Cat ati slabit cu disociat pe zile?
Raspunsuri - Pagina 3
ralucutza77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorym Regim disociat : - 3 zile carne - 3 zile legume si fruncte - 3 zile lactateCarne ¬- se poate manca : carne de pui la cuptor (cu punga magică de la knorr), carne fiartă, carne la grătar,peste la cuptor, peste la grătar, cabanos, salam, suncă presată, crenvursti , pate. De evitat : carnea de porc, carnea prăjită în ulei.Legume si fructe – se poate manca : 1. legume : salată de rosii si castraveti,salata verde, spanac, ardei, conopidă, varză; ciuperci la cuptor; murături. De evitat – cartofi, morcovi, mazărea, fasolea 2. fructe : grapefruit, kiwi, portocale, mere, pepene(rosu si galben). De evitat – banane, struguri, prune. Lactate : branză de vaci, lapte, cascaval, branză topită, pastă de branză, iaurt(fără iaurt de fructe), branză de burduf, branză cu smantană. Recomandări : alimentatie fără ulei, evitare sucuri acidulate (cel mult o cola light pe săptamană), cat mai multă apă(minerală sau plată). Se poate manca oricat şi la orice oră. Se respectă întocmai ordinea de mai sus (3 zile carne – 3 zile legume si fructe – 3 zile lactate).Se poate tine si cate două zile sau cate o zi (adica 2 zile carne – 2 zile legume şi fructe – 2 zile lactate respectiv 1 zi carne – 1 zi legume si fructe – 1 zi lactate). Regimul din 3 in 3 zile da rezultate cel mai repede. |
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#
Lorym spune:
Raluca da . E posibil ca organismul tau sa nu fi reactionat.Sau sa fi reactionat mai tarziu.Eu dupa 10 zile am dat 2,5 kg.Acum nu zic ca la toti tb sa fie asa.Asa a a avut efect la mine.
Rianna fara paine.Dar oricum faina nu intra in nici o categorie.Doar lactate in orice cantitate.
Dorsilia spune:
Lory, felicitari pt realizare, nu erai oricum prea grasa, daca am retinut eu bine, aveai 68 de kg? la ce varsta? ca inteleg ca ai si un copil...
si inca ceva:
1.- pe ce perioade poti tine aceasta dieta disociata fara sa-ti risti sanatatea?
2. - ai avut perioade de slabiciune pe parcurs? ti-ai facut ceva analize sa vezi dc ai carente ? desi nu vad de unde carente daca se mananca lapte, carne, fructe si legume.
3. -Cerealele sunt permise in vreuna din zile?
merci
Lorym spune:
Dorsilla prima sapt mi-a fost rau si foarte greu - ajungeam la 7 seara acasa si ma culcam.Ma ajuta sotul cu fetita mea .Cerealele nu sunt permise deloc .Am respectat exact ce scrie in lista. Dupa prima sapt totul a mers ok.
La 1.55- 68 de kg sunt f multe.Oricum eram un butoi ambulant.Am implint 30 ani acum 2 luni.
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RHYANNA nu cred ca pot considera zi de legume ca are siu maioneza |
Poti face maioneza dintr-un avocado (eventual batut bine cu o lingura de ulei, mustar, lamaie)
Lillo spune:
Cu disociatul 3 zile proteine animale si 3 vegetale am slabit 5kg in mai putin de o luna. Nu il mai tin de 2 luni si nu am pus nici un gram. Mananc normal dar fara paine si dulciuri.
andru_mami spune:
seara buna fetelor!
