mananc haotic asa;
dar sper cu multa munca si cu rabdare ca o sa ajung si acolo,deci mai am de dat inca 6-7kg jos,ceea ce e destul;azi am avut zi de lactate,branzeturi,maine la fel;

bafta tuturor si spor la dat jos kg

POZE

cu fluturasul Andrei (23.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

andru_mami, eu cu dieta aceasta am reusit sa slabesc de la inceputul anului aproape 15 kg. Dar iti dai seama ca nu am tinut permanent dieta. Cum aveam o zi in care puteam sa tin dieta, zi fara evenimente care clar nu se potrivesc in cura de slabire, si mai ales cand aveam si chef, ma trezeam dimineata si ma gandeam ce-as manca azi....daca aveam chef de lactate asa mergeam toata ziua, sau fructe sau carnuri.... Eu cred ca vei reusi sa dai jos toate kg de care vrei sa te lipsesti. Poate daca ti-ai si propune ca pana la Craciun sa mai dai 5 kg si sa-ti urmaresti targetul ar fi mai usor. Mult succes!!!!
Laura, eu am 1,63 m iar acum am ajuns la 56,5 kg. Pana de Craciun mi-am propus sa ajung la 55. Apoi vreau mentinere si la primavara m-as risca la 53 kg. E una, daca nu singura dieta cu care ma descurc f. bine si care mi se potriveste.

Azi zi de lactate.

de gemenute Laura Ioana si Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Fetele salut,
Azi am bagat restaurant,dar diseara nimic si miine si poimiine nu calc pe aratura.Va pup si va doresc sfirsit de saptamina placut.
Am 1.58 si 59.5kg,de unde deduc ccc ca nu-s grasa ci doar prea mica de statura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

buna fetelor!
incepusem si eu dieta disociata dupa ce mi-am dat seama ca ultimele 4 kg ramase de la sarcina nu le puteam da jos de la sine. de la 54 kg pana la greutatea mea initiala dinaintea sarcinii adik 50, am avut nevoie de o saptamana si 3 zile de dieta. acum, ma declar multumita am 49 si fara eforturi mari. mananc ce imi place, ce vreau oricat si oricand si nu ma afecteaza in nici un fel. ma ajuta si metabolismul. pup

Mergi la inceput

Oi fi eu defecta!? Cum reusitit, mai sa dati 4-5 kg in 1-2 saptamani, apoi mancati de toate si nu puneti nimic la loc!?

Eu am slabit la inceputul anului vreo 5 kg cam in 2 luni. Si am facut si miscare in perioada aia, nu numai dieta. Cum nu am mai controlat ce bagam in gura, cum am inceput sa pun la loc.

Azi am mancat crema de branza, un iaurtel si o bucatica de telemea.
Nu mi-e foame acum, dar nici nu ma simt prea grozav ... sper sa ma tina vointza in continuare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

si eu azi am mancat tot lactate,si maine am la fel;dimineata cantarul arata 61.5kg,deci s-a mai dus o jumatate de kg;
chiar sunt hotarata ca pana la craciun sa ajung la o greutate cat de cat normala,adica eu as vrea asa un 54-55kg,daca se poate pana la 50 ar fi perfect;
Monilandpai da ai tinut nu gluma si ai si dat jos pe masura la cat ai tinut
merci ptr incurajare,si eu imi doresc tare mult sa ajung la o greutate mai mica si de aceea chiar imi voi da toata silinta;la inceput mi-a fost cam greu ca ma gandeam intr-una la mancare si imi veneau fel de fel de pofte.dar acum deja m-am obisnuit si chiar mi-e bine,adica nu tin fortat,tin ca pot si vreau;

Laura sa sti ca si eu pun la loc daca nu sunt atenta la ce si mai ales cat bag in mine,deci nu esti singura;cum am mai zis ,eu slabesc ff repede dar daca nu tin ritmul le pun imediat;

asa ca succes tuturor ca toate avem nevoie d incurajare si suport si dati-i bice la slabit,se apropie sarbatorile si trebuie sa ne gandim la tinuta ptr revelion,asa ca avem un motiv destul de bun

POZE

cu fluturasul Andrei (23.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

e buna dieta diso. dar in cazul meu nu a avut asa efecte spectaculoase in timp rapid. am tinut 2 luni si am slabit de la 62 la 58,5kg. am 1,70m si mi-as dori sa ajung la 53-55kg cat aveam acum 7 ani. probabil ca dupa ce trec sarbatorile ma voi reapuca serios. acum o las mai moale ca mi s-a dus tot elanul. prefer sa tin post cat pot luna asta si revin cu forte dupa revelion

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Mirela, cand nu ai o greutate mare peste ce e 'normal' la corpul tau, sa ai de unde da jos, rezultatele nu sunt spectaculoase. Dupa un anumit prag de greutate trebuie mai mult decat dieta, adica musai sport.
Cantarul meu zice ca am scazut 2 kg in 8 zile. Dar eu nu ma entuziasmez deloc, pt ca stiu ca nu am dat jos decat excesul ultimei perioade, cand ajung la 60kg incepe sa fie tot mai lent slabitul si tot mai mare chinuiala pt fiecare suta de grame in jos.

Mergi la inceput