Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Alo, alo..veselia??

Sunt eu, Costache! Am sunat cu taxa inversa
Ati pus din greseala la mine in cutia postala neste poze.. Va rog sa vi le ridicati, da? Pozele, da?

mami de de 1 an Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Moni cand am raspuns am fost pe fuga. Am uitat sa zic de antibiotic. Fetele au dreptate, daca ai incredere in dr se pot face multe complicatii daca refuzi. Dar mi se pare bizar ca zici ca e ceva viral, nu o bacterie. Antibioticele nu omoara virusii. Nu ai avea unde sa mergi la alt doctor sa ceri o a doua opinie?

Spun asta pentru ca o moima de doctorita de aici, super faimoasa, la care am mers inainte de Rev cu Alex ca era mai plangacios decat de obicei, a zis ca parca vede ,ceva rosu in gat si pac a dat antibiotic. Mie mi s-a parut bizar. Ok, voma mult, dar nu avea febra, si nu avea nici un alt semn de rosu in gat. Nu i-am dat. Mi-a fost greu, pentru ca inca eram slaba ca personalitate materna in fata lumii, si i-am vazut si pe mami si pe Relu ingrijorati ca nu ii dau antibioticul.

Mai apoi a avut probleme ingrozitoare de revelion cu voma si am ajuns la alte doua pediatre, care amandoua au zis ca am facut cel mai intelept lucru ca nu i-am dat acel antibiotic. Ar fi ajuns in spital, ca cica nu stiu ce din eritromicina aia afecteaza stomacul si Alex era deja cu stomacul cu probleme. Tot in luna decembrie la noi a murit un bebe din cauza unui antibiotic. Nu spun asta Doamne fereste sa te speriu, pentru ca noi acum avem copii mari, nu se pot intampla din astea. Dar spun ca sa iti arat ca intuitia de mama ne spune ce trebuie sa facem. Eu am vazut dupa toate cate s-au intamplat ca am ales bine. A, si nici urma de rosu in gat...

Asa ca daca intuitia ta spune sa asculti de doctor, tu ai fost acolo sa o vezi daca stia ce spune. Tu iti cunosti copilul.

Eu cred ca mi-ar fi frica sa nu-i dau antibioticul si sa stau asa cu copilul bolnav. Deci as mai intreba un medic.

Scuze de raspunsul lung.

Monique multumesc mult! Sper sa rezolv! Trebuie...

Irina multumesc.

Iulia o sa-mi screm creierii sa vad daca imi amintesc parola. Acuma simt ca am uitat tot...

Sunt obosita...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Alo, alo..veselia??

Ati pus din greseala la mine in cutia postala neste poze.. Va rog sa vi le ridicati, da? Pozele, da?

Sunt verde de invidie...da verde, stiti ce e aia???

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Alo, alo..veselia??

Sunt verde de invidie...da verde, stiti ce e aia???

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Ma... ce sa zic, si eu m-as invidia daca n-as fi eu
Nu in general, zic in weekendul asta ..
asa vizita de VIPuri la noi.., este un vis came true , Nati este aceeasi papusa finuta si super haioasa, pe care eu o ador pur si simplu ..
Iar Fram este ..
Avem o problema, cred ca daca ne-ar lua cineva glicemia in momenul asta ar sari in aer testerul ala .. Ne-am facut o tava ca la motz si tot alegem ba o cozonaca, ba o tarta, ba o ciucalata, un fistic... Deci suntem dulci rau !! Cele mai dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Aide mai Uka mai, cum sa faci mai 452 de poze Inteleg ca Fram a facut mancare, a spalat, a calcat, a dat papa la copil si tu... ai facut poze

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Dar sa sti ca iti sta foarte foarte bine in rosu.

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Aide mai Uka mai, cum sa faci mai 452 de poze Inteleg ca Fram a facut mancare, a spalat, a calcat, a dat papa la copil si tu... ai facut poze

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Da-da...si nici macar un puloveras n-ai fost in stare sa-i dai Fragutei. Ai lasat-o asa sa tremure saracuta. Ntz-ntz!!
Ea daca a venit la mare..normal ca si-a tras bluzita cu bretele dar tu n-ai vazut-o, mah??

Fetele sunt mortale!!!!Si Andrei vine sa completeze tabloul.

Tava cu praji zici?? Evident ca-s raws, nu?? Nu va dati voi la de-astea cu caramel si ciocolaturi, nu?!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Am apucat sa vad doar primele poze si am vrut sa scriu inainte sa se trezeasca iar alex, ca mi-au dat lacrimile! Ralu asa de frumoasa si vesela, fetele asa de minunate si de frumoase si asa imi sunt de dragi! Si voi impreuna asa... na ca n-am cuvinte. Si in plus mai si vad comentarii de la Hepi

M-am pus pe bocit, v-am zis, da? I'm emotional de la oboseala

Va tzuc, cred ca ma tot culc dupa ce vad pozele!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

uka super de super!O zi tare faina ati avut.

Mamideandrei mi-a fost dor de tine.Ce mai face puiutul??

Moni pupå Iulika Zgatixul bolnavior.Nu mai tin minte daca ai scris dacå ati facut ceva analize inainte de antibiotic??

Fram esti fremoaså, bre!!!

Iulia sånåtate Lutei!

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 23+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Hello!!

Vreau doar sa va spun ca am vazut pozele si m-au emotionat incredibil...
Am niste zile oricum mai ”simtitoare”, iar papuselele astea doua mici, alaturi de femeia asta frumoasa ca o papusa, Ralu....m-au facut sa lacrimez alaturi de Raluk. Sunteti niste oameni atat de frumosi, care transmit o mare de emotie,caldura si viata! Va iubesc cumva....

Mergi la inceput