am vazut subiectul vostru si m-am gandit sa intru si eu la voi,ca ci si eu sunt mare amatoare de slabit,nu de alta dar ce vad in oglinda nu prea mai imi place;
am 1.58 si 64 kg,mult ce-i drept ptr inaltimea mea;
am tinut in primavara dieta scarsdale si am slabit in 2 luni 9 kg,m-am mentinut o buna perioada de timp,pana cand m-am intors la servici si aici m-am cam dat peste cap,asa ca acum sunt hotarata sa tin dieta disociata,mi se pare mai usoara,si pana nu ajung la 53-55 nu ma las;eu am mai tinu o data disociata si in 9 zile am slabit 4kg,sa vedem acum;
am mare noroc ca slabesc fff repede dar tot atat de repede pun si la loc daca nu am grija ce si cat mananc;
deci de ieri gata cu dulciurile ca astea ma omorau cel mai tare,gata cu painea si tot ce tine de fainoase,sucuri nu beau de fel,cafea nu beau deloc,apa beau 2l de apa plata cu lamaie si sa vedem ce reusesc pana de sarbatori,si bineinteles fara mancare dupa ora 18;
am intrat aici la voi ca asa ma mai incurajez si mai aflu cate ceva nou,poate;
o seara buna tuturor
si bafta tuturor celor care au intrat la dieta,sa vedem ce reusim
POZE
cu fluturasul Andrei (23.08.2007)
Dorsilia spune:
Lory, in prima saptamana te simteai mai rau pana sa te acomodezi sau de ce? erai ametita sau in ce mod iti era rau. Intreb pt ca eu trebuie sa fiu apta sa "tin casa" cu tot ce inseamna asta: menaj, gatit, cumparaturi si ingrijit doi copilasi mici. Si-s singura acasa in intervalul 7-18...
Am 1.60 si 63 kg....aveam 56 in urma cu ~ 6 ani cand am ramas gravida prima data. M-am ingrasat pana la 73 de kg in sarcina, si dupa nastere m-am ales cu 63 si acolo am ramas blocata...Nu am tinut cure, diete, regimuri si numai D-zeu stie ca mananc toate prostiile, haotic si mai mult, la ore absolut nepermise, dupa 22 de regula. Slabesc usor daca e sa ma abtin. Dar nu m-am abtinut. Spun asta cu "voce tare" ca sa-mi crape obrazul de rusine in public...cred ca m-amm tot ascuns dupa scuza ca nu e important cum arati, sau ca-s prea ocupata, insa recent am ajuns la concluzia ca e foarte important sa fii un model pt copiii tai, in primul rand, adica daca lor le spun ca portia de ciocolata e cat e, nu va de ce as fi eu nesimtita sa nu respect si eu o regula. Deci trebuie sa fiu un model impunandu-mi si mie o disciplina asa cum le pretind si lor, o disciplina in ce priveste mancarea (mancare sanatoasa, echilibrata si ore de mese civilizate), si miscarea (copiilor mereu le spun ca sportul, miscarea in general, intareste organismul, si ii indemn sa faca zilnic gimnastica in casa, dupa indicatiile mele, si pe afara sa alerge, sa se zbanguie, sa se dea cu rolele, cu bicicleta si desi sunt mici, cea mica nu are inca 4 ani, iar baietelul are 6 ani si 3 luni, dar sa stiti ca se tin de treaba)...Atunci eu ce fel de model sunt daca una spun si pretind celot dragi si alta fac?
Moniland spune:
emma, cum merge cu slabitul?
Mie mi s-a potrivit cel mai bine aceasta dieta. In fiecare zi slabeam cate putin, bine ca ma cantaream si zilnic si urmaream cam ce ma slabeste si ce nu ma ajuta. Avea zi de fructe cand chiar si 1 kg dadeam jos. Iar in zilele urmatoare nu puneam si mai slabeam 100-200 gr. Si ziua de lactate era ok pt mine.
O incep si eu de azi pt ca vreau sa dau 2 kg pana in 15 dec.
Cine mai tine regimul acesta?
de gemenute Laura Ioana si Irina Maria
Laura25 spune:
Ma bag si eu de azi la disociata recomandata de Lorym. As avea vreo 5 kg de dat jos. (cel putin, eu as vrea vreo 7, dar imi pun 5 ca prim target).
Azi mananc carne de pui la gratar.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me