Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (108)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

multumesc bebelu stau, stau ce sa fac...

si eu am buricul inchis si o ditamai dunga pe burtoi

32+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Ciudatica, ti-a zis sa stai numai in pat? Aveai contractii? Cit de scurt s-a facut colul? (intreb si eu ca un soarece sperios)
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza burticute.
Noaptea trecuta am dormit cu geamul deschis. Sper sa nu ma prinde vreo raceala. Si acu de dimineata mi-am intarziat trezirea cu vreo 20 min si puiutul meu a inceput sa ma boxeze.Stie el ca mami lui trebuie sa fie in picioare la cel tarziu 9 juma.
Simo, Angie multam de cafeluta si mic dejun.
maimutzica si eu eram destul de irascibila inainte sa raman gravida, la mine hormonii au avut un efect benefic:m-au mai calmat.
Kitzy felicitari pt vestile bune.
Dupa cum am zis si aseara linia la mine e desupra buricului, iar in jurul mamelonului incepe sa mi se inchida pielea la culoare. Zici ca vrea sa se mareasca.

Se pare ca s-a risipit ceata. E o zi perfecta de plimbare.
O zi cat mai placuta tuturor.

Laura

31+ cu

Mergi la inceput

da, numai in pat... am voie la baie si cam atat - asta pana ne revedem peste 2 saptamani. mi-a spus ca intre 32 si 34 de saptamani bebe se dezvolta f mult si ia apox 1 kg, asa ca e f important sa trec de perioada asta.

am si contractii, acum ca nu ma mai agit, realizez si eu cat de dese sunt... la birou n-avem timp sa le simt.. cat stau in pat e super ok, dar cand ma ridic am burta pietroi.

colul e de 2cm acum si acu' 2 saptamani era 3.8cm.

32+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

eu am o 'umbra' de dunga, da' ca de obicei is cu un pas in urma voastra, ca suntem micutze, de-abia luni intram in 27s

apropo, sper sa nu fiu chiar ultima care nasc in timp ce voi o sa ingrijiti de zor la buburuze

rox 26 +

think pink

Mergi la inceput

S-a cam scurtat, Ciudatica... Dar 2cm e inca rezonabil. Si esti deja in 32 de saptamini... Plus ca acum schimbi ritmul, stai in pat... Cind te ridici te si doare, sau doar se intareste? Si sta tare mereu, sau se intareste, se relaxeaza si tot asa?
Hai, forta, ca ai trecut de perioada naspa! Plus ca ai inca destul col!

Pup,
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

hello..am venit la de Shines, ca-i buna rau!

Eu-s cu curatenia, pana in gat is bagata! Fac si pauze lungi si dese, e adevarat.

Deci ..nu-s singura cu buricul murdar ...mi-era o risine cand mergeam la dr. Linea parca a inceput sa apara, la mien a tinut mult si bine si dupa nastere. Ei, e a lui bebe si o iubesc.

Tunde ce haioasa ai fost cu replica data "dragutei" aleia...Super

Ciudatica hai, cuminte, cumitea, ca mai e putin!

Mai, eu nu stiu cum puteti voi s ava stoarceti pe la sani...brrr...nuami la gandul asta...si e adevarat ca eu-s desensibilizata acolo, ca si acum mai scapa Robertelul cate un deget sa caute. Eu nu as putea sa storc pe acolo...nu mi-a curs nimic nici ianinte sa-l nasc pe Robert, nici acum nu curge, ins ala Robert - multumesc lui Dumnezeu - cat laptic am avut! Deci...ca e deja acolo, o fi semn bun, dar nci daca nu curge nu insemna nimic. Zic asta pt burticile cu primul bebe, s anu se sperie cand citesc cum curge colostrul altora.
Apropo de sani..ai mei, sfarc, mamelon sunt negreu tuciurii aproape. (tzitzi de tigancusa)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 30+

Mergi la inceput

se intareste si sta asa...

da, mai e ceva. sunt destul de optimista si ascultatoare.

32+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_2007 spune:

Buna burtici! Ma primiti si pe mine in randul vostru? Am 25 saptamani, astept o fetita . Mai am o fetita acasa de 3 ani si jumatate. V-am citit partial de mai mult timp, scrieti f f f mult !!
Aici si datele mele : UM 16 mai, DPN : 19 februarie si e fetita!

Diana, 25 saptamani, mami de Roberta ( 13 mar2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ciudatica

se intareste si sta asa...

da, mai e ceva. sunt destul de optimista si ascultatoare.

32+ Tudor

Brava!
Asa si trebuie!

Si eu am colul scurtat, 2, 70 de cm si burta pietroi pe perioada lunga. Dar nu mi-a zis sa stau in pat, ma mir si eu. Sunt destule fete care-si simt burta tare-tare cum se dau jos din pat, si au colul ok. Tie ti-a zis clar ca e legatura intre col si burta tare fara dureri?

Pup,
Gabi, Ioana si bebe de 27 de saptamini.

Mergi la inceput