Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Bia ai perfecta dreptate! Eu sunt sigura ca Alex are o lipsa de somn cronicizata deja. 7 ore noaptea + o ora in total ziua nu e normal pentru varsta lui. Tocmai acum citesc o carte de somn si vad ca ar trebui sa doarma cu cateva ore mai mult. Dar eu ce pot face? Acum tot citesc si aplic mai multe, sa vedem...

Lili si Bia, mi-a placut mult cat si mai ales CE ati scris azi!

Irina chiar ieri ma gandeam ca nu ai mai scris. Andrei e asa ca un baiat mare, cum sta el cuminte in scaunul de la calculator. Al meu sigur s-ar fi ridicat sa loveasca laptopul... si ar mai fi si cazut cu scaunul...

Alex am vazut si o printesa foarte eleganta! Ce de tinute, ce de caciulite! Dar la final recunosc ca am ramas in minte doar cu chipul ei plin de personalitate!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna dragelor

Eu am avut o saptamana mai aiurea ca Teodora a avut diaree si a tb sa o tin acasa cu mancare de regim. Desi ieri am dus-o la un atelier de copii la care mergea grupa ei si unde le-au dat cate o prajiturica pe care ea a mancat-o fara nici o pb, ce ii pasa eai de mancarea de regim.

Monica daca zici ca a facut febra si haraie rau eu zic sa ii dai antibioticul pentru ca daca se agraveaza e posibil sa fie nevoie de unul mai puternic. Antibioticul nu reprezinta o problema decat atunci cand nu este luat numarul de zile minim recmandat si atunci mai ramane putin virus in organism care devine rezistent la antibioticul acela si automat data viitoare va trebui folosit un antibiotic mai puternic. Eu Teodorei i-am dat intotdeauna antibiotic la recomandarea medicului si numai Ospamox (care am inteles ca este mai slab), adica nu a fost niciodata nevoie sa trecem la un antibiotic mai puternic.

Mergi la inceput

Raluk bine ca te-ai apucat sa studiezi, trebuie sa reusesti sa il faci pe Alex sa doarma mai mult si mai usor. Probabil ca ar fi fost mai siplu daca incepeai procesul asta mai devreme dar niciodata nu e prea tarziu, adica o sa ia mai mult timp dar daca insisti nu se poate sa nu reusesti. Eu m-am ingrozit cand am citit pe blog ce efecte nasoale poate sa aiba nesomnul. E clar ca ei nu pot ca si noi sa se intinda in pat sa se relaxeze, sa inchida ochii si sa adoarma. Au nevoie de putin ajutor. De ex atat Teoroda cat si Andreea adorm cu cate un prosopel pe care il tin in manuta si il mainagaie si cu suzeta (Andreea ca Teodorei i-am scos suzeta). E clar ca instinctul asta de supt ii linisteste si ii ajuta sa doarma pt ca Andreea daca pierde suzeta noaptea incepe sa planga. Eu ii pun cate trei in patut si cateodata si le gaseste si isi pune singura suzeta si nu mai e nevoie sa ma scol din pat. Avantajul suzetei Teodorei dupa ce i-am scos suzeta adormea foarte, foarte greu, ea care cu suzeta adormea in 2 minute si a tb sa ii gasesc altceva sa ii induca somul si in timpul zilei se uita in carti cu poze si incet i se inchid ochii si adoame cu ele. Acum eu iti urez succes sa iesiti cu bine din situatia asta, eu oricum urmaresc pe blog

Mergi la inceput

Eu ma pregatesc sa merg la un spectacol de opereta, deci tb sa scol copii, sa ne imbracam sa ii duc si sa ii plasez la soacra mea si sa ajung la opereta ca spectacolul incepe la 7, sper sa ajung desi mi se pare cam strans programul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

buna seara dragelor.Va multumesc ca ne-ati bagat si pe noi in listuta dulce.

Din pacate sunt putin in urma cu cititul cam cu cateva pagini si sper sa le recuperez daca doreste luta sa ma lase.

Dar am vazut printesa mica Zeina care este superba si tare finuta

Luto vreau si eu la spa.

Va rog mult imi trimiteti si mie un pm cu adresa si parola de pe webshots.Am vazut ca mai exista dar nu mai stiu parola Am multe poze acolo si as vrea sa le recuperez dar nu mai stiu adresa si parola.Va rog mult tin mult la pozele de acolo.Am pierdut cd urile cu toate pozele si incerc sa recuperez de pe unde pot prieteni, siteuri

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Am uitat sa va spun ca am fost cu luta la control si este bine nu mai are la plamani dar continuam injectabilul pana duminica.Dar macar e bine ea si e tot ce conteaza.

