Cat ati slabit cu disociat pe zile?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emma2006 spune:

Moniland, merge neasteptat de bine. In primele 4 zile am slabit in medie 400 g pe zi. Si eu tot zilnic ma cintaresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Succes mai departe emma. Eu azi fac zi de fructe :mere si clementine.

Laura, slabire usoara si rapida si cu kg date definitiv!!!!

de gemenute Laura Ioana si Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Dorsilla ma simteam rau probabil ca organismul se adapta noului stil de viata.Eram putin ametita, nervoasa.
Stiu cum e pt. ca eu iau fata de la gradi la 18.30 impreuna cu sotul(lucram in acelasi loc), ajung acasa, ma apuc repede sa le fac cina la amandoi, in acelasi timp dau drumul la o masina de rufe, pregatesc haine pt. toti 3 pt. a doua zi ; la 21 sotul culca fetita - adica ii face baie, ii citeste 2 povesti si apoi el isi continua treaba langa patutul ei la laptop pana adoarme. Iin timpul asta eu insir rufele, strang rufe , incep sa pregatesc pranzul pt. a doua zi pt. noi pe care-l servim la bucataria din birou, mai spal niste vase si pic la 11 franta si o iau de la capat a doua zi dim la 7 .
Tot eu sunt responsabila cu aprovizionarea in casa : plec o data pe sapt. de pe la 16 de la servici , ma duc in carrefour iar pe traseu cand vin acasa ei 2 ma iau si pe mine cu cumparaturile.
In concluzie un stil nebun de viata.
Pe mine ma ajuta mult mersul la servici - probabil daca as sta acasa as fi tentata de una alta.Asa le-am spus tuturor colegilor ca sunt la dieta de au invatat si ei saracii pe ce zile sunt.
Si regimul asta ar tb sa fie un fel de schimbare a stilului de viata si de respectare a propriei persoane, a efortului depus in timpul regimului.Tb. sa profitam acum cat mai suntem tinere de o fustita, de un pantof intr-un picior suplu, de o rochita sexi.

Mergi la inceput

Azi zi de legume fructe.Mi-am spalat un castron de mere sa le am pe birou, iar la pranz mi-am facut salata de fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

ma bag si eu aici
azi a fost zi de legume-fructe;adica am mancat 2 mandarine,2 mere,1 kiwi,2 rosii si 1 castravete plus 2 litri apa plata cu lamaie si seara vreau nu vreau,fac 2 serii a cate 20 de abdomene;
asa ca sper sa dau rezultate bune si cat mai repede;
bafta tuturor si sa auzim de cat mai multe kg pierdute

POZE

cu fluturasul Andrei (23.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

apropo,eu in primele 3 zile am eliminat ff multa apa din organism,eram abonata de 10-12 ori pe zi la toaleta,semn ca de joi si pana azi am slabit 3 kg,joi aveam 66 si azi dimineta 63,pe acelasi cantar care merge ceas;treaba e ca pe parcurs ce ma obisnuiesc cu regimul,adica organismul se obisnuieste,nu mai pierd atat de repede kg ca la inceput,dar scad in greutate destul de repede;

POZE

cu fluturasul Andrei (23.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dupa ziua de ieri cu fructe am cu 400 gr mai putin.
Azi voi manca legume. Inca nu stiu sub ce forma, o sa vad pe parcursul zilei.
Succes doamnelor!!!

de gemenute Laura Ioana si Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Astept deja cu sufletul al gura zilele de legume si fructe. Dupa numai o zi mi s-a acrit de carne goala. Blex! Cred ca zilele de carne sunt cele mai nasoale. Legumele le poti combina, ai de unde alege, la fructe nu mai zic ... dar cu carnea e jale. Nu stiu ce o sa fac in zilele de lactate, o sa bag telemea si iaurt toata ziua.

Intrebare: in zilele de carne, pot sa mananc ou?

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma2006 spune:

Am avut ieri zi de legume: sfecla, morcov, rosie, castravete, legume mexicane. Pentru data viitoare ma gindesc la niste dovlecei la gratar cu usturoi si ciuperci la gratar. De ieri pina azi am dat jos 900 g.
Astazi sunt la lactate.
Multumim la fel Moniland!

Mergi la inceput

Oul nu prea intra in regim. La carne eu imi fac : pui la punga magica, fierb ficatei sau inimi si pipote, crenvurst, muschiulet.

Mergi la inceput