Cat ati slabit cu disociat pe zile?
Raspunsuri - Pagina 5
Lorym spune:
Laura la lactate eu am tot timpul paharul de lapte pe langa mine si casoleta cu branza in frigider.Mai beau de la zuzu iaurt dietetic - are gust bun.
dulcetica spune:
M-am apucat si eu de ieri.Am mincat fructe ,2 salate si am inclus la fructe si niste fistic si migdale.As vrea sa tin si post in acelasi timp,insa se pare ca de slabit slabesc mai usor cu carne decit carbohidrati.
In zilele de lactate mincati cascaval ,mozarella si alte ghidusii supercalorice? Ca nu-s lamurita!
Ieri banui ca am dat jos 0.5 kg.Am cintarul cu afisaj la o,5 kg ,de aceea nu e foarte clar efectul.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorym Laura la lactate eu am tot timpul paharul de lapte pe langa mine si casoleta cu branza in frigider.Mai beau de la zuzu iaurt dietetic - are gust bun. |
Eu nu pot sa beau lapte gol asa, mi-e greata. Nu pot bea lapte decat cu cereale sau f. rar cu muuulta cacao si un strop de miere.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Lorym spune:
In regim asa scrie ca poti orice fel de lactate: eu cand vreau sa mai diversific lactatele mai mananc branza burduf.Totul e sa fie din categoria lactatelor.
Dulcetica fistic, migdale , fructe uscate de genul cu-male , smochine nu sunt indicate in regimSper sa nu te superi.
andru_mami spune:
azi tot zi de legume-fructe am avut;
asa ca azi am servit 3 mere,1 mandarina,1 kiwi,2 rosii si un pic de castravete,si putin spanac inabusit,plus cei 2 litri de apa,iar acum urmeaza si putina gimnastica,nuu?
maine e ultima zi de fructe-legume,abia astept sa inceapa zilele de protine,sunt mai usoare de tinut ,zic eu,cel putin ptr mine,si astept sa vedem cum mai arata cantarul;
succes tuturor si bafta in continuare la dat jos kg.
POZE
cu fluturasul Andrei (23.08.2007)
raly spune:
Lory, tu cum ai tinut i perioada cat ai slabit 14 kg? Ce variata de zile, eu nu cred ca pot tine 3 zile la rand de carne, de fapt ma gandeam la 1 zi carne, 2 zile fructe legume si 2 zile lactate. Crezi ca merge asa?
Stai pe aproape daca poti si mai consiliaza-ne si pe noi pana intram in rutina.
Multumim.
dulcetica spune:
Luni si marti am dat jos 1 kg.Posibil sa fie si norocul incepatorului,dar m-am culcat cu matele golute.
Azi ca o neserioasa ce sint am ciugulit putin din toate ,dar vreau sa ma culc tot cu digestia facuta si obosita de atitea exercitii.
Azi noapte n-am mai dormit de la ora 3 ,probabil si ca e Rares bolnav si ca m-a molipsit cineva care a avut insomnii cind a inceput disociatul.Puterea exemplului!
Moniland spune:
Am dat si eu 1 kg jos in 3 zile. Sunt f. multumita.
Azi am zi de carne.
de gemenute Laura Ioana si Irina Maria
Laura25 spune:
Pt ca in a doua zi de carne simteam ca cedez (ma luase cu ameteli si greata) si am mancat seara o bucatica de pomelo de la copii, ca sa nu 'o comit' de tot, am decis in a 3-a zi sa trec pe legume si fructe. Incerc deci sa tin 2+2+2. Sunt in a doua zi de leguminoase si e super. Cantarul dimineata imi arata cu peste 1 kg mai putin decat luni dimineata, dar nu ma entuziasmez asa tare, ca e un cantar cam rablagit. Astept cu interes "cantarul oficial" de luni dimineata.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me