Cat ati slabit cu disociat pe zile?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Regim disociat :
- 3 zile carne
- 3 zile legume si fruncte
- 3 zile lactate

Carne ¬- se poate manca : carne de pui la cuptor (cu punga magică de la knorr), carne fiartă, carne la grătar,peste la cuptor, peste la grătar, cabanos, salam, suncă presată, crenvursti , pate.
De evitat : carnea de porc, carnea prăjită în ulei.

Legume si fructe – se poate manca :
1. legume : salată de rosii si castraveti,salata verde, spanac, ardei, conopidă, varză; ciuperci la cuptor; murături. De evitat – cartofi, morcovi, mazărea, fasolea
2. fructe : grapefruit, kiwi, portocale, mere, pepene(rosu si galben). De evitat – banane, struguri, prune.

Lactate : branză de vaci, lapte, cascaval, branză topită, pastă de branză, iaurt(fără iaurt de fructe), branză de burduf, branză cu smantană.

Recomandări : alimentatie fără ulei, evitare sucuri acidulate (cel mult o cola light pe săptamană), cat mai multă apă(minerală sau plată). Se poate manca oricat şi la orice oră. Se respectă întocmai ordinea de mai sus (3 zile carne – 3 zile legume si fructe – 3 zile lactate).

Se poate tine si cate două zile sau cate o zi (adica 2 zile carne – 2 zile legume şi fructe – 2 zile lactate respectiv 1 zi carne – 1 zi legume si fructe – 1 zi lactate). Regimul din 3 in 3 zile da rezultate cel mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

disociat e si Rina si Montignac si aceasta...se spune ca Rina duce la schimbarea reala a metabolismului, cu restul se obtine efect yo-yo

Mergi la inceput

Legumele nu conteaza in ce stare.Nu pun deloc ulei la nimic. Pe parcursul zilei beau cafea si ceai cu sucrazit.
Am mancat si la 1 noaptea - nu conteaza ora.

La zilele de legume si fructe imi fac la pranz o salata de fructe : ananas proaspat, kiwi, mere, portocale.Iar cand vreau sa rontai ceva sunt permanent cu merele dupa mine la zilele de legume si fructe.
Iti tb vointa enorma in conditiile in care eu gatesc zilnic cam 2 feluri pe zi pt. puiul meu si sotul meu si nu gust deloc mancarea ca sa vad daca ii mai tb ceva. Cand am simtit ca nu mai rezist mi-am pus pozele pe care le-am selectat cu mine grasa si imi trece rapid. Nu mai zic ca in magazin acum mi se cauta marimea cea mai mica si inainte mi se spunea la unele modele ca nu au marime asa mare.

Mi-am dat toate hainele mari - am inceput schimbarea garderobei, mi-am luat rochite .E extraordinar sa-ti cumperi lenjerie noua si haine noi si sa fie innebunit sotul dupa tine.

Mergi la inceput

Nu are cum sa fie yo- yo atata timp cat iti doresti sa slabesti, reusesti sa ajungi si iti controlezi greutatea.Nu e nici un yo -yo ci e vorba de nerespectarea propriei persoane si delasare.

Pe mine ma ajuta enorm cantarul - mi-am luat unul foarte bun si cand vad in fiecare dim verde pe cantar si imi arata cat am slabit sau daca am stagnat -ma ajuta foarte mult psihic.
Fiecare persoana isi gaseste cate ceva de care sa se agate sa poata rezista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorsilia

disociat e si Rina si Montignac si aceasta...se spune ca Rina duce la schimbarea reala a metabolismului, cu restul se obtine efect yo-yo

am tinut rina la sange si nu am slabit decat 3 kg in 2 luni

nu recomand celor cu multe kilograme

sau celor carora le place cafeaua

Mergi la inceput

fetelor am nevoie de suportul vostru incepem de maine?

e foarte bine daca reusiti sa treceti de weekend .unde ,de obicei,se gafeaza

Mergi la inceput

azi am mancat salata de vinete si am baut cafea si limonada fara zahar(nu consum zahar la ele si beau 600 ml de cafea pe zi)

nu cred ca pot considera zi de legume ca are siu maioneza

Mergi la inceput

Azi sunt pe lactate.Dar maine imi voi face si eu salata de vinete - dar intr-adevar fara maioneza dar voi pune ceapa.

Azi am baut o cana de lapte. Acum am o cutie de branza de vaci la pranz si niste telemea.Dupa amiaza inca un pahar de lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Lorym, multumesc. Felicitari pt vointza!

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

toate acestea fara paine?
si la ziua de lactata smantana cu branza fara mamaliguta?

Mergi la inceput