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Irina chiar ieri ma gandeam ca nu ai mai scris. Andrei e asa ca un baiat mare, cum sta el cuminte in scaunul de la calculator. Al meu sigur s-ar fi ridicat sa loveasca laptopul... si ar mai fi si cazut cu scaunul...

de cand cu Lory, stau amandoi in scaun si asculta melodii pe youtube, din astea de copii , Lory le stie pe alea mai frumoase, imi spune si eu prestez; asta fac si acum

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

aaaaaaaaaa, si multa bafta cu aplicarea metodelor de somn pentru Alexutu

si una tare, zic eu , lui Andrei cnd nu ii plac melodiile se intinde la mouse sa schimb

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Of, io azi nu-s vesela asa ca nu va suparati daca nu scriu vesel. N-am reusit sa citesc din urma, scuze. Dar vreau sa ma plang si sa cer un sfat.
AM fost cu Zdrelea la pediatra ca haraia si tusea. FEbra 38,5. Ii zisesem la mama sa nu-i dea inca antitermic sa vedem ce si cum ca o fi ca o pati. Buun, merem la pediatra, pac "e rau, bagam Zinnat, gatul arata rau, haraiala la plamani (nu f tare dar e). " Io m-am uitat chioras cand am vazut antibiotic si am intrebat de ce? Ea mi-a raspuns ca "sti ca eu nu ma arunc la antibiotic imediat, ba chiar sunt impotriva cat se poate, dar acum nu se poate ca e destul de grav si nu stim cum evolueaza Doamne fereste. Adica poate evolua f rapid si sa treaca la plamani".Am intrebat daca e din cauza ca l-am tinut mami dezbracat si fara caciula zilele astea si mi-a zis ca nu, ca e un virus (ceva laringo nu stiu ce)si ca daca erau in august 26 de grade l-as fi tinut in maieu deci nu asta a fost buba (io imi faceam mustrari de constiinta ca fac experimente pe copil ) M-a lasat paf cu diagnosticul, am plecat plangand de acolo.
Asa el e vesel, i-a povestit pediatrei cum il cheama si cum fac toate animalele dar cam arde. Asa ca l-am expediat cu mama acasa ca io trebuia sa-i cumpar musai pampersi ca nu mai avea, si cu biletel scris sa-i dea totusi panadol...

Acum io ce fac? Ii dau antibioticul? PE de o parte nu vreau sa-i bag antibiotic, pe de o parte mi-e frica...

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Tudor a avut prin martie laringita cu temperatura usor crescuta(37.4) si ne-a recomandat antibiotic si medicul de familie pediatru si altul de la sanador.Intradevar nu-i de glumit cu astea. Eu plangeam si-i dadeam antibiotic la 6 luni. Daca vrei o parere foarte avizata incearca maine(o gasesti sambata) la medlife unirii la vidlescu ruxandra. Ea recomanda antibiotic in cazuri rare si doar dupa analize din cate am inteles.
Tudor a tusit doar doua zile mai uratel in rest n-a avut nimic,nici mucisori... Ne-a mai recomandat si aerosoli si chiar se vedea o ameliorare dupa fiecare sedinta.
Zdrelica frumos

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct)
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Sal!

Monica, daca dr nu se avanta de obicei la antibiotic zic sa-i dai. Sanatate multa!

Liliac, mi-ai dat de gandit cu tusea ca si david o tine asa de o luna dar gatul arata bine numai ca la plamani nu l-a ascultat ca doar am fost la orl. 3 medici mi-au spus ca e de operat, are deja o otita seroasa din cauza polipilor si daca nu-l operez ii afecteaza auzul. Nu de operatia in sine imi este frica ci de anestezie mai ales ca el are un suflu fiziologic la iinima. Eu peste tot am auzit de anestezie totala, chiar zile astea a fost cineva din bloc cu copilul la buc si i-a facut totala.

Alex, mi-a placut de Zeina mai ales cu palaria de marinar. Ii sade tare bine.

Mary, sper ca sunteti bine.

Iuliapapusa, asa de inaltuta este luta si are niste ochi tare frumosi.

Raluk, chiar nu stiu ce sfaturi sa-ti dau cu adormiul asta ca la mine de obicei adoarme la san. Si eu sper sa gasesti ceva sa tina la Alex.

Biaz, bune chiftelutele? Nu ne-ai mai spus de copii ce au mai facut. Ei se inteleg bine cred ca doar mosorel e mai mare si mai intelept.

Irina, sa nu-mi spui ca si tatal tau e marinar.

Monique, sanatate teodorei si sa va simtiti bine la opereta.

Luto, ce a spus sotul de cadoul propus?

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput