Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Andraiulia ma tin sa te pup de mult!Ce mai face printesa mergareata??Tu cum te descurci si cu filmarile?

Alex printesa ta se face din ce in ce mai frumoaså, fara nicio exagerare.Imi place mult si cand e f serioaså.Are o fatzuca de iti vine numai så o pupi.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 23+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Andraiulia ma tin sa te pup de mult!Ce mai face printesa mergareata??Tu cum te descurci si cu filmarile?

Alex printesa ta se face din ce in ce mai frumoaså, fara nicio exagerare.Imi place mult si cand e f serioaså.Are o fatzuca de iti vine numai så o pupi.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 23+ cu cu fundita

Si eu te pup, draga mea!
Uite, eu ascultam o melodie dragutza, ”Sideways”.

Incerc sa le imbin cat mai frumos. Le iubesc atat de mult pe amandoua..Ieri am filmat o reclama...de curand, un serial si se preconizeaza lucruri si mai importante ...Iar papusica e cuminte, toti imi spun ca n-au mai vazut asa ceva si ma bucur ca o pot lasa linistita. Dar cum ma vede, s-a incheiat. Nu se mai dezlipeste de mine. Incerc sa stau cat mai mult cu ea, cum am liber. Mi se pare greu,cumva. Pentru ca sunt cele mai importante lucruri din viata mea si fix intre ele tre sa ma impart. Una imi ofera adrenalina, pasiune, nebunie, trairi foarte intense, iar cealalta pace, comfort, fericire...si cumva invers. Viata, defapt. E interesant.

Voi cum mai sunteti, in plina iarna? Cum e cu papusica in burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata!

Va place culoarea mea? O am datorita Ukai si Fragutzei ...fetelor,sunteti minunate .Voi doua,micile voastre comori,se vede ce frumos v-ati petrecut o zi impreuna. In astfel de situatii,imi dau seama unde poate duce o legatura de pe forum.
Super super super!

Monica,sper ca e mai bine Dragoselu' .

Andra,ma bucur ca mai dai pe la noi .Jos palaria pentru tot ce faci

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Uky, Fragutza si Santo sunteti foarte frumoase si copilasii vostri nemaipomeniti. Pozele subliniaza o atmosfera de vis si o prietenie care va doresc sa tina cat viata

Simt nevoia sa-i raspund Iuliei papusa ca au fost ceva necazuri cu pozele, cu niste pedofili descoperiti a fi infiltrati pe DC. Atunci albumele de pe webshots au fost facute private ca sa nu mai aiba lumea acces la ele. Daca nu ma insel Kawa sau Sabina au facut asta si le multumim. Eu nu stiu nici parola si nici nimic dar am vrut sa-ti spun ca sa nu crezi ca strigi aici degeaba si nimeni nu te aude.

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare dragelor!

Mi-a fost dor de voi. Am fost tare prinsa, n-am reusit sa mai intru.

Am vazut poze frumoase cu Zeina . A crescut, e scumpica si frumusica.

Si evident am vazut poze cu gasca vesela si dulce de pe axa Bucuresti - Constanta. Foarte frumoase pozele, iar fetele arata intr-un mare fel. Pisicutele sunt atat de dulci, parca nu-mi vine sa cred cat au crescut...
Si Santo e o finuta, iar puiul mic e tare scumpic.
Phaiiii, imi venea sa fug si eu la CT. Super atmosfera.

Hai, va pup pe toate. Sunt pe-aici, va urmaresc din umbra . Sunt mai timida, asa...

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit girls!

Stiu ca nu mai e nevoie, dar trebuie sa va spun ca Uka este pur si simplu grozava, generoasa, sufletista, amuzanta, desteapta, o super prietena!

Draga mea, m-am simtit super, super la tine, m-am relaxat cum imi doream de mult! Te pup cu mare mare drag si deja mi-e dor de voi!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Ahhhh a apasat Alex pe taste pe aici si am pierdut un mesaj din ala cu love

Ziceam ca am mai vazut azi pozele o data si m-am umplut de o stare de bine. Sunteti frumoase toate 4, sunteti minunate, superbe, va iubesc mult! Si deja socoteam cat mi-ar lua trenul pana acolo .

Andraiulia ma bucur ca nu sunt singura super emotionanta. Ce imi place cum povestesti tu de pasiunile tale! Si ce-mi place ca faci ceva cu asa multa pasiune!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna,

intr-adevar asta da o seara buna ...Uka & Fragutza superbe poze, iar cele de pe malul marii sunt ..de multe ori m-am intrebat cum e oare iarna la mare ...bine acum nu e cazul ca la cat de cald e afara sigur se gasesc persoane amatoare de o baie (Uka poate la iarna (adevarata) ne pui si noua, celor care vad plaja doar vara, niste poze de pe plaja).

Alex e atat de frumusica Zeina ca iti vine sa o papi toata.

Le doresc dovleceilor nopti cat mai linistite, fara dureri de masele & dinti & altele

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

salutare tuturor!

diamar, nu tata e marinar , ci cumnatul meu si din cauza asta e adunare mare la mama acasa, ca cei 2 gineri a lu mama sunt amandoi in voiaj, si doar nu era sa stam singure, noi fetele, fiecare la casa ei; asa ca am strigat adunareaaaa! si iata-ne in mare harmalaie zi de zi, ceas de ceas, ora de ora la MAMA! si tare mai e bine! e si obositor, dar si frumos!

Iulika, si mie mi-e dor de voi toate, dar abia reusesc sa vad ce mai faceti, dar sa mai si scriu .... Andrei, multumesc de intrebare, e cu un dinte si 2 masele umflate, avem deja 2 nopti agitate, in rest ziua e cel mai fericit ca are partener de joaca; ceea ce vei experimenta si tu in curand! copilasii tai ce fac?

si am vazut poze superbe de la malul marii ; 4 fete frumoase foc

pup restul fetelor si scuze de lipsa acuta de timp, dar aici e doar un laptop si e si bataie mare pe el ; asa ca eu va pup de noapte buna si sper maine dupaamiaza sa am mai mult timp, sa savurez pozele delicioase!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Buna dimi!

Va dau eu cafeaua ca vad ca nu a aparut Alex dar problema este ca am doar fara cofeina. Va bagati? Daca sunteti cuminti ma duc si pana la chiosc dupa o cola.

Am auzit ca a fost desmat cu dulciuri la malul marii. Sunteti niste dragute iar domnisoarele niste scumpele. Uka, tu cred ca te-ai nascut cu aparatul foto in mana la cat de pasionata esti. L-a strigat pe nume carina pe dedeiul ei? Cum se manifesta cand il vede? Si santo cu dedeiu sunt niste frumosi.

Hepi, mai mergeti la bazin?

Andraiulia, parca o vad in fata ochilor cum emana bucurie.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput